Folyamatos járat innen: Presidente Itamar Franco repülőtér (IZA)

Folyamatos járatok 3 úti célra 4 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Presidente Itamar Franco repülőtér repülőtérről

Tájékoztató részletek a(z) Presidente Itamar Franco repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Presidente Itamar Franco repülőtér
Repülőtér (IATA) kód IZA
Város Juiz de Fora
Ország Brazil (BR)
Teljes cím Presidente Itamar Franco repülőtér
Szélességi fok -21.513257
Hosszúsági fok -43.171390
Weboldal Cazm.com.br
Megjelenítés a térképen Google maps

Presidente Itamar Franco repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Presidente Itamar Franco repülőtér Juiz de Fora városában, Minas Gerais-ban, Brazíliában található, számos létesítményt és szolgáltatást kínál a kellemes és kényelmes légkör érdekében. utazási élmény az utasok számára.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér modern terminálépülettel rendelkezik, amely minden szükséges kényelmi szolgáltatással felszerelt az utazók számára.
 • Várakozók: Tágas várótermek állnak rendelkezésre, ahol az utasok pihenhetnek a repülés előtt.
 • Éttermek és kávézók: Különféle étkezési lehetőségek, köztük éttermek és kávézók találhatók az egész terminálon, és különféle ételeket és italokat kínálnak.
 • Kiskereskedelmi egységek: Vámmentes üzletek és kiskereskedelmi üzletek vannak jelen, amelyek számos terméket, például ruházati cikkeket, kiegészítőket, elektronikai cikkeket és ajándéktárgyakat kínálnak.
 • ATM-ek és pénzváltó: Kényelmesen elhelyezkedő ATM-ek és valutaváltási szolgáltatások állnak rendelkezésre az utasok pénzügyi igényeinek kielégítésére.
 • Autókölcsönzés: Számos autókölcsönző iroda rendelkezik pulttal a terminálon belül, így az utazók könnyedén bérelhetnek autót és fedezhetik fel a régiót.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolási lehetőséget kínál a rövid és hosszú távú parkolási igények kielégítésére.

Szolgáltatások

 • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt a poggyászok biztonságos és gyors kézbesítésének biztosítása érdekében.
 • Kiközelíthetőség: A Presidente Itamar Franco repülőtér elérhető fogyatékkal élők számára is, olyan kényelmi szolgáltatásokkal, mint a rámpák, liftek és akadálymentesített WC-k.
 • Elveszett és megtalált részleg segíti az utasokat az elveszett vagy elveszett tárgyak megtalálásában és visszaszerzésében.
 • Információs pultok: Az információs pultok stratégiailag a terminálon belül találhatók, hogy útmutatást nyújtsanak az utasoknak, repülőtéri információk és járatfrissítések.
 • Orvosi segítségnyújtás: Orvosi vészhelyzetek esetén a repülőtér rendelkezik egészségügyi központtal vagy egészségügyi szakemberekkel, akik azonnali segítséget nyújtanak.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy utazásuk során kapcsolatban maradjanak.
 • Gyermekgondozási szolgáltatások: A kisgyermekekkel utazók számára a repülőtér gyermekfelügyeleti lehetőséget kínál, amely kényelmes élményt biztosít a családoknak..
 • Tárgyalótermek: Jól felszerelt tárgyalótermek állnak az üzleti utazók rendelkezésére találkozók és konferenciák lebonyolítására.

Az Itamar Franco repülőtér elnöke büszke arra, hogy kiváló létesítményeket és szolgáltatásokat kínál az utasok általános utazási élményének javítása érdekében. Legyen szó szabadidős utazóról vagy törzsutasról, a repülőtér hatékony működésének és ügyfélközpontú megközelítésének célja, hogy utazása gördülékeny és élvezetes legyen.


Presidente Itamar Franco repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Presidente Itamar Franco repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Presidente Itamar Franco repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, IZA azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Presidente Itamar Franco repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Viracopos-Campinas International Airport (VCP) célállomásig ér el, körülbelül 1h 40m időtartam alatt a(z) ATR 72 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Presidente Itamar Franco repülőtér repülőtérről?

A(z) Presidente Itamar Franco repülőtér repülőtérről induló utasok 4 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Azul, Passaredo, Gol, LATAM Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Juiz de Fora városából?

Általában a Presidente Itamar Franco repülőtér (IZA) a preferált választás a Juiz de Fora-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Juiz de Fora közvetlen közelében?

Juiz de Fora környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella