Presidente João Suassuna repülőtér (CPV) repülőtere induló járatok

Fedezze fel 2 helyszínt 2 különböző fuvarozóval

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Presidente João Suassuna repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
SSA Salvador

1 járat naponta

1ó 20m Ár megjelenítése
GRU Sao Paulo
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

3ó 15m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Presidente João Suassuna repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Presidente João Suassuna repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CPV
Város Campina Grande
Ország Brazil (BR)
Teljes cím Presidente João Suassuna repülőtér
Szélességi fok -7.268878
Hosszúsági fok -35.894021
Weboldal Infraero.com.br
Megjelenítés a térképen Google maps

Presidente João Suassuna repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Presidente João Suassuna repülőtér, más néven Campina Grande repülőtér, fontos közlekedési csomópont a brazíliai Campina Grandében. Ez a repülőtér belföldi és nemzetközi járatokat is kiszolgál, különféle létesítményeket és szolgáltatásokat kínálva az utasok kényelmes és kényelmes utazási élményének biztosítása érdekében.

Létesítmények:

 • Terminálépület: A repülőtéren modern és tágas terminálépület, amely barátságos légkört biztosít az utazóknak.
 • Poggyászkiadás: Az utasok könnyedén átvehetik poggyászukat a kényelmes poggyászkiadónál.
 • Éttermek és kávézók: Vannak a repülőtéren számos étterem és kávézó áll rendelkezésre, amelyek különféle étkezési és italozási lehetőségeket kínálnak.
 • Vámmentes üzletek: A vásárolni vágyó utazók felfedezhetik a vámmentes üzleteket, amelyek széles termékválasztékot kínálnak, többek között parfümök, alkohol, kozmetikumok és egyebek.
 • Autókölcsönzés: A repülőtér autóbérlési szolgáltatásokat nyújt, hogy segítse az utasokat kényelmesen felfedezni a várost vagy folytatni továbbutazásukat.
 • Parkolóterület: azoknak, akik autóval a repülőtérre, tágas parkoló áll rendelkezésre rövid és hosszú távú parkolásra is.

Szolgáltatások:

 • Repülési információk: Utasok valós idejű repülési információkat érhet el a terminálépületben elhelyezett képernyőkön keresztül.
 • Wi-Fi: A repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést kínál, amely lehetővé teszi az utazók számára, hogy a repülőtéren töltött idő alatt kapcsolatban maradjanak.
 • Fogyatékkal élők számára kialakított létesítmények: A Presidente João Suassuna repülőtér a fogyatékkal élő utasok fogadására alkalmas létesítményekkel van felszerelve, beleértve az akadálymentesített mellékhelyiségeket és rámpákat.
 • ATM-ek és pénzváltó: Különféle ATM-ek találhatók kényelmesen a repülőtéren, és valuta is található. csereszolgáltatások is rendelkezésre állnak.
 • Orvosi segítségnyújtás: Orvosi sürgősségi esetek esetén a repülőtéren van egy orvosi segélycsoport, amely készen áll a szükséges segítségnyújtásra.
 • Poggyászszolgáltatás: Az utasok poggyászt vehetnek igénybe csomagolási és tárolási szolgáltatások, hogy biztosítsák holmijaik biztonságát és kényelmét.

A João Suassuna repülőtér elnöke a létesítmények és szolgáltatások széles választékával igyekszik kellemes élményt nyújtani az utazóknak. Legyen szó érkezésről, indulásról vagy átutazásról, az utasok kényelmes és hatékony tartózkodásra számíthatnak ezen a repülőtéren. Célja, hogy minden utazó igényeit kielégítse akadálymentes létesítmények és segítőkész szolgáltatások biztosításával.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Presidente João Suassuna repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A CPV kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Presidente João Suassuna repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Presidente João Suassuna repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) São Paulo/Guarulhos–Governador André Franco Montoro International Airport (GRU) célállomásig ér el, körülbelül 3h 15m időtartam alatt a(z) Boeing 737-700 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Presidente João Suassuna repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Presidente João Suassuna repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Azul, Go

Melyik repülőteret kell használni, amikor Campina Grande városából repülővel távozik?

Utazók, akik Campina Grande-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Presidente João Suassuna repülőtér (CPV)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Campina Grande közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella