Közvetlen járat innen: Nanchang Changbei nemzetközi repülőtér (KHN)

Fedezze fel 72 helyszínt 33 különböző fuvarozóval

Lényeges részletek a(z) Nanchang Changbei nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Nanchang Changbei nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KHN
Város Nanchang
Ország China (CN)
Teljes cím Nanchang Changbei nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 28.859901
Hosszúsági fok 115.907845
Weboldal Jxairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps

A Nanchang Changbei nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Nanchang Changbei nemzetközi repülőtér a kínai Jiangxi tartományban, Nanchangban található, és a régió egyik legforgalmasabb repülőtere. Fontos közlekedési csomópontként szolgál mind a belföldi, mind a nemzetközi járatok számára. A repülőtér számos modern létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes élményt nyújtson az utazóknak.

Terminállétesítmények

 • A repülőtér jól megtervezett és tágas terminálépülettel rendelkezik, amely modern infrastruktúrával van felszerelve nagyszámú utas fogadására.
 • Számos check-in pult és önkiszolgáló kioszk áll rendelkezésre, így a bejelentkezési folyamat gyors és hatékony.
 • A terminál egész területén különféle nemzetközi és belföldi éttermek, kávézók és üzletek találhatók, amelyek különféle étkezési és vásárlási lehetőségeket kínálnak az utazók számára.
 • Az ATM-ek, a pénzváltó pultok és a postai szolgáltatások könnyen elérhetők, kényelmes pénzügyi és postai szolgáltatások az utasok számára.
 • Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre a terminál egész területén, lehetővé téve az utazók számára, hogy kapcsolatban maradjanak és böngészhessenek az interneten.
 • Csökkent mozgásképességű vagy speciális igényű utasok számára, a repülőtér dedikált létesítményeket kínál, beleértve a kerekesszékes akadálymentességet és segítségnyújtási szolgáltatásokat.

Szállítási szolgáltatások

 • Jól szervezett közlekedési hálózat köti össze a repülőteret a városközponttal és a környező területeken. A kényelmes közlekedés érdekében buszok, taxik és transzferszolgáltatások állnak rendelkezésre.
 • A repülőtéren autóbérlési szolgáltatások is rendelkezésre állnak, így rugalmasságot biztosítanak azoknak az utazóknak, akik szívesebben szeretnék felfedezni a régiót egyedül.

Társalgó és VIP szolgáltatások

 • A fényűző és kényelmes élményre vágyó utasok beléphetnek a repülőtér társalgóiba. Ezek a társalgók csendes és pihentető légkört biztosítanak, kényelmes ülésekkel, frissítőkkel és üzleti lehetőségekkel.
 • A VIP utasok számára exkluzív szolgáltatások állnak rendelkezésre, beleértve a külön bejelentkezési pultokat, privát biztonsági ellenőrzéseket és személyre szabott segítséget utazásuk során.

További szolgáltatások

 • A repülőtér orvosi és elsősegélynyújtási szolgáltatásokat nyújt, biztosítva utasai jólétét.
 • Az elveszett és talált szolgáltatások azon utasok számára érhetők el, akik utazásuk során elveszik holmijukat.
 • A repülőtér számos további szolgáltatást is kínál, például poggyászmegőrzést, vámmentes vásárlást és információs pultokat. utasok.

Összességében a Nanchang Changbei nemzetközi repülőtér jól felszerelt modern létesítményekkel és szolgáltatásokkal, hogy kielégítse utasai igényeit. Az utazók kényelmes és kényelmes utazási élményben részesülhetnek, amelyet számos létesítmény és szolgáltatás támogat.


Nanchang Changbei nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Nanchang Changbei nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A KHN kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Nanchang Changbei nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Nanchang Changbei nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Harbin Taiping International Airport (HRB) célállomásig ér el, körülbelül 3h 35m időtartam alatt a(z) Airbus A320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Nanchang Changbei nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Nanchang Changbei nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 33 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a China Eastern Airlines, Shenzhen Airlines, Jiangxi Airlines, Spring Airlines, Air Chin biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Nanchang városából repülővel távozik?

Utazók, akik Nanchang-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Nanchang Changbei nemzetközi repülőtér (KHN)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Nanchang közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella