Közvetlen járat innen: Quanzhou Jinjiang nemzetközi repülőtér (JJN)

Fedezze fel 58 helyszínt 30 különböző fuvarozóval

Lényeges részletek a(z) Quanzhou Jinjiang nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Quanzhou Jinjiang nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód JJN
Város Jinjiang város
Ország China (CN)
Teljes cím Quanzhou Jinjiang nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 24.799373
Hosszúsági fok 118.594643
Megjelenítés a térképen Google maps

A Quanzhou Jinjiang nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Quanzhou Jinjiang nemzetközi repülőtér a kínai Fujian tartomány Quanzhou városában található, modern és hatékony repülőtér, amely belföldi és nemzetközi járatokat is kiszolgál. Létesítmények és szolgáltatások széles skálájával a repülőtér kényelmes és kényelmes élményt nyújt az utazók számára.

Terminállétesítmények

 • Bejelentkezési pultok: A repülőtéren több ellenőrzés is lehetséges. a pultokban, lehetővé téve az utasok számára a bejelentkezési folyamatok egyszerű elvégzését.
 • Kiskereskedelmi és étkezési lehetőségek: Az utasok számos éttermet, kávézót és üzletet élvezhetnek, amelyek helyi és nemzetközi ételeket és termékeket egyaránt kínálnak.
 • társalgók: A repülőtér kényelmes társalgókat biztosít az utasok számára, ahol nyugodt környezetben pihenhetnek vagy dolgozhatnak. Ezek a társalgók olyan szolgáltatásokkal vannak felszerelve, mint a Wi-Fi és a töltési pontok.
 • Poggyászkiadás: A Quanzhou Jinjiang nemzetközi repülőtér hatékony poggyászfelvételi szolgáltatásokat biztosít, lehetővé téve az utasok számára, hogy gyorsan és kényelmesen átvehessék poggyászukat.
 • Információs pultok: Az utazók információs pultokat találhatnak a terminál egész területén, ahol a repülőtér személyzete készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen bármilyen kérdéssel vagy problémával kapcsolatban.
 • ATM-ek és pénzváltó: A nemzetközi utasok igényeinek kielégítése érdekében a repülőtér ATM-eknek és pénzváltó pultoknak ad otthont, kényelmes hozzáférést biztosítva a készpénz- és valutaváltási szolgáltatásokhoz.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre a terminál egész területén, így az utasok a repülőtéren töltött idő alatt is kapcsolatban maradhatnak.

Szállítási lehetőségek

 • Taxiszolgáltatások: A taxik a terminálon kívül is könnyen elérhetők, kényelmes közlekedési módot kínálva a repülőtérre és onnan vissza.
 • Autóbuszjáratok: A repülőtér buszjáratokat kínál Quanzhou és a szomszédos városok különböző célpontjaihoz.
 • Autókölcsönzés: Az utasok a repülőtéren található jó hírű autókölcsönző irodáktól bérelhetnek autót, ami rugalmasságot biztosít az utazáshoz. a régión belül.

Speciális segítség

 • Fogyatékkal élők számára biztosított létesítmények: A Quanzhou Jinjiang nemzetközi repülőtér olyan létesítményekkel van felszerelve, amelyek segítik a fogyatékkal élő utasokat, beleértve a kerekesszékkel való megközelíthetőséget és a külön mellékhelyiségeket, és kérésre speciális segítségnyújtási szolgáltatások.
 • Családi szolgáltatások: A repülőtér a gyermekes családok számára kijelölt területeket biztosít, babagondozási lehetőséget és ápolószobákat kínál.
 • Orvosi szolgáltatások: Bármilyen probléma esetén egészségügyi sürgősségi esetek esetén a repülőtéren van egy egészségügyi központ képzett személyzettel a szükséges segítségnyújtás érdekében.

A Quanzhou Jinjiang nemzetközi repülőtér előnyben részesíti az utazók kényelmét azáltal, hogy számos létesítményt és szolgáltatást biztosít. Legyen szó utolsó pillanatban vásárolt ajándéktárgyakról, étkezésről vagy segítségnyújtásról, a repülőtér biztosítja, hogy az utasok igényeit egész utazásuk során kielégítsék.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Quanzhou Jinjiang nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Quanzhou Jinjiang nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, JJN azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Quanzhou Jinjiang nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Quanzhou Jinjiang nemzetközi repülőtér és a Tengchong Tuofeng Airport (TCZ) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 45m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Quanzhou Jinjiang nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Quanzhou Jinjiang nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 30 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Xiamen Airlines, Shenzhen Airlines, West Air (China), Spring Airlines, China Eastern Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Jinjiang város városából repülővel távozik?

Utazók, akik Jinjiang város-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Quanzhou Jinjiang nemzetközi repülőtér (JJN)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Jinjiang város közvetlen közelében?

Jinjiang város környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella