Közvetlen járat innen: Nabire repülőtér (NBX)

Folyamatos járatok 3 célállomásra 1 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Nabire repülőtér repülőtérről

Lényeges részletek a(z) Nabire repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Nabire repülőtér
Repülőtér (IATA) kód NBX
Város Nabire
Ország Indonesia (ID)
Teljes cím Nabire repülőtér
Szélességi fok -3.367930
Hosszúsági fok 135.497568
Megjelenítés a térképen Google maps

Nabire repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Üdvözöljük a Nabire repülőtéren, amely az indonéziai pápuai Nabire városában található. A Nabire repülőtér a régió egyik legnagyobb repülőtereként számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok zökkenőmentes utazási élményének biztosítása érdekében.

Létesítmények

A Nabire repülőtér modern létesítményekkel van felszerelve. az utazók igényeinek kielégítésére:

  • Terminálépület: A repülőtér egy tágas és jól karbantartott terminálépülettel rendelkezik, amely kényelmes várakozási teret biztosít az utasok számára. Az épület légkondicionálással és bőséges ülőgarnitúrával van felszerelve.
  • Éttermek és kávézók: Az utasok számos étterem és kávézó közül választhatnak, amelyek ízletes helyi és nemzetközi ételek széles választékát kínálják. Akár egy gyors harapásra, akár egy teljes étkezésre vágyik, mindenki ízlésének megfelelő opciók állnak rendelkezésre.
  • Kiskereskedelmi üzletek: A repülőtér számos kiskereskedelmi üzletnek ad otthont, ahol böngészhet és vásárolhat különféle árukat, beleértve a ruházatot is., kiegészítők, ajándéktárgyak és helyi termékek. Ezek az üzletek lehetőséget biztosítanak bármilyen, az utolsó pillanatban elsüllyedt cucc vagy ajándék átvételére.
  • Vámmentes vásárlás: A nemzetközi utazók számára van egy vámmentes bevásárlóterület, ahol különféle adómentesen vásárolhat áruk, például parfümök, kozmetikumok, alkohol és dohánytermékek.
  • ATM-ek és valutaváltó: Pénzügyi igényeinek kielégítése érdekében több ATM-et találhat a repülőtér különböző pontjain. Ezenkívül valutaváltási szolgáltatások is rendelkezésre állnak, amelyek megkönnyítik a pénznemek átváltását.

Szolgáltatások

A Nabire Airport arra törekszik, hogy kiváló szolgáltatásokat nyújtson az Ön utazásának javítása érdekében:

  • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt az Ön poggyászainak biztonságos és időben történő kézbesítése érdekében. Poggyászkocsik is rendelkezésre állnak, hogy megkönnyítsék a holmija szállítását.
  • Közlekedés: A Nabire repülőtér kényelmes szállítási lehetőségeket kínál a repülőtérre és vissza. Bérelhet autót, bérelhet taxit, vagy igénybe veheti a megbízható tömegközlekedési rendszert, hogy elérje a kívánt célt.
  • Információs pultok: Barátságos és hozzáértő személyzet található a repülőtér különböző információs pultjainál. Készek segíteni az utazással, a repülőtéri létesítményekkel vagy a helyi látnivalókkal kapcsolatos kérdéseivel vagy aggályaival kapcsolatban.
  • Wi-Fi: Maradjon kapcsolatban barátaival, családjával és üzleti partnereivel az ingyenes Wi-Fi az egész repülőtéren elérhető.
  • Orvosi szolgáltatások: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a repülőtér egészségügyi szolgáltatásokat és egy dedikált orvosi csapatot biztosít az utasok jólétének biztosítása érdekében.

Modern létesítményeivel és széles körű szolgáltatásaival a Nabire Airport célja, hogy utazása kellemes és problémamentes legyen. Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik, a repülőtér arra törekszik, hogy megfeleljen az Ön igényeinek, és barátságos élményt nyújtson.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Nabire repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Nabire repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, NBX azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Nabire repülőtér repülőtérről indul?

A Nabire repülőtér és a Sentani International Airport (DJJ) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 45m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Nabire repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Nabire repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Wings Ai

Melyik repülőteret kell használni, amikor Nabire városából repülővel távozik?

Utazók, akik Nabire-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Nabire repülőtér (NBX)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Nabire közvetlen közelében?

Nabire környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella