Megfizethető járatok innen: Quatro de Fevereiro nemzetközi repülőtér (LAD)

Közvetlen járatok 35 célállomásra 12 légitársaság által üzemeltetve.

Tájékoztató részletek a(z) Quatro de Fevereiro nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Quatro de Fevereiro nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LAD
Város Luanda
Ország Angola (AO)
Teljes cím Quatro de Fevereiro nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -8.847951
Hosszúsági fok 13.234862
Weboldal Angolaairport.net
Megjelenítés a térképen Google maps
Quatro de Fevereiro nemzetközi repülőtér
Quatro de Fevereiro nemzetközi repülőtér
Quatro de Fevereiro nemzetközi repülőtér
Quatro de Fevereiro nemzetközi repülőtér
Quatro de Fevereiro nemzetközi repülőtér
Quatro de Fevereiro nemzetközi repülőtér

A Quatro de Fevereiro nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Quatro de Fevereiro nemzetközi repülőtérről

A Quatro de Fevereiro nemzetközi repülőtér Angola legnagyobb és legforgalmasabb repülőtere, a fővárosban található. Luandától. Csomópontként szolgál mind a belföldi, mind a nemzetközi járatok számára, összekötve Angolát a világ különböző pontjaival. A Luanda repülőtérként emlegetett repülőtér Angola Portugáliától való függetlenségének dátuma után kapta a nevét, amelyet február 4-én ünnepelnek.

Létesítmények

 • Terminálok: A repülőtérnek két fő terminálja van, nevezetesen az 1-es és a 2-es terminál. Az 1-es terminál nemzetközi járatok, míg a 2-es terminál belföldi járatokat szolgál ki.
 • Éttermek és kávézók: A Quatro de Fevereiro nemzetközi repülőtér számos étkezési lehetőséget kínál, köztük kávézókat, büféket és éttermeket. Az utazók a repülőtéren eltöltött idő alatt helyi és nemzetközi ételeket fogyaszthatnak.
 • Vásárlás: A repülőtéren vámmentes üzletek találhatók, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy repülésük előtt kiskereskedelmi terápiában részesüljenek. A divatbutikoktól a szuvenírboltokig a Quatro de Fevereiro nemzetközi repülőtér számos vásárlási lehetőséget kínál.
 • Társalgók: Azok az utasok, akik kényelmesebb és exkluzívabb élményre vágynak, beléphetnek a repülőtéri társalgókba. Ezekben a társalgókban kényelmes ülőhelyek, ingyenes harapnivalók és italok, valamint üzleti szolgáltatások állnak rendelkezésre.
 • Autókölcsönzés: Az utazók a repülőtéren bérelhetnek autót különböző neves autókölcsönző cégektől. Ez a kényelmes szolgáltatás lehetővé teszi a látogatók számára, hogy saját tempójukban fedezzék fel a várost és környékét.
 • Bankok és pénzváltó: A Quatro de Fevereiro nemzetközi repülőtéren bankok és pénzváltó pultok találhatók, így az utazók kényelmesen kezelhetik pénzügyeiket. szükségleteit.

Szolgáltatások

 • Információs pultok: A repülőtéren a terminálokon stratégiailag elhelyezett információs pultok találhatók, amelyek segítik az utasokat kérdésekkel, repülési információkkal és útbaigazítással.
 • Wi-Fi: A Quatro de Fevereiro nemzetközi repülőtér ingyenes Wi-Fi hozzáférést biztosít, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy tartózkodásuk alatt kapcsolatban maradjanak és böngészhessenek az interneten.
 • Orvosi szolgáltatások: Egészségügyi vészhelyzetek esetén, a repülőtér rendelkezik egy egészségügyi központtal, amely az alapvető egészségügyi szükségletek kielégítésére van felszerelve.
 • Poggyászszolgáltatások: Az utasok poggyászszolgáltatást, például poggyászcsomagolást és -tárolót is találhatnak a repülőtéren.
 • Szállítás: Quatro A de Fevereiro nemzetközi repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a városközponttal és a környező területekkel. Számos közlekedési lehetőség áll rendelkezésre, beleértve a taxit és a buszokat is.
 • Elveszett és megtalált: A repülőtéren van egy külön elveszett és megtalált részleg, amely segíti az utasokat az elveszett holmik megtalálásában és visszaszerzésében.

Quatro de Fevereiro nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Quatro de Fevereiro nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A LAD kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Quatro de Fevereiro nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Quatro de Fevereiro nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Jose Marti International Airport (HAV) célállomásig ér el, körülbelül 13h 30m időtartam alatt a(z) Boeing 777-300 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Quatro de Fevereiro nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 12 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Quatro de Fevereiro nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: TAAG, TAME, TAP Portugal, Emirates, Airlink (South Africa

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Luanda városából?

Általában a Quatro de Fevereiro nemzetközi repülőtér (LAD) a preferált választás a Luanda-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Luanda közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella