Folyamatos járat innen: Nadi nemzetközi repülőtér (NAN)

Fedezze fel 23 helyszínt 10 különböző fuvarozóval

Tájékoztató részletek a(z) Nadi nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Nadi nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód NAN
Város Nadi
Ország Fiji (FJ)
Teljes cím Nadi nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -17.754277
Hosszúsági fok 177.436812
Weboldal Airportsfiji.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Nadi nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A Fidzsi-szigeteken található Nadi nemzetközi repülőtér a Csendes-óceáni szigetek fő kapujaként szolgál, és kiváló létesítményeiről és kínálatáról ismert. szolgáltatások. Itt megvizsgáljuk a nyüzsgő repülőtéren elérhető különféle kényelmi és szolgáltatási lehetőségeket.

Létesítmények

 • Terminálépületek: A Nadi nemzetközi repülőtér két terminálépülettel rendelkezik? a nemzetközi terminál és a belföldi terminál. Mindkét terminál jól karbantartott, és kényelmes környezetet kínál az utazóknak.
 • Éttermek és kávézók: Akár egy gyors harapnivalót, akár egy teljes étkezést keres, a repülőtér rendelkezik különféle étkezési lehetőségek minden ízlésnek megfelelően. A helyi finomságoktól a nemzetközi konyháig az utasok számos kulináris élvezetet élvezhetnek.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A repülőtér számos vámmentes üzletnek és kiskereskedelmi egységnek ad otthont. Az utasok áruk széles választékát találhatják meg, beleértve az elektronikai cikkeket, ajándéktárgyakat, ruházatot és kiegészítőket. Remek lehetőség a repülés előtti vásárlásra.
 • Banki és valutaváltás: Az utazók igénybe vehetik a repülőtéren elérhető különféle banki szolgáltatásokat, beleértve az ATM-eket és a pénzváltókat. Ez kényelmes hozzáférést biztosít a készpénzhez és a valutaváltáshoz.
 • Társalgók: Nadi nemzetközi repülőterén prémium társalgó található az üzleti osztályú utazók és bizonyos hűségprogramok tagjai számára. Az utasok számos kényelmi szolgáltatást élvezhetnek, például kényelmes ülőhelyeket, ingyenes harapnivalókat és italokat, valamint Wi-Fi-hozzáférést.
 • Wi-Fi és töltőállomások: A kapcsolattartás egyszerű itt: Nadi nemzetközi repülőtér, az ingyenes Wi-Fi hozzáférésnek köszönhetően. Ezenkívül a repülőtér a terminálokon töltőállomásokat is biztosít, így az utasok folyamatosan áram alatt tarthatják eszközeiket.

Szolgáltatások

 • Információs pultok: A repülőtér mindkét termináljában külön információs pultok találhatók, hozzáértő személyzettel, akik segíthetnek az utasoknak kérdésekkel, útmutatásokkal és általános információkkal a járatokkal és szolgáltatásokkal kapcsolatban.
 • Poggyászszolgáltatás: A Nadi nemzetközi repülőtér a poggyász tárolására és csomagolására is kínál szolgáltatásokat. Akár biztonságos helyre van szüksége holmijának elhagyására, akár meg akarja óvni poggyászait, ezek a szolgáltatások az Ön kényelmét szolgálják.
 • Egészségügyi szolgáltatások: A repülőtéren vannak olyan egészségügyi létesítmények, amelyek kezelhetők. bármilyen orvosi vészhelyzet. Ezenkívül képzett egészségügyi személyzet áll rendelkezésre, hogy szükség esetén elsősegélyt nyújtsanak.
 • Speciális segítség: Azok az utasok, akiknek speciális segítségre van szükségük, például kerekesszékes szolgáltatásokra vagy idős utazók számára nyújtott segítségre, támogatást kérhetnek. a repülőtér ügyfélszolgálatán keresztül. A személyzet tagjai elkötelezettek a zökkenőmentes utazás biztosítására mindenki számára.
 • Közlekedés: Nadi nemzetközi repülőtere számos közlekedési lehetőséget kínál, beleértve a taxit, buszt és autókölcsönzést, így egyszerűbbé válik hogy az utasok elérjék a kívánt úti célt.
 • Gépkocsiparkolás: A repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is biztosít, így biztosítva az utazók számára problémamentes parkolást. Ezek a parkolóhelyek biztonságosak és jól karbantartottak.

Összességében a Nadi nemzetközi repülőtér arra törekszik, hogy zökkenőmentes és élvezetes élményt nyújtson minden utas számára. Az utazók igényeit kielégítő létesítmények és szolgáltatások széles választékával a repülőtér kiváló átjáróként szolgál a gyönyörű csendes-óceáni szigetekre.


Nadi nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Nadi nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Nadi nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, NAN azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Nadi nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Nadi nemzetközi repülőtér és a Vancouver International Airport (YVR) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 11h 5m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Nadi nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 10 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Nadi nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Fiji Airways, Virgin Australia, Air New Zealand, Qantas, Jetsta

Melyik repülőteret kell használni, amikor Nadi városából repülővel távozik?

Utazók, akik Nadi-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Nadi nemzetközi repülőtér (NAN)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Nadi közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella