Nampula repülőtér (APL) repülőtere induló járatok

Fedezze fel 3 helyszínt 3 különböző fuvarozóval

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Nampula repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
MPM Maputo

2 járat naponta

2ó 10m Ár megjelenítése
NBO Nairobi

1 járat naponta

2ó 30m Ár megjelenítése
JNB Johannesburg
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 55m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Nampula repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Nampula repülőtér
Repülőtér (IATA) kód APL
Város Nampula
Ország Mozambique (MZ)
Teljes cím Nampula repülőtér
Szélességi fok -15.104539
Hosszúsági fok 39.282923
Megjelenítés a térképen Google maps

A Nampula repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A Nampula repülőtér egy jelentős nemzetközi repülőtér Mozambikban, amely Nampula tartományt szolgálja ki. Kapuként működik ebbe a sokszínű régióba, és számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes utazási élményt biztosítson az utasoknak.

Terminállétesítmények

A repülőtéri terminál modern felszereltséggel rendelkezik. az utasok igényeinek kielégítésére. Íme néhány a legfontosabb szolgáltatások közül:

 • Bejelentkezési pultok: A jól felszerelt bejelentkezési pultok gyorssá és hatékonysá teszik az indulási folyamatot.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A különféle üzletek és vámmentes üzletek állnak rendelkezésre, amelyek számos terméket kínálnak, beleértve a ruházatot, elektronikai cikkeket, ajándéktárgyakat és egyebeket.
 • Éttermek és kávézók: Számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, amelyek helyi és nemzetközi ételeket egyaránt felszolgálnak.
 • Társalgók: Az utasok kényelmes társalgókban pihenhetnek, amelyek nyugodt környezetet, ingyenes frissítőket és üzleti szolgáltatásokat kínálnak.
 • Banki és pénzváltó: A repülőtéren banki szolgáltatások és pénzváltó pultok találhatók. segítik az utasokat pénzügyi szükségleteik megoldásában.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: A Nampula repülőtéren számos autókölcsönző cég működik, amelyek lehetővé teszik az utasok számára a régió kényelmes felfedezését.

Repülőtéri szolgáltatások

Annak érdekében, hogy az utazási élmény zökkenőmentes és problémamentes legyen, a repülőtér különféle szolgáltatásokat nyújt:

 • Poggyászszolgáltatás: Az utasok a poggyász elvesztése, megsérülése vagy késése esetén segítséget vehetnek igénybe. poggyászszolgálat.
 • Információs pult: A repülőtér egész termináljában információs pultok találhatók, amelyek tájékoztatást nyújtanak a járatokról, a szolgáltatásokról és a helyi látnivalókról.
 • Egészségügyi szolgáltatások: Vészhelyzet esetén, A Nampula repülőtér egészségügyi létesítményekkel és képzett személyzettel rendelkezik, hogy azonnali orvosi segítséget nyújtsanak.
 • Különleges segítségnyújtás: A repülőtér speciális segítséget nyújt a csökkent mozgásképességű vagy más fogyatékkal élő utasok számára. Kerekesszékes szolgáltatások és kijelölt parkolóhelyek állnak rendelkezésre.
 • Wi-Fi hozzáférés: Az utasok a terminál egész területén biztosított ingyenes Wi-Fi-hozzáféréssel kapcsolatban maradhatnak.

Szállítási lehetőségek

Különféle közlekedési lehetőség áll rendelkezésre a repülőtérre és a repülőtérről:

 • Taxik: A terminálon kívül mérőórás taxik állnak rendelkezésre, amelyek kényelmes közlekedést kínálnak a városközpontba és a környező területekre.
 • Ingajárati szolgáltatások: Egyes szállodák ingajáratokat biztosítanak vendégeik számára, amelyeket előre le lehet foglalni.
 • Autókölcsönzés: Az utasok a repülőtéren több neves autókölcsönző cégtől bérelhetnek autót.

A Nampula repülőtér jól felszerelt, számos létesítmény és szolgáltatás nyújt zökkenőmentes utazási élményt. A modern terminálszolgáltatásoktól a hasznos repülőtéri szolgáltatásokig a repülőtér igyekszik megfelelni utasai igényeinek. A különféle közlekedési lehetőségeknek köszönhetően kényelmes és problémamentes a repülőtérre és onnan történő utazás. A Nampula repülőtér jelentős szerepet játszik Nampula tartomány és a világ többi részének összekötésében.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Nampula repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Nampula repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, APL azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Nampula repülőtér repülőtérről indul?

A Nampula repülőtér és a O. R. Tambo International Airport (JNB) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 55m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Nampula repülőtér repülőtérről?

A(z) Nampula repülőtér repülőtérről induló utasok 3 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a LAM, Kenya Airways, Airlink (South Africa biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Nampula városából?

Általában a Nampula repülőtér (APL) a preferált választás a Nampula-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Nampula közvetlen közelében?

Nampula környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella