Repülőjárat akciók innen: Raja Bhoj repülőtér (BHO)

Utazz 12 helyszínre a 5 légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Raja Bhoj repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Raja Bhoj repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BHO
Város Bhopal
Ország India (IN)
Teljes cím Raja Bhoj repülőtér
Szélességi fok 23.290974
Hosszúsági fok 77.335619
Weboldal Aai.aero
Megjelenítés a térképen Google maps

Raja Bhoj repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Üdvözöljük a Raja Bhoj repülőtéren, amely az indiai Madhya Pradesh állam Bhopal városát kiszolgáló elsődleges légiközlekedési csomópont. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes élményt biztosítson az utazók számára. Nézzük meg közelebbről:

Terminállétesítmények:

 • Poggyászszolgáltatások: A Raja Bhoj repülőtér hatékony poggyászszolgáltatást nyújt, beleértve a troli- és hordárutánpótlást is.
 • Információs pultok: Több információs pult található stratégiailag a terminálon, hogy segítsenek az utasoknak bármilyen kérdésben vagy probléma esetén.
 • WC: Tiszta és jól karbantartott mellékhelyiségek állnak rendelkezésre a terminálon belül az utazók kényelmét szolgálja.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy rosszul elhelyezett tárgyak esetén egy külön Elveszett és megtalált pult áll rendelkezésre, amely segít megtalálni és visszaszerezni a holmikat.
 • Egészségügyi szolgáltatások: Az orvosi segítség a repülőtéren elérhető., beleértve az elsősegélynyújtási szolgáltatásokat és a sürgősségi orvosi ellátást.

Étkezés és vásárlás:

 • Éttermek: A Raja Bhoj repülőtér különféle éttermeket és éttermeket kínál ízlési preferenciák. Akár helyi finomságokra, akár nemzetközi ételekre vágyik, mindenki talál valamit.
 • Snack bárok és kávézók: A gyorsbüfék és kávézók kényelmesen elhelyezkednek a repülőtéren, ahol különféle italokat és könnyű frissítőket szolgálnak fel.
 • Vámmentes vásárlás: A boltmániások vámmentesen vásárolhatnak a Raja Bhoj repülőtéren, amely termékek széles választékát kínálja, beleértve a kozmetikumokat, elektronikai cikkeket és helyi ajándéktárgyakat.
 • Kiskereskedelmi üzletek: Számos kiskereskedelmi üzlet áll rendelkezésre azok számára, akik ruhákat, kiegészítőket, könyveket és egyebeket szeretnének vásárolni.

Szállítás és kapcsolódás:

 • Taxis és autókölcsönzés: A Raja Bhoj repülőtér könnyű hozzáférést biztosít a közlekedési lehetőségekhez. Taxik és autókölcsönző szolgáltatások állnak az utazók rendelkezésére, hogy kényelmesen elérjék úti céljukat.
 • Tömegközlekedés: A repülőtér jól kapcsolódik a város tömegközlekedési hálózatához, így az utasok könnyedén eljuthatnak Bhopal különböző részeire.
 • Parkolási lehetőségek: A repülőtérre autóval érkező utazók számára bőséges parkolóhely áll rendelkezésre rövid és hosszú távú tartózkodáshoz.

További szolgáltatások:

 • Wi-Fi hozzáférés: Maradjon kapcsolatban az ingyenes Wi-Fi-vel az egész terminálon, hogy felvegye a kapcsolatot a munkával, kapcsolatba léphessen szeretteivel, vagy egyszerűen csak böngésszen az interneten.
 • ATM-ek és pénzváltó: számos Készpénzfelvételre ATM-ek állnak rendelkezésre, a nemzetközi látogatók pedig pénzváltási szolgáltatást biztosítanak.
 • Gyermekgondozási szobák: A csecsemőkkel utazó családok számára dedikált, alapvető kényelmi felszereléssel ellátott gyermekfelügyeleti szobák állnak rendelkezésre.
 • Társalgók: Pihenjen és lazítson az egyik repülőtéri társalgóban, amely békés környezetet kínál kényelmes ülésekkel, frissítőkkel és üzleti szolgáltatásokkal.

Összességében elmondható, hogy a Raja Bhoj Airport elkötelezett amellett, hogy csúcsminőségű szolgáltatást nyújtson. létesítmények és szolgáltatások kellemes utazási élményt biztosítanak a kapuin áthaladó minden utas számára. Dőljön hátra, pihenjen, és élvezze a Raja Bhoj repülőtér vendégszeretetét és kényelmét!


Raja Bhoj repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Raja Bhoj repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Raja Bhoj repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, BHO azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Raja Bhoj repülőtér repülőtérről indul?

A Raja Bhoj repülőtér és a Chennai International Airport (MAA) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 40m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Raja Bhoj repülőtér repülőtéren?

Összesen 5 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Raja Bhoj repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: IndiGo, Air India, AirAsia Indi

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Bhopal városából?

Általában a Raja Bhoj repülőtér (BHO) a preferált választás a Bhopal-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Bhopal közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella