Owen Roberts nemzetközi repülőtér (GCM) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 25 úti célra 10 különböző légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Owen Roberts nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Owen Roberts nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód GCM
Város Georgetown
Ország Cayman-Islands (KY)
Teljes cím Owen Roberts nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 19.296300
Hosszúsági fok -81.357771
Weboldal Caymanairports.ky
Megjelenítés a térképen Google maps
Owen Roberts nemzetközi repülőtér
Owen Roberts nemzetközi repülőtér
Owen Roberts nemzetközi repülőtér
Owen Roberts nemzetközi repülőtér
Owen Roberts nemzetközi repülőtér
Owen Roberts nemzetközi repülőtér

Owen Roberts nemzetközi repülőtér

Az Owen Roberts nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Kajmán-szigeteki Grand Caymanban található Owen Roberts nemzetközi repülőtér a Karib-térség fő légikapuja. Modern és jól felszerelt repülőtérként számos létesítményt és szolgáltatást biztosít az utasok kényelmes és hatékony utazási élményéhez.

Létesítmények

 • Terminálok: A repülőtér egyetlen terminálépületből áll, amely mind a nemzetközi, mind a belföldi járatokat szolgálja ki.
 • Bejelentkezés és biztonság: A bejelentkezési folyamat zökkenőmentes és hatékony, dedikált pultokkal a különböző légitársaságok számára. A biztonsági átvizsgálás alapos, de gyors, így minden utas biztonságát garantálja.
 • Vámmentes vásárlás: Az utasok a vámmentes üzletek széles választékát fedezhetik fel, amelyek különféle luxust kínálnak áruk, elektronikai cikkek, kozmetikumok és helyi ajándéktárgyak.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtér számos étkezdével és kávézóval büszkélkedhet, amelyek harapnivalók, frissítő italok és teljes szolgáltatási étkezési lehetőségek.
 • Társalgók: Az utazók prémium társalgókban lazíthatnak és lazíthatnak repülésük előtt. Ezek a társalgók kényelmes ülőhelyeket, ingyenes Wi-Fi-t, frissítőket, munkaállomásokat és néha még zuhanyzókat is kínálnak.
 • Autókölcsönzés: Különféle nemzetközi autókölcsönző ügynökségek és helyi szolgáltatók rendelkeznek irodákkal az érkezőkben. csarnok, így az utasok kényelmesen bérelhetnek autót tartózkodásuk alatt.
 • Parkolás: A repülőtér biztonságos parkolási lehetőséget biztosít rövid és hosszú távú lehetőségek közül is.
 • Csecsemőgondozási létesítmények: A csecsemőkkel utazó családok pelenkázó állomással, cumisüveg melegítővel és kényelmes ülőhelyekkel felszerelt babagondozási szobákat találnak.
 • Orvosi segítségnyújtás: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a repülőtér rendelkezik egy teljesen felszerelt egészségügyi központtal, képzett szakemberekkel a szükséges segítségnyújtás érdekében.

Szolgáltatások

 • Wi-Fi: Az Owen Roberts Nemzetközi Repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosít az egész terminálon, így az utasok utazásuk során is kapcsolatban maradhatnak.
 • Információs pultok: A repülőtéren stratégiailag elhelyezett több információs pult is segíti az utasokat bármilyen kérdésben vagy aggályban.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az utasok hozzáférhetnek az ATM-ekhez és pénzváltási szolgáltatásokhoz a repülőtéren belül. terminálon a kényelmük érdekében.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér olyan szolgáltatásokat kínál, mint a poggyászmegőrzés, a kocsik, valamint az elveszett és talált létesítmények a poggyászok zökkenőmentes kezelésének biztosítása érdekében.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér speciális segítséget nyújt a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok számára. Kerekesszékek és kijelölt parkolóhelyek állnak rendelkezésre, a képzett személyzet pedig készen áll a be- és kiszállásban.
 • Szállítás: Különféle közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre az utasok számára, hogy elérjék úti céljukat, beleértve a taxit is., transzferszolgáltatások és autókölcsönzés.
 • Üzleti szolgáltatások: Az üzleti utazók számára a repülőtér konferenciatermeket, munkaállomásokat és egyéb létesítményeket kínál megbeszélések lebonyolításához vagy munkához.
 • Gyermek játszótér: A gyerekekkel utazó családok használhatják a repülőtér játszóterét, hogy a kicsiket szórakoztassák és elfoglalják.

Utazás a repülőtéren. az Owen Roberts nemzetközi repülőtér biztosítja, hogy az utasok kényelmes létesítmények és szolgáltatások széles skálájához férhessenek hozzá. Legyen szó szuvenírvásárlásról, étkezésről, e-mailekre való válaszadásról vagy segítségkérésről, a repülőtér arra törekszik, hogy az utazást a lehető legkényelmesebbé és problémamentesebbé tegye minden utas számára.


Owen Roberts nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Owen Roberts nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A GCM kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Owen Roberts nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Owen Roberts nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Owen Roberts nemzetközi repülőtér és a Los Angeles International Airport (LAX) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 6h 15m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Owen Roberts nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Owen Roberts nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 10 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Cayman Airways, American Airlines, Delta Air Lines, British Airways, United Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Georgetown városából?

Általában a Owen Roberts nemzetközi repülőtér (GCM) a preferált választás a Georgetown-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Georgetown közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella