Repülőjárat akciók innen: Naxos Island nemzeti repülőtér (JNX)

Közvetlen járatok 1 célállomásra 2 légitársaság által üzemeltetve.

Napi Indulási Menetrend a(z) Naxos Island nemzeti repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ATH Athén
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1-Feb járat naponta

0ó 40m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Naxos Island nemzeti repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Naxos Island nemzeti repülőtér
Repülőtér (IATA) kód JNX
Város Naxos-sziget
Ország Greece (GR)
Teljes cím Naxos Island nemzeti repülőtér
Szélességi fok 37.081056
Hosszúsági fok 25.369727
Megjelenítés a térképen Google maps

A Naxos-sziget nemzeti repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A Kükládok szívében található Naxos Island National Airport a gyönyörű görög Naxos sziget elsődleges kapujaként szolgál. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasoknak.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér modern és tágas terminálépülettel rendelkezik. minden szükséges felszereléssel felszerelve.
 • Bejelentkezési pultok: Az utasok egyszerűen elvégezhetik a bejelentkezési folyamatot a terminálon belül kényelmesen elhelyezett, erre a célra szolgáló check-in pultoknál.
 • Kiskereskedelem és vám -Ingyenes üzletek: A Naxos Island National Airport számos kiskereskedelmi üzlettel és vámmentes üzlettel büszkélkedhet, amelyek termékek széles skáláját kínálják, beleértve a helyi ajándéktárgyakat, ruházatot, elektronikai cikkeket és egyebeket.
 • Éttermek és kávézók: Az utazók Élvezze az éttermek és kávézók választékát, amelyek különböző ízeket szolgálnak ki, és helyi és nemzetközi ételeket is kínálnak.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Azok számára, akik saját tempójukban szeretnék felfedezni a szigetet, autóbérlési szolgáltatások állnak rendelkezésre a repülőtér. A különféle igényeknek és preferenciáknak megfelelő járművek széles választékát kínálják.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolási lehetőséget biztosít rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt, így biztosítva az autóval érkezők kényelmét.
 • Információs pult: Az információs pult hozzáértő személyzettel rendelkezik, akik készek segíteni az utasoknak bármilyen kérdésük vagy aggályaik esetén.
 • Egészségügyi létesítmények: Egészségügyi sürgősségi esetek esetén a repülőtéren orvosi ellátás áll rendelkezésre. létesítmények és képzett személyzet készenlétben, hogy azonnali segítséget nyújtsanak.

Szolgáltatások

 • Poggyászkezelés: A Naxos Island National Airport hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt annak érdekében, hogy az utazók a holmikat biztonságosan szállítják.
 • Wi-Fi: Az utasok ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférést élvezhetnek az egész terminálépületben.
 • ATM-ek és pénzváltó: ATM-ek és pénzváltó pultok állnak rendelkezésre azok számára, akik helyi valutát kell beszereznie, vagy pénzügyi tranzakciókat kell végrehajtania.
 • Társalgók: Azok az utasok, akik nagyobb kényelmet és magánéletet keresnek, beléphetnek a repülőtéri társalgókba, amelyek számos kényelmi szolgáltatást kínálnak, beleértve a kényelmes üléseket, frissítőket és az elkötelezett ügyfélszolgálatot.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér speciális segítségnyújtási szolgáltatásokat kínál a csökkent mozgásképességű vagy egyéb speciális igényű utasok számára. Elkötelezett munkatársak állnak rendelkezésre, hogy támogatást nyújtsanak és biztosítsák a zökkenőmentes utazási élményt.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy rosszul elhelyezett tárgyak esetén egy külön elveszett és megtalált részleg segíthet az utasoknak holmijaik megtalálásában és visszaszerzésében.
 • Penzelők: Az utazó családok kényelmét szolgálja, hogy a terminál épületében pelenkázók állnak rendelkezésre.

Naxos Island nemzeti repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Naxos Island nemzeti repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A JNX kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Naxos Island nemzeti repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Naxos Island nemzeti repülőtér repülőtérről indul?

A Naxos Island nemzeti repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Naxos Island nemzeti repülőtér repülőtérről?

A(z) Naxos Island nemzeti repülőtér repülőtérről induló utasok 2 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Sky Express, Olympic Ai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Naxos-sziget városából?

Általában a Naxos Island nemzeti repülőtér (JNX) a preferált választás a Naxos-sziget-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Naxos-sziget közvetlen közelében?

Naxos-sziget környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella