Folyamatos járat innen: Rabah Bitat repülőtér (AAE)

Folyamatos járatok 8 úti célra 4 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Rabah Bitat repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ALG Algír

3-4 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése
CDG Párizs

1 járat naponta

2ó 30m Ár megjelenítése
MRS Marseille

1 járat naponta

1ó 30m Ár megjelenítése
ORN Oran
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 50m Ár megjelenítése
ORY Párizs
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 20m Ár megjelenítése
IST Arnavutköy
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 45m Ár megjelenítése
LYS Lyon
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 45m Ár megjelenítése
ELU El Oued
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 50m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Rabah Bitat repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Rabah Bitat repülőtér
Repülőtér (IATA) kód AAE
Város Annaba
Ország Algeria (DZ)
Teljes cím Rabah Bitat repülőtér
Szélességi fok 36.825876
Hosszúsági fok 7.820649
Megjelenítés a térképen Google maps

A Rabah Bitat repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Rabah Bitat repülőtér, más néven Constantine nemzetközi repülőtér, fontos közlekedési csomópont Algéria északkeleti részén. Kapuként szolgál a régióhoz, összekötve Konstantint belföldi és nemzetközi úti célokkal. A repülőtér nemcsak alapvető szolgáltatásokat nyújt az utazók számára, hanem különféle szolgáltatásokat is kínál a kényelmes és kényelmes utazás érdekében.

Létesítmények

  • Modern terminál: A Rabah Bitat repülőtér modern és tágas terminálépület, a legmodernebb eszközökkel felszerelve az utasok igényeinek kielégítésére. A terminál kényelmes váróteret, éttermeket és üzleteket kínál, amelyek számos lehetőséget kínálnak frissítőkre és vásárlásra.
  • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet biztosít rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt. Az utazók biztonságosan hagyhatják járműveiket a kijelölt parkolóban, amíg távol vannak.
  • Poggyászkezelés: A Rabah Bitat repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat biztosít, így kényelmessé teszi az utasok számára a bejelentkezést és a csomagok érkezéskor történő átvételét.. Elkötelezett munkatársak állnak rendelkezésére, hogy segítsenek a poggyászokkal kapcsolatos kérdésekben vagy problémákban.
  • Kiközelíthetőség: A repülőteret az összes utas kényelmét szem előtt tartva tervezték. Rámpákkal és liftekkel van felszerelve, hogy megkönnyítsék a fogyatékkal élők könnyű hozzáférését. Ezen kívül vannak kijelölt parkolóhelyek és mellékhelyiségek a speciális igényű emberek számára.
  • Információs pultok: Az utazók a terminál egész területén stratégiailag elhelyezett információs pultokat találhatnak. A repülőtéri személyzet tagjai ezeknél a pultoknál állnak rendelkezésre, hogy segítsenek az utasoknak a járatok menetrendjével, poggyászával és általános repülőtéri információival kapcsolatos kérdésekben.

Szolgáltatások

  • Kiskereskedelmi és szolgálati- Ingyenes: A Rabah Bitat repülőtér különféle kiskereskedelmi lehetőségeket kínál, beleértve a vámmentes üzleteket, ahol az utasok számos terméket vásárolhatnak, például parfümöket, kozmetikumokat, alkoholt és elektronikai cikkeket. Ez lehetővé teszi az utazók számára, hogy ajándéktárgyakat vásároljanak, vagy az utolsó pillanatban vásárolhassanak a repülés előtt.
  • Éttermek és kávézók: A terminálon belül az utazók különféle éttermeket és kávézókat találhatnak, amelyek különböző ízlést kielégítenek. Függetlenül attól, hogy az utasok gyors harapnivalót vagy teljes étkezést keresnek, számos lehetőség áll rendelkezésre vágyaik kielégítésére.
  • Pénznemváltás: A nemzetközi utasok számára a repülőtér pénzváltási szolgáltatásokat biztosít, biztosítva számukra a hozzáférést. a helyi pénznemben az utazási igényeik kielégítésére.
  • Wi-Fi és töltési pontok: A Rabah Bitat repülőtér tisztában van az összeköttetés fontosságával a mai digitális korban. Ingyenes Wi-Fi-t kínál a terminál egész területén, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak szeretteikkel, vagy utolérjék a munkát. Ezenkívül töltőpontok állnak rendelkezésre az elektronikus eszközök áram alatt tartásához.
  • ATM-ek és banki szolgáltatások: A repülőtér ATM-ekkel és banki szolgáltatásokkal van felszerelve, így az utasok kényelmesen vehetnek fel készpénzt vagy intézhetik banki szükségleteiket. utazás közben.

Összességében a Rabah Bitat repülőtér arra törekszik, hogy zökkenőmentes utazási élményt nyújtson utasainak. A modern létesítmények és szolgáltatások széles skálájával a repülőtér biztosítja, hogy az utazók mindennel rendelkezzenek, amire szükségük van utazásuk során, a bejelentkezéstől az indulásig, így sokak számára előnyös választás.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Rabah Bitat repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A AAE kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Rabah Bitat repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Rabah Bitat repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Istanbul Airport (IST) célállomásig ér el, körülbelül 2h 45m időtartam alatt a(z) Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Rabah Bitat repülőtér repülőtéren?

Összesen 4 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Rabah Bitat repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Air Algerie, Tassili Airlines, Volotea, ASL Airlines Franc

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Annaba városából?

Általában a Rabah Bitat repülőtér (AAE) a preferált választás a Annaba-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Annaba közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella