Folyamatos járat innen: Myitkyina repülőtér (MYT)

Közvetlen járatok 2 célállomásra 5 légitársaság által üzemeltetve.

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Myitkyina repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
MDL Mandalay
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

2-4 járat naponta

1ó 10m Ár megjelenítése
RGN Yangon
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 40m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Myitkyina repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Myitkyina repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MYT
Város Myitkyina
Ország Burma (MM)
Teljes cím Myitkyina repülőtér
Szélességi fok 25.382918
Hosszúsági fok 97.353006
Megjelenítés a térképen Google maps

Myitkyina repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Mianmari Kachin államban található Myitkyina repülőtér a Myitkyina városát kiszolgáló elsődleges repülőtér. A régió létfontosságú közlekedési csomópontja, amely belföldi és nemzetközi utasokat köt össze különféle célpontokkal. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson látogatói számára.

Terminállétesítmények

 • Bejelentkezési pultok: A repülőtér többszöri ellenőrzést biztosít. - a Myitkyinában és onnan induló légitársaságok pultjaiban.
 • Biztonsági ellenőrzés: Az utasoknak át kell esniük egy biztonsági átvizsgáláson, mielőtt belépnének az indulási területre a biztonság és a légi közlekedési előírások betartása érdekében.
 • Duty-Free üzletek: A repülőtéren vámmentes üzletek találhatók, amelyek lehetővé teszik az utazók számára, hogy különféle termékeket, például parfümöket, kozmetikumokat, alkoholt és dohányt vásároljanak adómentes áron.
 • Kiskereskedelem és étkezés: Számos kiskereskedelmi üzlet A terminálon belül üzletek és éttermek állnak rendelkezésre, amelyek helyi és nemzetközi termékek és ételek széles választékát kínálják.
 • Társalgók: Kényelmes társalgók állnak rendelkezésre a nyugodtabb környezetet kereső utasok számára, olyan kényelmi szolgáltatásokkal, mint a kényelmes ülések, frissítők, és Wi-Fi.
 • Poggyászszolgáltatás: A Myitkyina repülőtér poggyászszolgáltatást kínál, beleértve a poggyászkezelést és -tárolót is, hogy biztosítsa a poggyász biztonságos kezelését.
 • Akadálymentesített létesítmények: A repülőtér felszereltsége mozgáskorlátozott vagy különleges igényű utasok elhelyezésére szolgáló létesítményekkel, beleértve a kijelölt parkolóhelyeket és a kerekesszékkel is megközelíthetőséget.

Szállítás és parkolás

 • Taxi: A taxik könnyen elérhetők a terminálon kívül, kényelmes szállítást kínálva Myitkyina és környéke különböző célpontjaihoz.
 • Autókölcsönzés: Azok számára, akik inkább saját maguk vezetnek, autókölcsönzési szolgáltatásokat kínálnak a repülőtéren, így az utazók felfedezhetik a régiót a saját helyükön. saját tempó.
 • Motorkerékpár-kölcsönzés: Motorkerékpár-kölcsönzés is rendelkezésre áll, amely alternatív közlekedési módot kínál rövidebb távolságokra.
 • Parkolás: A Myitkyina repülőtér bőséges parkolóhelyet biztosít rövid távú és hosszú távú parkolás, biztosítva a látogatók járműveinek biztonságát.

További szolgáltatások

 • Információs pult: A terminálban kényelmesen elhelyezett információs pult hogy segítse az utasokat kérdésekkel, repülési információkkal és útbaigazítással.
 • Egészségügyi létesítmények: A repülőtér egészségügyi létesítményei alapvető egészségügyi támogatást nyújtanak a rászoruló utasoknak.
 • Elveszett és megtalált hely: holmik vagy poggyász elvesztése esetén külön elveszett és megtalált szolgáltatás áll rendelkezésre, amely segíti az utasokat a tárgyak visszaszerzésében.
 • ATM-ek és valutaváltó: az utazók kényelmét szolgálja a repülőtéren ATM-ek és pénzváltási szolgáltatások..
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi hozzáférés áll rendelkezésre az egész terminálon, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak a repülőtéren töltött idő alatt.

A Myitkyina repülőtér elkötelezett hogy kellemes és hatékony utazási élményt nyújtson utasainak. A repülőtér létesítményeivel és szolgáltatásaival igyekszik kielégíteni a kapuin áthaladó belföldi és nemzetközi utazók igényeit egyaránt.


Myitkyina repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Myitkyina repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A MYT kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Myitkyina repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Myitkyina repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Yangon International Airport (RGN) célállomásig ér el, körülbelül 1h 40m időtartam alatt a(z) Embraer 190 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Myitkyina repülőtér repülőtéren?

Összesen 5 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Myitkyina repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Myanmar Airways International, Myanmar National Airlines, Germania, Mann Yadanarpon Airlines, Air KB

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Myitkyina városából?

Általában a Myitkyina repülőtér (MYT) a preferált választás a Myitkyina-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Myitkyina közvetlen közelében?

Myitkyina környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella