Folyamatos járat innen: Ninoy Aquino nemzetközi repülőtér (MNL)

Utazz 91 helyszínre a 42 légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Ninoy Aquino nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Ninoy Aquino nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MNL
Város Manila metró
Ország Philippines (PH)
Teljes cím Ninoy Aquino nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 14.516660
Hosszúsági fok 121.019537
Weboldal Bonjourlafrance.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Ninoy Aquino nemzetközi repülőtér
Ninoy Aquino nemzetközi repülőtér
Ninoy Aquino nemzetközi repülőtér
Ninoy Aquino nemzetközi repülőtér
Ninoy Aquino nemzetközi repülőtér
Ninoy Aquino nemzetközi repülőtér

Ninoy Aquino nemzetközi repülőtér

A Ninoy Aquino nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A Ninoy Aquino nemzetközi repülőtér (NAIA) a Fülöp-szigetek fő nemzetközi kapuja, amely Manila fővárosát szolgálja ki. Délkelet-Ázsia egyik legforgalmasabb repülőtereként a NAIA számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasoknak.

Terminállétesítmények

 • Check-in pultok: A NAIA minden légitársaság számára külön check-in pultokkal rendelkezik, modern önellátó kioszkkal és az utasokat segítő személyzettel felszerelve.
 • Bevándorlás és vámügy: A repülőtéren bevándorlási és vámellenőrző pontok találhatók, amelyek megkönnyítik a nemzetközi utazók zökkenőmentes be- és kilépési eljárásait.
 • Poggyászkezelés: A NAIA hatékony poggyászkezelő létesítményekkel és segítőkész személyzettel rendelkezik, hogy biztosítsa hogy a poggyászokat azonnal kézbesítsék az utasoknak.
 • Kiskereskedelmi és vámmentes üzletek: A repülőtéren kiskereskedelmi üzletek, vámmentes üzletek és butikok széles skálája található, amelyek különféle termékek, beleértve a divatot, az elektronikát, a helyi finomságokat és az ajándéktárgyakat.
 • Éttermek és kávézók: Az utasok éttermek, kávézók és éttermek széles választékából választhatnak, amelyek különféle ízléseket szolgálnak ki., a helyi konyhától a nemzetközi gyorséttermi láncokig.

Utasszállítás

 • Információs pultok: a terminálokon, az információs pultok segítséget nyújtanak a repülőtéri szolgáltatásokkal, a járatok menetrendjével, a szállítási lehetőségekkel és az általános kérdésekkel kapcsolatban.
 • Társalgók: A NAIA exkluzív társalgókat kínál prémium utasok számára, kényelmes ülőhelyeket, ingyenes frissítőket, Wi-Fi hozzáférés és szórakozási lehetőségek.
 • Wi-Fi kapcsolat: Ingyenes Wi-Fi hozzáférés áll rendelkezésre az egész repülőtéren, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak és böngészhessenek az interneten, amíg várnak. járataik.
 • Egészségügyi szolgáltatások: Az orvosi rendelők és elsősegélynyújtó létesítmények azonnal rendelkezésre állnak az orvosi segítségnyújtás és a sürgősségi ellátás biztosítására, biztosítva az utasok jólétét.
 • Gyermek játszóterek: A NAIA felismeri a családi utazások fontosságát, ezért külön játszótereket kínál a gyermekek számára, hogy szórakoztassák és elkötelezzék őket.

Szállítás

 • Taxik és telekocsik: A NAIA taxi- és telekocsi-átvételi pontokat jelölt ki, amelyek kényelmes szállítási lehetőségeket biztosítanak a manilai úti céljuk felé tartó utasok számára.
 • Ingajárati szolgáltatások: Ingajárati szolgáltatások állnak rendelkezésre az utasok reptéri terminálok közötti szállítására, megkönnyítve a csatlakozó járatok elérését.
 • Tömegközlekedés: Buszok, terepjárók és vonatok elérhetők a repülőtér közelében, így gazdaságos közlekedési alternatívákat kínálnak belföldi és nemzetközi utazók számára egyaránt.
 • Autókölcsönző: A repülőtéren belül különböző autókölcsönző cégek működnek, így az utasok kényelmesen bérelhetnek járműveket. utazási igényeik kielégítésére.

Összességében a Ninoy Aquino nemzetközi repülőtér a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja utasai kényelmének, kényelmének és elégedettségének biztosítása érdekében. A bejelentkezéstől a közlekedési lehetőségekig a repülőtér arra törekszik, hogy az utazási élmény minden aspektusa a lehető legzökkenőmentesebb legyen. A NAIA továbbra is azon dolgozik, hogy bővítse létesítményeit és szolgáltatásait, hogy megfeleljen a világ minden tájáról érkező utazók növekvő igényeinek.


Ninoy Aquino nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Ninoy Aquino nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Ninoy Aquino nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, MNL azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Ninoy Aquino nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Ninoy Aquino nemzetközi repülőtér és a John F. Kennedy International Airport (JFK) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 16h 15m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Ninoy Aquino nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Ninoy Aquino nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 42 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Cebu Pacific Air, Philippine Airlines, Philippines AirAsia, Cebgo, AirSWIF biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Manila metró városából?

Általában a Ninoy Aquino nemzetközi repülőtér (MNL) a preferált választás a Manila metró-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Manila metró közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella