Phu Bai nemzetközi repülőtér (HUI) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 4 célállomásra 3 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Phu Bai nemzetközi repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
SGN Ho Si Minh Város

15-16 járat naponta

1ó 35m Ár megjelenítése
HAN Hanoi

4 járat naponta

1ó 15m Ár megjelenítése
PQC Phu Quoc

1 járat naponta

1ó 40m Ár megjelenítése
DLI Dalat

1 járat naponta

1ó 15m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Phu Bai nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Phu Bai nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód HUI
Város Színárnyalat
Ország Vietnam (VN)
Teljes cím Phu Bai nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 16.397528
Hosszúsági fok 107.700573
Weboldal Dailymaybay.vn
Megjelenítés a térképen Google maps

Phu Bai nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A vietnami Hue városában található Phu Bai nemzetközi repülőtér jelentős közlekedési csomópont, amely az ország központi régióját szolgálja ki. Modern létesítményeivel, hatékony szolgáltatásaival és kényelmes elhelyezkedésével kellemes utazási élményt biztosít az utasok számára.

Létesítmények

A repülőtér számos szolgáltatást kínál az utasok különféle igényeinek kielégítésére:

 • Terminálépület: A Phu Bai nemzetközi repülőtér jól megtervezett és tágas terminálépülettel rendelkezik, amely kényelmes és barátságos környezetet biztosít az utasok számára.
 • Kiskereskedelem és étkezés: Az utasok élvezhetik a különféle vásárlási és étkezési lehetőségek a repülőtéren. A vámmentes bevásárlónegyed termékek széles választékát kínálja, beleértve a helyi kézműves termékeket, ajándéktárgyakat és népszerű vietnami árukat.
 • ATM-ek és pénzváltó: A terminálon belül több ATM és pénzváltó pult is található, így biztosítva egyszerű hozzáférés a banki szolgáltatásokhoz az utasok számára.
 • Társalgók: A Phu Bai nemzetközi repülőtér prémium társalgóival várja a nagyobb kényelmet és magánéletet. Az utasok pihenhetnek, élvezhetik a frissítőket, és ingyenes Wi-Fi-t érhetnek el, miközben járatukra várnak.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, így az utasok kapcsolatban maradhatnak és böngészhetnek az interneten. könnyű.

Szolgáltatások

A repülőtér számos szolgáltatást kínál az utazási élmény fokozása érdekében:

 • Poggyászszolgáltatás: Phu Bai International A repülőtér poggyászmegőrzőt kínál, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy biztonságosan tárolják holmijukat az átszállások vagy a közeli látnivalók felfedezése közben.
 • Orvosi szolgáltatások: A repülőtéren orvosi rendelő áll rendelkezésre bármilyen egészségügyi vészhelyzet kezelésére, vagy alapvető orvosi segítségnyújtásra. szükséges.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy rosszul elhelyezett tárgyak esetén az utasok felkereshetik a repülőtér elveszett és megtalált részlegét, így biztosítva a tárgyuk szisztematikus és hatékony visszaszerzését.
 • Információ Pultok: A terminálon kényelmesen elhelyezett információs pultok segítik az utasokat repülési információkkal, útbaigazítással és bármilyen egyéb kérdéssel.
 • Közlekedés: A repülőtér különféle szállítási lehetőségeket kínál az utasok számára, hogy elérjék céljukat, beleértve a taxikat, az autókölcsönzést és a tömegközlekedést. Világos jelzések és segítőkész személyzet áll rendelkezésre, hogy az utasokat a legmegfelelőbb közlekedési mód felé irányítsák.
 • Különleges segítségnyújtás: A Phu Bai nemzetközi repülőtér speciális segítséget kínál a csökkent mozgásképességű vagy fogyatékkal élő utasok számára. Kerekesszékek és elkötelezett személyzet állnak rendelkezésre a kényelmes és problémamentes utazás érdekében.

Összességében a Phu Bai nemzetközi repülőtér célja, hogy zökkenőmentes és élvezetes élményt nyújtson az utazóknak. Modern létesítményeivel, kényelmes szolgáltatásaival és az ügyfelek elégedettsége iránti elkötelezettségével a repülőtér biztosítja az utasok kellemes utazását Vietnam központi régiójába és onnan vissza.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Phu Bai nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A HUI kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Phu Bai nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Phu Bai nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Phu Quoc International Airport (PQC) célállomásig ér el, körülbelül 1h 40m időtartam alatt a(z) Airbus A321 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Phu Bai nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Phu Bai nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Vietnam Airlines, VietJet Air, Bamboo Airway

Melyik repülőteret kell használni, amikor Színárnyalat városából repülővel távozik?

Utazók, akik Színárnyalat-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Phu Bai nemzetközi repülőtér (HUI)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Színárnyalat közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella