Pobedilovo repülőtér (KVX) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 5 úti célra 4 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Pobedilovo repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
LED Szentpétervár

1 járat naponta

2ó 5m Ár megjelenítése
VKO Moszkva

1 járat naponta

1ó 45m Ár megjelenítése
AER Szocsi

1 járat naponta

3ó 28m Ár megjelenítése
NNM Narjan-Mar
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 48m Ár megjelenítése
DME Moszkva
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 45m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Pobedilovo repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Pobedilovo repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KVX
Város Kirov
Ország Russia (RU)
Teljes cím Pobedilovo repülőtér
Szélességi fok 58.497502
Hosszúsági fok 49.346576
Weboldal Pobedilovo.com
Megjelenítés a térképen Google maps

A Pobedilovo repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Létesítmények

 • Terminálépület: A Pobedilovo Airport modern és tágas terminálépülete a legkorszerűbb létesítményekkel rendelkezik. az utasok kényelme és kényelme.
 • Társalgók: A repülőtér kényelmes társalgókat kínál, ahol az utasok pihenhetnek, ingyenes frissítőket fogyaszthatnak, és hozzáférhetnek a Wi-Fi-szolgáltatásokhoz.
 • Éttermek és kávézók: A Pobedilovo repülőtér rendelkezik számos étkezési lehetőség, beleértve az éttermeket és kávézókat, amelyek különféle ételeket kínálnak a különböző ízléseknek és táplálkozási követelményeknek megfelelően.
 • Kiskereskedelmi üzletek: Az utazók a repülőtéren található kiskereskedelmi üzletek széles választékát fedezhetik fel, amelyek széles választékát kínálják a vámmentes áruktól az ajándéktárgyakig, könyvekig és elektronikai cikkekig.
 • ATM-ek és valutaváltó: A repülőtér kényelmes hozzáférést biztosít az ATM-ekhez és a valutaváltási szolgáltatásokhoz, így az utasok készpénzt vehetnek fel vagy valutát válthatnak utazásaik során.
 • Üzleti szolgáltatások: A Pobedilovo repülőtér az üzleti utazók számára külön üzleti létesítményekkel szolgál, beleértve a tárgyalótermeket és a modern audiovizuális technológiával felszerelt konferenciatermeket.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászszolgáltatást kínál poggyászcsomagolás, tárolás, valamint elveszett és talált létesítmények a poggyászok zökkenőmentes kezeléséhez.
 • Parkolás: A Pobedilovo repülőtér bőséges parkolási lehetőséggel rendelkezik mind rövid, mind hosszú távú tartózkodásra, így biztosítva a kényelmes hozzáférést utazók járműveikkel.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: A repülőtér tájékoztató táblákon és közleményeken keresztül naprakész repülési információkat biztosít, biztosítva az utasok jólétét - Tájékoztatást kapnak indulási és érkezési idejükről.
 • Közlekedés: A Pobedilovo repülőtér különböző közlekedési lehetőségeket kínál a városközpontokba és onnan, beleértve a taxikat, autóbérlést és tömegközlekedési szolgáltatásokat.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér speciális segítségnyújtási szolgáltatásokat kínál a csökkent mozgásképességű vagy fogyatékkal élő utasok számára, biztosítva biztonságos és kényelmes utazásukat az erre kijelölt személyzet és létesítmények révén.
 • Wi-Fi: Az utasok ingyenes Wi-Fi-szolgáltatást élvezhetnek a repülőtér egész területén, lehetővé teszi számukra, hogy kapcsolatban maradjanak szeretteikkel, vagy útközben dolgozzanak.
 • Egészségügyi szolgáltatások: A Pobedilovo repülőtéren egészségügyi szolgáltatások állnak rendelkezésre az utazás során felmerülő vészhelyzetekre vagy egészségügyi szükségletekre.
 • Gyermeklétesítmények: A repülőtér a gyermekkel utazó családok igényeit elégíti ki pelenkázó lehetőséggel, játszóterekkel és családbarát szolgáltatásokkal.
 • Információs pult: A repülőtér információs pultja barátságos és hozzáértő személyzettel rendelkezik aki általános kérdésekkel, útbaigazítással és utazási tanácsokkal tud segíteni az utasoknak.
 • Biztonság és vámügyek: A Pobedilovo repülőtér hatékony biztonsági és vámellenőrzésekkel biztosítja minden utas biztonságát, megfelelve a nemzetközi légi közlekedési szabványoknak.

Pobedilovo repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Pobedilovo repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Pobedilovo repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, KVX azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Pobedilovo repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Sochi International Airport (AER) célállomásig ér el, körülbelül 2h 55m időtartam alatt a(z) Boeing 737-800 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Pobedilovo repülőtér repülőtérről?

A(z) Pobedilovo repülőtér repülőtérről induló utasok 4 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Pobeda, RusLine (Duplicate), Ural Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Kirov városából repülővel távozik?

Utazók, akik Kirov-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Pobedilovo repülőtér (KVX)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Kirov közvetlen közelében?

Kirov környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella