Megfizethető járatok innen: Rick Husband Amarillo nemzetközi repülőtér (AMA)

Utazz 6 helyszínre a 3 légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Rick Husband Amarillo nemzetközi repülőtér repülőtérről

Tájékoztató részletek a(z) Rick Husband Amarillo nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Rick Husband Amarillo nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód AMA
Város Amarillo
Ország United-States (US)
Teljes cím Rick Husband Amarillo nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 35.220707
Hosszúsági fok -101.707265
Weboldal Airport.amarillo.gov
Megjelenítés a térképen Google maps
Rick Husband Amarillo nemzetközi repülőtér
Rick Husband Amarillo nemzetközi repülőtér
Rick Husband Amarillo nemzetközi repülőtér
Rick Husband Amarillo nemzetközi repülőtér
Rick Husband Amarillo nemzetközi repülőtér
Rick Husband Amarillo nemzetközi repülőtér

Rick Husband Amarillo nemzetközi repülőtér

Rick Husband Amarillo nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A texasi Amarillóban található Rick Husband Amarillo nemzetközi repülőtér a város és a környező területek létfontosságú közlekedési csomópontjaként szolgál. A létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálva a repülőtér zökkenőmentes utazási élményt biztosít a belföldi és nemzetközi utazók számára egyaránt.

Létesítmények:

 • Terminálépület: A repülőtér modern, tágas terminálépület minden szükséges kényelmi felszereléssel az utazók számára. A terminál számos étkezési lehetőséget kínál, beleértve az éttermeket, kávézókat és elvihető éttermeket.
 • Kiskereskedelmi üzletek: Az utazók a terminál épületében található kiskereskedelmi üzletek között böngészhetnek. Ezek az üzletek számos terméket kínálnak, beleértve a könyveket, ajándéktárgyakat, ruházati cikkeket és az utazáshoz szükséges cikkeket, így az utasok az utolsó pillanatban vásárolhatnak tárgyakat vagy ajándékokat.
 • ATM-ek és pénzváltó: A kényelem érdekében a repülőtér ATM-eket biztosít. és valutaváltási szolgáltatások, amelyek biztosítják, hogy az utazók könnyen hozzáférhessenek készpénzhez, és szükség esetén valutát válthassanak.
 • Ingyenes Wi-Fi: A Rick Husband Amarillo nemzetközi repülőtér ingyenes Wi-Fi-t kínál a terminál egész területén, így az utasok maradjon kapcsolatban és produktív utazásuk során.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolási lehetőséget kínál, beleértve a rövid és hosszú távú parkolási lehetőségeket. A parkolóhelyek jól karbantartottak, biztonságosak és könnyen megközelíthetők, így nyugalmat biztosítanak a járművüket hátrahagyó utazók számára.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Az utazók kényelmesen bérelhetnek autót valamelyik helyszíni kölcsönzőből. a repülőtéren működő ügynökségek.

Szolgáltatások:

 • Repülési információk: A repülőtér biztosítja, hogy az utasok hozzáférjenek a naprakész repülési információkhoz digitális kijelzőkön keresztül az egész terminál épületében. Ezenkívül a segítőkész személyzet készséggel nyújt segítséget a járatok menetrendjével, késésével vagy törlésével kapcsolatos kérdésekben.
 • Poggyászszolgáltatások: A repülőtér poggyászsegítő szolgáltatásokat nyújt, hogy segítsen az utasoknak az elveszett poggyászokkal vagy sérült tárgyakkal kapcsolatos kérdésekben.. Az utasok bármilyen problémát jelenthetnek, vagy segítséget kérhetnek a külön poggyászszolgálati pulttól.
 • Akadálymentesített létesítmények: A Rick Husband Amarillo nemzetközi repülőtér teljes mértékben elérhető a fogyatékkal élők számára. A repülőtér biztosítja, hogy minden terület, beleértve a mellékhelyiségeket, a parkolóhelyeket és a beszállókapukat, elérhető legyen, és megfelelő létesítményekkel legyen felszerelve.
 • Közlekedés: Az utasok különféle közlekedési lehetőségekhez férhetnek hozzá, hogy kényelmesen elérjék úti céljukat. A taxik, a telekocsi szolgáltatások és a bérautók könnyen elérhetők a terminál épületén kívül.
 • Biztonság és vám: A repülőtér szigorú biztonsági intézkedéseket alkalmaz az összes utas biztonságának és jólétének biztosítása érdekében. Képzett személyzet és korszerű berendezések állnak rendelkezésre a biztonsági átvilágítás hatékony lefolytatásához. Ezenkívül vám- és bevándorlási szolgáltatások állnak rendelkezésre a nemzetközi utazók számára.

A Rick Husband Amarillo nemzetközi repülőtér a létesítmények és szolgáltatások átfogó kínálatával arra törekszik, hogy kényelmes és problémamentes élményt nyújtson az utazóknak. Legyen szó rövid belföldi vagy hosszú nemzetközi utazásról, a repülőtér szolgáltatásai és ügyfélközpontú megközelítése megbízható átjáróvá teszik az Amarillóban és a környező régióban utazók számára.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Rick Husband Amarillo nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A AMA kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Rick Husband Amarillo nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Rick Husband Amarillo nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) McCarran International Airport (LAS) célállomásig ér el, körülbelül 2h 5m időtartam alatt a(z) Boeing 737-700 (winglets) Passenger/BBJ1 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Rick Husband Amarillo nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Rick Husband Amarillo nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 3 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Southwest Airlines, American Airlines, United Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Amarillo városából repülővel távozik?

Utazók, akik Amarillo-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Rick Husband Amarillo nemzetközi repülőtér (AMA)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Amarillo közvetlen közelében?

Amarillo környékén 1 repülőtér található: Rick Husband Amarillo nemzetközi repülőtér (AMA)

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella