Folyamatos járat innen: N'Djili nemzetközi repülőtér (FIH)

Közvetlen járatok 23 célállomásra 17 légitársaság által üzemeltetve.

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) N'Djili nemzetközi repülőtér repülőtérről

Lényeges részletek a(z) N'Djili nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve N'Djili nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód FIH
Város Kinshasa
Ország Democratic-Republic-of-Congo (CD)
Teljes cím N'Djili nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -4.385556
Hosszúsági fok 15.444444
Megjelenítés a térképen Google maps
N'Djili nemzetközi repülőtér
N'Djili nemzetközi repülőtér
N'Djili nemzetközi repülőtér
N'Djili nemzetközi repülőtér
N'Djili nemzetközi repülőtér
N'Djili nemzetközi repülőtér

N'Djili nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Kongói Demokratikus Köztársaságban, Kinshasában található N'Djili nemzetközi repülőtér az ország legnagyobb és legforgalmasabb repülőtere. Létfontosságú közlekedési csomópontként szolgál mind a belföldi, mind a nemzetközi utazásokhoz. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok zökkenőmentes és kényelmes utazási élményének biztosítása érdekében.

Létesítmények:

 • Terminálépületek: A N'Djili nemzetközi repülőtérnek két terminálja van épületek, az 1-es és a 2-es terminál. Az 1-es terminál belföldi járatokat bonyolít le, míg a 2-es terminál a nemzetközi járatokat szolgálja ki.
 • Bejelentkezési pultok: Az utasok a rendelkezésre álló check-in-nél egyszerűen bejelentkezhetnek járataikra. pultokat, kényelmesen elhelyezve mindkét terminálon belül. Barátságos személyzet áll rendelkezésre, hogy segítsen a bejelentkezési folyamatban.
 • Kiskereskedelmi és vámmentes üzletek: A repülőtér számos kiskereskedelmi üzlettel és vámmentes üzlettel büszkélkedhet, ahol az utasok a termékek széles skáláját vásárolhatják meg., beleértve az ajándéktárgyakat, ruházatot, elektronikai cikkeket és helyi specialitásokat.
 • Éttermek és kávézók: Számos étterem és kávézó található szétszórva a repülőtéren, amelyek válogatott helyi és nemzetközi ételeket kínálnak. A látogatók gyors harapnivalót vagy teljes étkezést fogyaszthatnak a repülés előtt vagy után.
 • Társalgók: A N'Djili nemzetközi repülőtér prémium társalgókkal várja az utasokat, akik utazásuk előtt kényelemre és kikapcsolódásra vágynak. Ezek a privát terek kényelmes ülőhelyeket, Wi-Fi hozzáférést, frissítőket és egyéb kényelmi felszereléseket kínálnak.
 • ATM-ek és pénzváltó: A repülőtér területén kényelmesen elhelyezett ATM-ek és valutaváltó pultok állnak rendelkezésre, így az utasok könnyen hozzáférhetnek a helyi pénznemben.
 • Egészségügyi szolgáltatások: A repülőtér kiemelten kezeli utasai jólétét, és egészségügyi létesítményeket, köztük elsősegély-állomást kínál az utazás során esetlegesen felmerülő egészségügyi vészhelyzetek kezelésére.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Az utasok könnyedén bérelhetnek autót a N'Djili nemzetközi repülőtérre érkezéskor. Számos megbízható autókölcsönző iroda található a terminál épületeiben.

Szolgáltatások:

 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászszolgáltatást nyújt, beleértve a mérlegelést, a csomagolást és tárolóhelyek az utasok igényeinek kielégítésére és holmijaik biztonságának biztosítására.
 • Wi-Fi hozzáférés: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak és böngészhessenek az interneten, miközben várakoznak az interneten. járataikat.
 • Közlekedés: Különféle szállítási lehetőségek állnak rendelkezésre az utasok számára a repülőtérre és onnan történő utazáshoz. Ide tartoznak a taxik, a transzferek és a magánautó-szolgáltatások.
 • Különleges segítségnyújtás: A N'Djili nemzetközi repülőtér célja, hogy az utazást minden utas számára elérhetővé tegye, beleértve a mozgáskorlátozottak vagy speciális igényű utasokat is. Kerekesszékes segítségnyújtás és elkötelezett személyzet áll rendelkezésre, hogy segítséget nyújtsanak az egész repülőtéren.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy eltévedt tárgyak szerencsétlensége esetén egy külön elveszett és megtalált pult áll rendelkezésre, amely segít az utasoknak megtalálni és visszaszerezni. a holmijukat.

A létesítmények és szolgáltatások átfogó kínálatával a N'Djili nemzetközi repülőtér arra törekszik, hogy biztosítsa az utasok elégedettségét és kényelmét. Legyen szó indulásról, érkezésről vagy átutazásról, a repülőtér kínálata megfelel az igényeiknek, kellemes utazási élményt nyújtva.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) N'Djili nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a N'Djili nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, FIH azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a N'Djili nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A N'Djili nemzetközi repülőtér és a Wilson Airport (WIL) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 22h 45m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a N'Djili nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) N'Djili nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 17 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a CAA, Congo Airways, ASKY Airlines, Ethiopian Airlines, Air Cote D'Ivoir biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Kinshasa városából repülővel távozik?

Utazók, akik Kinshasa-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a N'Djili nemzetközi repülőtér (FIH)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Kinshasa közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella