Folyamatos járat innen: Myrtle Beach nemzetközi repülőtér (MYR)

Folyamatos járatok 46 célállomásra 9 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Myrtle Beach nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Myrtle Beach nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MYR
Város Myrtle Beach
Ország United-States (US)
Teljes cím Myrtle Beach nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 33.682202
Hosszúsági fok -78.927894
Weboldal Flymyrtlebeach.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Myrtle Beach nemzetközi repülőtér

Myrtle Beach nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Myrtle Beach nemzetközi repülőtér nyüzsgő átjáró a dél-karolinai Myrtle Beach népszerű turisztikai célpontjára látogató utazók számára. A repülőtér modern felszereltségével és szolgáltatásaival kényelmes és kényelmes élményt biztosít az utasok számára. Tekintsünk meg közelebbről néhány kulcsfontosságú kínálatot ezen a repülőtéren:

Terminálépület

 • A repülőtér egy tágas és jól megtervezett terminálépülettel rendelkezik, amely teljesen felszerelt nagyszámú utas igényeit kielégíti.
 • A terminálon belül az utasok számos kényelmi szolgáltatást találnak, köztük éttermeket, kávézókat és üzleteket, amelyek lehetőséget kínálnak az étkezésre, a pihenésre és az utolsó pillanatban történő vásárlásra.
 • Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre a terminál egész területén, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak a repülőtéren töltött idő alatt.
 • A terminál banki szolgáltatásokat, ATM-eket és valutaváltót is kínál. kényelem.

Szállítás és parkolás

 • A Myrtle Beach nemzetközi repülőtér különféle közlekedési lehetőségeket kínál az utasok számára, hogy elérjék úti céljukat. Ide tartoznak a taxiszolgáltatások, az autóbérlés és a telekocsi szolgáltatások.
 • A repülőtér jól szervezett parkolóval rendelkezik bőséges hellyel, így az utasok könnyen találhatnak parkolóhelyet járműveik számára.
 • Hosszú és rövid távú parkolási lehetőségek állnak rendelkezésre, így rövid utakhoz és hosszabb nyaralásokhoz egyaránt kényelmes.
 • A parkolót biztonsági intézkedésekkel látták el, amelyek biztosítják a helyszínen parkoló járművek biztonságát.

Utasszolgáltatások

 • A repülőtér kiváló utasszolgáltatásokat nyújt az utazási élmény fokozása érdekében. A barátságos személyzet készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen az utasoknak bármilyen kérdésben vagy problémában.
 • A fogyatékkal élő vagy különleges igényű utasok számára a repülőtér akadálymentesített létesítményeket és szolgáltatásokat kínál, beleértve a rámpákat, lifteket és kijelölt parkolóhelyeket.
 • Csecsemőkkel és kisgyermekekkel utazó családok igényeit kielégítő pelenkázó állomások és családi mellékhelyiségek állnak rendelkezésre.
 • Az utastársalgók állnak rendelkezésre azok számára, akik kényelmes és csendesebb helyet keresnek a pihenéshez vagy a munkához. járataik.

Biztonság és vámügy

 • A Myrtle Beach nemzetközi repülőtér elsőbbséget élvez utasai biztonságával. Szigorú biztonsági intézkedések vannak bevezetve az utazók biztonságos környezetének biztosítása érdekében.
 • A repülőtéren magasan képzett biztonsági személyzet dolgozik, akik hatékony biztonsági ellenőrzéseket hajtanak végre, miközben betartják a nemzetközi szabványokat.
 • Vám- és bevándorlási szolgálatok. elérhetőek a nemzetközi utazók számára, egyszerűsítve az országba való be- és kiutazás folyamatát.

Létesítményeinek és szolgáltatásainak széles skálájával a Myrtle Beach nemzetközi repülőtér kellemessé és kellemessé teszi a Myrtle Beach-re és onnan visszautazást. problémamentes élmény minden utazó számára.


Myrtle Beach nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Myrtle Beach nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Myrtle Beach nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, MYR azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Myrtle Beach nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Denver International Airport (DEN) célállomásig ér el, körülbelül 4h 10m időtartam alatt a(z) A320neo fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Myrtle Beach nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Myrtle Beach nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 9 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a American Airlines, Delta Air Lines, Southwest Airlines, Spirit Airlines, United Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Myrtle Beach városából repülővel távozik?

Utazók, akik Myrtle Beach-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Myrtle Beach nemzetközi repülőtér (MYR)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Myrtle Beach közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella