Megfizethető járatok innen: Rajmata Vijaya Raje Scindia légi terminál (GWL)

Folyamatos járatok 4 úti célra 3 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Rajmata Vijaya Raje Scindia légi terminál repülőtérről

Lényeges részletek a(z) Rajmata Vijaya Raje Scindia légi terminál kapcsán

Repülőtér neve Rajmata Vijaya Raje Scindia légi terminál
Repülőtér (IATA) kód GWL
Város Gwalior
Ország India (IN)
Teljes cím Rajmata Vijaya Raje Scindia légi terminál
Szélességi fok 26.295092
Hosszúsági fok 78.218606
Weboldal Aai.aero
Megjelenítés a térképen Google maps

Rajmata Vijaya Raje Scindia légi terminál létesítményei és szolgáltatásai

A Rajmata Vijaya Raje Scindia légi terminál, más néven Gwalior repülőtér, az indiai Madhya Pradesh állam egyik jelentős repülőtere. Fontos átjáróként szolgál Gwalior városához és a környező régióhoz. A repülőtér Rajmata Vijaya Raje Scindia nevéhez fűződik, aki India történelmének kiemelkedő politikai személyisége.

Kinált szolgáltatások

 • Terminálépület: A repülőtér modern és jól felszerelt terminálépülettel büszkélkedhet, amely kényelmes és kényelmes élményt nyújt az utasok számára.
 • Check-in pultok: Több check-in pult is elérhető a gördülékeny lebonyolítás érdekében. bejelentkezési folyamat.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér hatékony poggyászszolgáltatást kínál a poggyász biztonságos kezelésének és kiszállításának biztosítása érdekében.
 • Kiskereskedelmi üzletek: Az utasok különféle kiskereskedelmi üzleteket fedezhetnek fel a repülőtéren, beleértve a vámmentes üzleteket, ahol a divatos kiegészítőktől az elektronikai cikkekig számos termék található.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, amelyek különféle ételeket és frissítőket kínálnak.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: A kényelmes közlekedés érdekében autóbérlési szolgáltatások állnak rendelkezésre a következő címen: a repülőtérre.
 • Parkolás: Megfelelő parkolási lehetőség biztosított mind rövid, mind hosszú távú parkolási igényekhez.
 • Akadálymentesíthetőség: A repülőtér akadálymentesített a mozgáskorlátozott utasok számára olyan létesítményekkel, mint a rámpák és felvonók.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: A repülőtér valós idejű repülési információkat biztosít, hogy az utasokat naprakészen tartsa az érkezésekről, indulásokról és a menetrend változásairól.
 • Elveszett és megtalált: külön pult áll rendelkezésre hogy segítse az utasokat az elveszett tárgyak visszaszerzésében vagy az elveszett poggyász bejelentésében.
 • Orvosi segítség: A repülőtéren orvosi szolgáltatások állnak rendelkezésre a vészhelyzetek vagy egészségügyi problémák kezelésére.
 • ATM-ek és valutaváltó: Az utasok ATM-eket és pénzváltó pultokat találhatnak pénzügyi igényeiknek megfelelően.
 • Wi-Fi: A repülőtér ingyenes Wi-Fi-t kínál -Fi-hozzáférés, hogy az utasok kapcsolatban maradjanak tartózkodásuk alatt.
 • Vendéglátási szolgáltatások: A repülőtér személyzete meleg és vendégszerető környezetet biztosít az utazók számára, megválaszolják kérdéseit, és szükség esetén segítséget nyújtanak.
 • Társalgók: VIP-társalgók állnak rendelkezésre a jogosult utasok kényelméért és kikapcsolódásáért, olyan szolgáltatásokkal, mint a kényelmes ülések, a Wi-Fi és a frissítők.
 • Gyermek játszótér: A gyermekek számára külön játszótér áll rendelkezésre, hogy szórakoztassák őket, amíg a repülőjáratukra várnak.

A Rajmata Vijaya Raje Scindia légi terminál igyekszik biztosítani zökkenőmentes és élvezetes utazási élmény minden utas számára, aki áthalad a kapuján. Modern kényelmi szolgáltatásaival, hatékony szolgáltatásaival és az utasok elégedettsége iránti elkötelezettségével a repülőtér továbbra is létfontosságú szerepet játszik Gwalior és Indián belüli és azon túli célpontok összekapcsolásában.


Rajmata Vijaya Raje Scindia légi terminál Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Rajmata Vijaya Raje Scindia légi terminál repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Rajmata Vijaya Raje Scindia légi terminál repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, GWL azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Rajmata Vijaya Raje Scindia légi terminál repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Kempegowda International Airport (BLR) célállomásig ér el, körülbelül 2h 20m időtartam alatt a(z) Boeing 737 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Rajmata Vijaya Raje Scindia légi terminál repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Rajmata Vijaya Raje Scindia légi terminál repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: IndiGo, SpiceJet, Air Indi

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Gwalior városából?

Általában a Rajmata Vijaya Raje Scindia légi terminál (GWL) a preferált választás a Gwalior-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Gwalior közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella