Olaya Herrera repülőtér (EOH) repülőtere induló járatok

Közvetlen járatok 13 célállomásra 2 légitársaság által üzemeltetve.

Tájékoztató részletek a(z) Olaya Herrera repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Olaya Herrera repülőtér
Repülőtér (IATA) kód EOH
Város Medellín
Ország Colombia (CO)
Teljes cím Olaya Herrera repülőtér
Szélességi fok 6.218555
Hosszúsági fok -75.586826
Weboldal Aeropuertoolayaherrera.gov.co
Megjelenítés a térképen Google maps

Az Olaya Herrera repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A kolumbiai Medellin városában található Olaya Herrera repülőtér egy nyüzsgő repülőtér, amely létesítmények és szolgáltatások széles választékát kínálja az utasok zökkenőmentes és élvezetes utazási élményének biztosítása érdekében. Függetlenül attól, hogy belföldi vagy nemzetközi repülést hajt végre, a repülőtér mindent biztosít, amire szüksége van a terminálon eltöltött idő alatt.

Terminállétesítmények

 • Az Olaya Herrera repülőtér modern és tágas terminálépülettel rendelkezik kényelmes ülőhelyekkel.
 • Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre a terminál egész területén, így az utasok az utazás során is kapcsolatban maradhatnak.
 • Számos üzlet és vámmentes üzlet található, ahol az utazók termékek széles skáláját találja, beleértve a divatot, a kiegészítőket, az elektronikát és az ajándéktárgyakat.
 • Számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, a gyorséttermektől a helyi konyháig, a vendéglátástól a különféle kulináris preferenciákig.
 • A banki szolgáltatások és a pénzváltási szolgáltatások kényelmesen találhatók a repülőtéren.
 • Az utazók autókölcsönzési szolgáltatásokat is találhatnak a terminálon, így könnyedén felfedezhetik Medellínt és környékét.

Szállítás

 • Az Olaya Herrera repülőtér különféle közlekedési lehetőségeket kínál, beleértve az autókölcsönzést, a taxit és a tömegközlekedést, így biztosítva a kényelmes hozzáférést a repülőtérre és onnan vissza.
 • Ott található. egy hatékony taxiszolgáltatás, amely közvetlenül a terminálon kívül érhető el, problémamentes utat biztosítva úti céljának eléréséhez.
 • A repülőtér jól kapcsolódik a város tömegközlekedési hálózatához, így az utasok könnyen elérhetik a város különböző részeit. Medellin.

Utassegítség

 • Az Olaya Herrera repülőtéren jól képzett személyzetből álló dedikált csapat áll rendelkezésre, hogy segítsen az utasoknak bármilyen kérdésben vagy problémában.
 • Az információs pultok stratégiailag el vannak helyezve a terminálon, útmutatást és segítséget nyújtva az utazóknak.
 • A csökkent mozgásképességű vagy speciális igényű utasok segítséget kérhetnek, így biztosítva a kényelmes és gördülékeny utazási élményt.

További szolgáltatások

 • A repülőtér egy kényelmes VIP-társalgót kínál, ahol az utasok pihenhetnek, és ingyenes frissítőket és kényelmi felszereléseket vehetnek igénybe.
 • Orvosi szolgáltatások és elsősegélynyújtó létesítmények Bármilyen vészhelyzet esetére a helyszínen rendelkezésre állnak.
 • Tágas parkolóhelyek állnak rendelkezésre rövid és hosszú távú tartózkodás esetén is, biztosítva az autóval utazó utasok kényelmét.
 • Az Olaya Herrera repülőtér kiváló biztonsági intézkedésekkel is büszkélkedhet az összes utas biztonságának és jólétének biztosítása érdekében.

Létesítmények és szolgáltatások széles skálájával az Olaya Herrera repülőtér zökkenőmentes utazási élményt nyújt. minden utas számára, aki áthalad a kapuján. A kényelmes ülőhelyektől a változatos étkezési lehetőségekig a repülőtéren minden megtalálható ahhoz, hogy utazása élvezetes és kényelmes legyen. Tehát, akár Medellinbe érkezik, akár onnan indul, az Olaya Herrera repülőtér gondoskodik Önről.


Olaya Herrera repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Olaya Herrera repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Olaya Herrera repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, EOH azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Olaya Herrera repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) El Alcaraván Airport (EYP) célállomásig ér el, körülbelül 1h 25m időtartam alatt a(z) ATR 42 / ATR 72 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Olaya Herrera repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Olaya Herrera repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: EasyFly, SATEN

Melyik repülőteret kell használni, amikor Medellín városából repülővel távozik?

Utazók, akik Medellín-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Olaya Herrera repülőtér (EOH)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Medellín közvetlen közelében?

Medellín környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella