Közvetlen járat innen: Mwanza repülőtér (MWZ)

Utazz 4 helyszínre a 3 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Mwanza repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
DAR Dar es Salaam

3-5 járat naponta

1ó 45m Ár megjelenítése
JRO Arusha

1-2 járat naponta

1ó 30m Ár megjelenítése
BKZ Bukoba

1 járat naponta

0ó 40m Ár megjelenítése
ARK Arusha
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

járat naponta

1ó 30m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Mwanza repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Mwanza repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MWZ
Város Mwanza
Ország Tanzania (TZ)
Teljes cím Mwanza repülőtér
Szélességi fok -2.441221
Hosszúsági fok 32.923225
Megjelenítés a térképen Google maps

A mwanzai repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Mwanza repülőtér, amely Mwanzában, Tanzániában található, egy nyüzsgő csomópont, amely alapvető átjáróként szolgál a régió gyönyörű turisztikai célpontjaihoz és gazdasági tevékenységeihez. Stratégiai elhelyezkedésével és növekvő jelentőségével a Mwanza repülőtér különféle létesítményekbe és szolgáltatásokba fektetett be, hogy zökkenőmentes utazási élményt biztosítson az utasok számára.

Terminálépület

A repülőtér modern terminálépülete széles választékkal büszkélkedhet kényelmi szolgáltatások az utazók igényeinek kielégítésére. A tágas és jól megtervezett belső tér kényelmes környezetet biztosít az utasoknak, amíg várakoznak járatukra. Ezenkívül a terminál olyan létesítményekkel rendelkezik, mint a társalgók, éttermek és üzletek, amelyek frissítők, harapnivalók és ajándéktárgyak választékát kínálják.

Bejelentkezés és biztonság

A Mwanza repülőtér prioritást élvez a bejelentkezési eljárások hatékonysága és biztonsága. A repülőtér fejlett technológiákat vezetett be a bejelentkezési folyamat egyszerűsítésére, lehetővé téve az utasok számára a szükséges eljárások gyors elvégzését. Ezen túlmenően erőteljes biztonsági intézkedések vannak érvényben, biztosítva minden utazó biztonságát és jólétét.

Parkolási lehetőségek

A repülőtérre érkezők számára Mwanza bőséges parkolási lehetőséget kínál. A repülőtéren külön parkolóhelyek találhatók a rövid és hosszú távú tartózkodásra, így kényelmet és nyugalmat biztosítanak a járműveikkel utazó utasok számára. A parkolók jól karbantartottak és biztonságosak, így az utazók magabiztosan parkolhatják le autóikat.

Poggyászszolgáltatás

A Mwanza repülőtér problémamentes élményt biztosít a poggyászkezelés terén. A bejelentkezéstől az átvételig a repülőtéren hatékony folyamatok vannak bevezetve, amelyek minimalizálják a poggyász elvesztésének vagy megsérülésének esélyét. Az utasok megbízhatnak holmijaik professzionális kezelésében, ami nyugalmat biztosít számukra utazásuk során.

Szárazföldi közlekedés

A zökkenőmentes összeköttetés megkönnyítése érdekében a Mwanza repülőtér számos földi szállítást kínál lehetőségek. Az utazók taxik, autóbérlés vagy nyilvános buszok közül választhatnak, hogy elérjék a kívánt úti célt. A repülőtéren taxifelvételi pontok és autóbérlési lehetőségek is vannak, így az utasok kényelmesen folytathatják útjukat érkezéskor.

Légitársaságok

A Mwanza repülőtér számos neves légitársaságnak ad otthont, belföldi és nemzetközi járatok biztosítása. Ezek a légitársaságok útvonalak és menetrendek széles skáláját kínálják, így az utasok kényelmesen elérhetik úti céljukat. A repülőtér szoros együttműködést ápol ezekkel a légitársaságokkal a megbízható és időben történő szolgáltatások biztosítása érdekében.

Hozzáférhetőség

A Mwanza repülőtér elkötelezett amellett, hogy minden utas számára elérhető legyen. A repülőtér a fogyatékkal élő utasok számára felszerelt létesítményekkel rendelkezik, beleértve a kerekesszékes akadálymentességet és a speciális segítségnyújtási szolgáltatásokat. Ezen túlmenően a repülőtér megfelel a nemzetközi akadálymentesítési szabványoknak, így mindenki zökkenőmentes utazási élményben lesz része.

A Mwanza repülőtér Tanzánia kritikus utazási csomópontja, és a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja az utasok számának növelésére. tapasztalat. A modern terminál épületétől a hatékony check-in eljárásokig, bőséges parkolóig, megbízható poggyászszolgáltatásokig és kiváló földi közlekedési lehetőségekig a repülőtér arra törekszik, hogy minden utazó számára zökkenőmentes utazást biztosítson. Az elérhetőség iránti elkötelezettségével és a jó hírű légitársaságok jelenlétével a Mwanza repülőtér jól felszerelt ahhoz, hogy megfeleljen a turisták igényeinek, és hozzájáruljon a régió növekedéséhez és fejlődéséhez.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Mwanza repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A MWZ kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Mwanza repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Mwanza repülőtér repülőtérről indul?

A Mwanza repülőtér és a Julius Nyerere International Airport (DAR) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 10m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Mwanza repülőtér repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Mwanza repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Air Tanzania, Precision Ai

Melyik repülőteret kell használni, amikor Mwanza városából repülővel távozik?

Utazók, akik Mwanza-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Mwanza repülőtér (MWZ)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Mwanza közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella