Folyamatos járat innen: North Eleuthera repülőtér (ELH)

Folyamatos járatok 5 úti célra 5 különböző légitársasággal

Lényeges részletek a(z) North Eleuthera repülőtér kapcsán

Repülőtér neve North Eleuthera repülőtér
Repülőtér (IATA) kód ELH
Város Észak-Eleuthera
Ország Bahamas (BS)
Teljes cím North Eleuthera repülőtér
Szélességi fok 25.475268
Hosszúsági fok -76.682581
Megjelenítés a térképen Google maps

Az észak-eleutherai repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A North Eleuthera repülőtér kulcsfontosságú közlekedési csomópont a gyönyörű Bahamákon. Alapvető szolgáltatásokat és lehetőségeket biztosít az utasok zökkenőmentes utazási élményéhez. Ez a cikk kiemeli a North Eleuthera repülőtéren kínált különféle létesítményeket és szolgáltatásokat.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér modern és jól karbantartott terminálépülettel büszkélkedhet. kezelni a növekvő számú utast. Kényelmes és barátságos légkört biztosít.
 • Check-in pultok: Az utasok kényelmesen bejelentkezhetnek járataikra a kijelölt pultoknál. Barátságos személyzet áll rendelkezésre, hogy segítsen a folyamatban.
 • Poggyászkiadás: A repülőtéren az utasok egy kijelölt helyet biztosítanak, ahol érkezéskor átvehetik poggyászukat. Ez biztosítja a zökkenőmentes és hatékony visszakeresési folyamatot.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtéren számos üzlet és étterem található. Az utasok különféle étkezési lehetőségeket élvezhetnek, és megtalálhatják az utolsó pillanatban szükséges utazási cikkeket vagy ajándéktárgyakat.
 • Ingyenes Wi-Fi: A North Eleuthera repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosít a terminál épületében, így az utasok kapcsolatban maradhatnak utazásuk során.
 • Autókölcsönző szolgáltatások: Azok számára, akik saját tempójukban szeretnék felfedezni a szigetet, a repülőtér autóbérlési szolgáltatásokat nyújt megbízható cégektől. A látogatók érkezéskor könnyedén bérelhetnek járművet.
 • Parkolási lehetőségek: Tágas parkoló áll rendelkezésre azon utazók számára, akik útjuk során a repülőtéren szeretnék hagyni járműveiket. A parkolási díjak ésszerűek, kényelmet és nyugalmat biztosítanak az utasok számára.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: A repülőtéren információs táblák és a személyzet tagjai naprakész repülési információk biztosítása. Az utasok könnyen megtalálhatják kapuikat, és értesülhetnek a késésekről vagy változásokról.
 • Poggyászszolgáltatások: A segítőkész személyzet rendelkezésére állnak, hogy segítsenek az utasoknak a poggyászokkal kapcsolatos kérdésekben vagy problémákban. A látogatók segítséget kaphatnak, ha bármilyen problémába ütköznek a poggyászaikkal.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy eltévedt tárgyak esetén a repülőtéren külön elveszett és megtalált részleg működik. Az utasok jelenthetik az elveszett holmikat, és esetleg visszahozhatják azokat, ha megtalálják.
 • Fogyatékkal élők létesítményei: A North Eleuthera repülőtér olyan létesítményekkel van felszerelve, amelyek akadálytalan utazási élményt biztosítanak a fogyatékkal élő utasok számára. Ez magában foglalja az akadálymentesített mellékhelyiségeket, a rámpákat és a kerekesszékes segítségnyújtást.
 • Szállítási lehetőségek: Az utasok érkezéskor különféle közlekedési lehetőségekhez férhetnek hozzá, beleértve a taxit és a transzferszolgáltatást. Ez megkönnyíti a kívánt úti cél elérését a szigeten.
 • Egészségügyi szolgáltatások: Vészhelyzet esetén a repülőtér képzett egészségügyi személyzetet biztosít készenlétben. Felkészültek arra, hogy azonnali segítséget nyújtsanak és biztosítsák az utasok jólétét.

A North Eleuthera repülőtér számos kiváló létesítményt és kényelmes szolgáltatásokat kínál, hogy fokozza a látogatók utazási élményét erre a lenyűgöző látványosságra. elhelyezkedés. A hatékony vezetés és a barátságos személyzet hozzájárul a stresszmentes utazáshoz, lehetővé téve az utasok számára, hogy a repülőtérre érkezésük pillanatától élvezhessék a Bahamákon eltöltött időt.


North Eleuthera repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) North Eleuthera repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A ELH kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a North Eleuthera repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a North Eleuthera repülőtér repülőtérről indul?

A North Eleuthera repülőtér és a Charlotte Douglas International Airport (CLT) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 30m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a North Eleuthera repülőtér repülőtéren?

Összesen 5 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) North Eleuthera repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Southern Air Charter, American Airlines, Silver Airways, Delta Air Lines, Bahamasai

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Észak-Eleuthera városából?

Általában a North Eleuthera repülőtér (ELH) a preferált választás a Észak-Eleuthera-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Észak-Eleuthera közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella