Repülőjárat akciók innen: Mysore repülőtér (MYQ)

Fedezze fel 4 helyszínt 2 különböző fuvarozóval

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Mysore repülőtér repülőtérről

Lényeges részletek a(z) Mysore repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Mysore repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MYQ
Város Mysore
Ország India (IN)
Teljes cím Mysore repülőtér
Szélességi fok 12.230000
Hosszúsági fok 76.655833
Weboldal Aai.aero
Megjelenítés a térképen Google maps

Mysore repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Mysore repülőtér, más néven Mandakalli repülőtér, egy belföldi repülőtér Mysore városában, Karnatakában, Indiában. Annak ellenére, hogy viszonylag kicsi repülőtér, számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kellemes élményt nyújtson az utazóknak. Íme néhány a Mysore repülőtéren elérhető szolgáltatások közül:

Terminál létesítmények

 • Bejelentkezési pultok: A repülőtér külön check-in pultot biztosít minden légitársaság számára, amely a következő helyen működik: a repülőtéren, lehetővé téve az utasok számára, hogy hatékonyan intézhessék formai dolgaikat.
 • Csomagszállító kocsik: Ingyenes poggyászkocsik állnak rendelkezésre kényelmes helyeken a terminálon az utasok kényelmét szolgálja.
 • Poggyászszolgáltatások: A Mysore Airport szolgáltatásai poggyászszolgáltatások, beleértve az ingyenes poggyászkocsikat és a csomagolóeszközöket.
 • WC: A tiszta és jól karbantartott mellékhelyiségek könnyen elérhetők az utasok számára az egész terminálon.
 • Elveszett és megtalált: Abban az esetben, ha elveszett vagy elveszett tárgyakat, egy külön elveszett és megtalált pult áll rendelkezésre, amely segít az utasoknak holmijaik visszaszerzésében.

Vásárlás és étkezés

 • Ajándékboltok: A repülőtér számos ajándékbolttal rendelkezik, ahol az utazók ajándéktárgyakat, kézműves termékeket, ruhákat és egyéb cikkeket találhatnak.
 • Vámmentes vásárlás: Az utasok vámmentesen vásárolhatnak dohányt, alkoholt, parfümöket, kozmetikumokat, és még sok más, a terminálon belül található Duty-Free üzletekben.
 • Éttermek és kávézók: Számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, köztük kávézók és éttermek, ahol különféle ételeket és harapnivalókat szolgálnak fel.

Szállítási lehetőségek

 • Taxi- és telekocsi-szolgáltatások: Az utasok könnyen megtalálhatják a taxikat és a telekocsi-szolgáltatást a repülőtéri terminálon kívül, így kényelmesen eljuthatnak különböző úti célokra.
 • Autókölcsönzés: Számos autókölcsönző iroda rendelkezik pulttal a repülőtéren, amelyek különféle járműveket kínálnak az egyéni preferenciáknak és utazási igényeknek megfelelően.
 • Tömegközlekedés: A repülőtér közelében helyi buszok és autós riksák is elérhetők, így megfizethető szállítási lehetőségeket kínálnak..

Egyéb szolgáltatások

 • Orvosi segítségnyújtás: A Mysore Airport orvosi sürgősségi helyiséggel rendelkezik az utazás során esetlegesen felmerülő kisebb egészségügyi problémák kezelésére.
 • ATM-ek és pénzváltó: A repülőtéren banki és valutaváltási szolgáltatások állnak rendelkezésre, amelyek könnyű hozzáférést biztosítanak készpénzhez és devizához.
 • Ingyenes Wi-Fi: Az utasok ingyenes Wi-Fi-t élvezhetnek a terminál egész területén hogy kapcsolatban maradhassanak utazásuk során.
 • Utazási pultok: Az utazási asszisztensek információval, szállásfoglalással és az utazások megszervezésében nyújtanak segítséget.

Összességében a Mysore repülőtér létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, biztosítva az utazók számára a kényelmes és problémamentes élményt. Legyen szó vásárlásról, étkezésről, közlekedésről vagy egyéb kényelmi szolgáltatásokról, a repülőtér célja az utasok igényeinek kielégítése, így kényelmes átjáróvá válik Mysore gyönyörű városába.


Mysore repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Mysore repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A MYQ kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Mysore repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Mysore repülőtér repülőtérről indul?

A Mysore repülőtér és a Rajiv Gandhi International Airport (HYD) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 40m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Mysore repülőtér repülőtérről?

A(z) Mysore repülőtér repülőtérről induló utasok 2 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a IndiGo, Air Indi biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Mysore városából?

Általában a Mysore repülőtér (MYQ) a preferált választás a Mysore-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Mysore közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella