Repülőjárat akciók innen: Quzhou repülőtér (JUZ)

Folyamatos járatok 19 úti célra 5 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Quzhou repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Quzhou repülőtér
Repülőtér (IATA) kód JUZ
Város Quzhou
Ország China (CN)
Teljes cím Quzhou repülőtér
Szélességi fok 28.967770
Hosszúsági fok 118.901352
Megjelenítés a térképen Google maps

A Quzhou repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A kínai Zhejiang tartományban található Quzhou repülőtér egy modern és jól felszerelt repülőtér, amely belföldi és nemzetközi járatokat is ellát. Korszerű létesítményeivel a Quzhou repülőtér kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosít az utasok számára.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér tágas és kényelmes modern terminálépület, amelyet nagyszámú utas kiszolgálására terveztek. Különféle kényelmi szolgáltatásokkal van felszerelve, például társalgókkal, éttermekkel és vámmentes üzletekkel.
 • Poggyászkezelés: A Quzhou repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatással biztosítja a poggyászok zökkenőmentes és időben történő átadását. Az utasok érkezéskor könnyedén felvehetik csomagjaikat a kijelölt körhintákból.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolási lehetőséget biztosít azon utasok számára, akik le szeretnék parkolni járműveiket. A parkoló jól karbantartott, és rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is kínál.
 • Közlekedés: A Quzhou repülőtér kényelmes közlekedési lehetőségeket kínál az utazók számára. A taxik, a buszok és az autókölcsönző szolgáltatások könnyen elérhetők, hogy az utasokat a kívánt úti célokra szállítsák.
 • Wi-Fi: A technikában jártas utazók igényeinek kielégítésére a repülőtér egész területén ingyenes Wi-Fi-kapcsolatot biztosít. a terminál épülete, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak, vagy utolérjék a munkát, miközben járatukra várnak.
 • WC: Tiszta és jól karbantartott mellékhelyiségek állnak rendelkezésre az egész repülőtéren, kényelmes és higiénikus környezetet biztosítva az utasoknak.

Szolgáltatások

 • Bejelentkezési pultok: A Quzhou repülőtér hatékony check-in pultokat kínál, ahol az utasok egyszerűen bejelentkezhetnek járataikra. A személyzet segít a szükséges dokumentációban, biztosítva a zökkenőmentes bejelentkezési folyamatot.
 • Biztonsági intézkedések: A repülőtér szigorú biztonsági intézkedéseket alkalmaz az utasok és tárgyaik biztonsága érdekében. A biztonsági csapat fejlett technológiát használ a poggyász átvizsgálásához, és szigorú protokollokat követ.
 • Információs pultok: Az utasok hasznos információs pultokat találhatnak a terminál épületében. Az elkötelezett személyzet készséggel áll az utasok rendelkezésére bármilyen kérdéssel, repülési információval vagy utazási tanácsokkal kapcsolatban.
 • Egészségügyi szolgáltatások: A Quzhou repülőtéren van egy egészségügyi központ, amely alapvető orvosi segítséget nyújt vészhelyzet esetén. A repülőtér jól felkészült az egészségügyi helyzetek kezelésére, és szükség esetén azonnali segítséget nyújt az utasoknak.
 • VIP-szolgáltatások: A prémium utasok vagy a további kényelmet keresők számára a Quzhou repülőtér VIP szolgáltatásokat kínál, amelyek magukban foglalják a különálló társalgókat és a személyre szabott segítséget., és továbbfejlesztett utazási élmény.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet és étkezési lehetőség található, így az utasok vásárlási és étkezési lehetőségeket kínálnak. A helyi finomságoktól a nemzetközi márkákig az utasok a lehetőségek széles skáláját fedezhetik fel, hogy megfeleljenek a preferenciáiknak.

A Quzhou repülőtér csúcsminőségű létesítményeket és szolgáltatásokat igyekszik biztosítani a kellemes utazási élmény érdekében. Attól a pillanattól kezdve, hogy az utasok megérkeznek, hatékonyságra, kényelemre és kényelemre számíthatnak a repülőtéren töltött idő alatt.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Quzhou repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A JUZ kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Quzhou repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Quzhou repülőtér repülőtérről indul?

A Quzhou repülőtér és a Kunming Changshui International Airport (KMG) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 25m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Quzhou repülőtér repülőtérről?

A(z) Quzhou repülőtér repülőtérről induló utasok 5 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Gestair, Air China, Shandong Airlines, China Southern Airlines, Xiamen Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Quzhou városából repülővel távozik?

Utazók, akik Quzhou-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Quzhou repülőtér (JUZ)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Quzhou közvetlen közelében?

Quzhou környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella