Folyamatos járat innen: Piedmont Triad nemzetközi repülőtér (GSO)

Közvetlen járatok 12 célállomásra 4 légitársaság által üzemeltetve.

Tájékoztató részletek a(z) Piedmont Triad nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Piedmont Triad nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód GSO
Város Greensboro
Ország United-States (US)
Teljes cím Piedmont Triad nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 36.104367
Hosszúsági fok -79.935181
Weboldal Flyfrompti.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Piedmont Triad nemzetközi repülőtér

Piedmont Triad nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Piedmont Triad nemzetközi repülőtér (PTIA) egy jelentős közlekedési csomópont az észak-karolinai Greensboróban. Modern létesítményeivel és széles körű szolgáltatásaival a PTIA kényelmes és kényelmes utazási élményt nyújt belföldi és nemzetközi utasok számára egyaránt.

Létesítmények

 • Terminálok: A PTIA-nak van egy fő terminálja. belföldi és nemzetközi járatoknak egyaránt helyet adó épület. A terminál számos kényelmi szolgáltatással rendelkezik, beleértve az üzleteket, éttermeket és társalgókat.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolási lehetőséget kínál az utazók számára, beleértve a rövid és hosszú távú parkolókat is. A fogyatékkal élő utasok számára külön parkolóhelyek is vannak.
 • Wi-Fi: A PTIA ingyenes, nagy sebességű Wi-Fi-t biztosít a terminál egész területén, lehetővé téve az utasok számára, hogy utazásuk során kapcsolatban maradjanak.
 • Biztonság: A repülőtér kiemelten kezeli az utasok biztonságát, és a legmodernebb biztonsági intézkedésekkel gondoskodik a biztonságos utazási élményről.
 • Poggyászszolgáltatások: A PTIA poggyászszolgáltatásokat is kínál, beleértve a poggyászmegőrzést és -csomagolást is. mint elveszett és talált létesítmények.
 • Kiközelíthetőség: A repülőteret fogyatékkal élő utasok fogadására tervezték. Akadálymentes mellékhelyiségeket, lifteket, rámpákat és kijelölt parkolóhelyeket kínál.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: A PTIA valós idejű repülési információs kijelzőket biztosít az egész terminálon, tájékoztatja az utasokat az indulási és érkezési időkről.
 • Közlekedés: A repülőtér könnyen megközelíthető különféle közlekedési módokkal, beleértve a taxit, transzfert és bérelt autókat. Tömegközlekedési lehetőségek, például buszok és vonatok is rendelkezésre állnak.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A PTIA üzletek, butikok és vámmentes üzletek széles választékát kínálja, lehetővé téve az utasok számára, hogy ajándékokat, ruhákat, elektronikai cikkeket vásároljanak, és több. Számos étterem, kávézó és bár is rendelkezésre áll, amelyek különböző ízléseket és preferenciákat szolgálnak ki.
 • Társalgók: Az exkluzívabb élményre vágyók számára a PTIA hozzáférést biztosít prémium társalgókhoz, ahol az utasok pihenhetnek, dolgozhatnak, vagy ingyenes harapnivalókat és italokat fogyaszthat.
 • Egészségügyi szolgáltatások: A repülőtéren egészségügyi szolgáltatások állnak rendelkezésre sürgősségi esetekre, valamint elsősegélynyújtó állomások találhatók a terminál egész területén.
 • Gyermekjátszótér: A PTIA megérti a fiatal utazók szórakoztatásának fontossága, és külön játszóteret kínál a gyermekek számára, ahol a gyerekek repülés előtt szórakozhatnak.

Lenyűgöző létesítményeivel és átfogó szolgáltatásaival a Piemont Triad nemzetközi repülőtér biztosítja, hogy az utasok kényelmes és élvezetes élményben lesz része az érkezés pillanatától a járatra való felszállásig.


Piedmont Triad nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Piedmont Triad nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Piedmont Triad nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, GSO azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Piedmont Triad nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Piedmont Triad nemzetközi repülőtér és a Dallas-Fort Worth International Airport (DFW) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 5m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Piedmont Triad nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 4 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Piedmont Triad nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: American Airlines, Delta Air Lines, United Airlines, Allegiant Ai

Melyik repülőteret kell használni, amikor Greensboro városából repülővel távozik?

Utazók, akik Greensboro-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Piedmont Triad nemzetközi repülőtér (GSO)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Greensboro közvetlen közelében?

Greensboro környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella