Megfizethető járatok innen: Presidente Castro Pinto nemzetközi repülőtér (JPA)

Folyamatos járatok 7 célállomásra 3 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Presidente Castro Pinto nemzetközi repülőtér repülőtéren

Lényeges részletek a(z) Presidente Castro Pinto nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Presidente Castro Pinto nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód JPA
Város João Pessoa
Ország Brazil (BR)
Teljes cím Presidente Castro Pinto nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -7.147060
Hosszúsági fok -34.950614
Weboldal Infraero.gov.br
Megjelenítés a térképen Google maps

Presidente Castro Pinto nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Presidente Castro Pinto nemzetközi repülőtér, más néven João Pessoa nemzetközi repülőtér, egy modern repülőtér São José da Matában, Brazíliában. João Pessoa városát és a környező régiót szolgálja ki, belföldi és nemzetközi járatokat biztosítva különböző célállomásokra.

Létesítmények

Terminál

 • A repülőtér jellemzői a közelmúltban felújított és jól megtervezett terminálépület, amely kényelmes és hatékony utazási élményt nyújt az utasoknak.
 • A terminálon belül számos check-in pult, biztonsági ellenőrző pont és poggyászkiadó terület található a zökkenőmentes átszállítás érdekében a repülőtéren keresztül.
 • A terminál olyan modern kényelmi szolgáltatásokkal van felszerelve, mint az ingyenes Wi-Fi hozzáférés, töltőállomások és kényelmes ülősarok.
 • Az utasok számos üzletet is találhatnak, beleértve a vámmentes üzleteket, valamint éttermeket és kávézókat, amelyek különféle étkezési és italfogyasztási lehetőségeket kínálnak.

Kifutópálya

 • A repülőtér tágas kifutópályával büszkélkedhet. lehetővé teszi a repülőgépek hatékony mozgását.
 • A kifutópálya jól karbantartott, fejlett világítási és navigációs rendszerekkel van felszerelve, így biztosítva a biztonságos működést még rossz látási viszonyok között is.
 • Ez lehetővé teszi a repülőtér számára. repülőgépek széles skálájának befogadására alkalmas, beleértve a kereskedelmi és magánrepülőket is.

Parkolás

 • A Castro Pinto nemzetközi repülőtér bőséges parkolóhelyet biztosít mind rövid, hosszú távú és hosszú távú parkolási igények.
 • Az utasok biztonságosan hagyhatják járműveiket a terminál közelében található biztonságos parkolókban.

Szolgáltatások

Utas Szolgáltatások

 • A repülőtéren udvarias és több nyelven beszélő személyzet áll rendelkezésre, akik mindig készen állnak arra, hogy segítsenek az utasoknak kérdéseikben, és adják a szükséges útmutatást.
 • A csökkent mozgásképességű vagy speciális igényű utasok igénybe vehetik a szolgáltatást. segítségnyújtási szolgáltatások, beleértve a kerekesszékkel való megközelíthetőséget és a külön mellékhelyiségeket.
 • A repülőtér területén utazási irodák és autókölcsönző szolgáltatások is elérhetők.

Szállítás

 • Különféle szállítási lehetőségek állnak rendelkezésre a repülőtérre és vissza. Az utasok választhatnak taxik, autóbérlés vagy tömegközlekedési szolgáltatások közül, amelyek kényelmesen elhelyezkednek a repülőtéren.

Biztonság

 • A Castro Pinto nemzetközi repülőtér elnöke kiemelten kezeli a biztonságot és a utasainak biztonsága.
 • Képzett biztonsági személyzet és fejlett felügyeleti rendszerek állnak rendelkezésre a repülőtér egész területén.
 • Szigorú biztonsági intézkedéseket vezetnek be, beleértve a poggyász átvizsgálását és az utasok ellenőrzését, hogy biztosítsák a biztonságos utazási élményt.

A Castro Pinto nemzetközi repülőtér elnöke modern létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja utasai zökkenőmentes és élvezetes utazási élményének biztosítása érdekében. Jól megtervezett termináljával, bőséges parkolójával és kényelmes közlekedési lehetőségeivel a repülőtér bejárata lett João Pessoa gyönyörű városába és környező területeibe.


Presidente Castro Pinto nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Presidente Castro Pinto nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Presidente Castro Pinto nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, JPA azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Presidente Castro Pinto nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) São Paulo/Guarulhos–Governador André Franco Montoro International Airport (GRU) célállomásig ér el, körülbelül 3h 25m időtartam alatt a(z) Boeing 737-800 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Presidente Castro Pinto nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Presidente Castro Pinto nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Azul, LATAM Airlines, Go

Melyik repülőteret kell használni, amikor João Pessoa városából repülővel távozik?

Utazók, akik João Pessoa-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Presidente Castro Pinto nemzetközi repülőtér (JPA)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található João Pessoa közvetlen közelében?

João Pessoa környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella