Folyamatos járat innen: Muskegon megyei repülőtér (MKG)

Folyamatos járatok 1 célállomásra 1 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Muskegon megyei repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ORD Chicago

5 járat naponta

1ó 50m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Muskegon megyei repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Muskegon megyei repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MKG
Város Muskegon
Ország United-States (US)
Teljes cím Muskegon megyei repülőtér
Szélességi fok 43.169444
Hosszúsági fok -86.238056
Weboldal Muskegonairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps

A Muskegon megyei repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Muskegon megyei repülőtér a Michigan állambeli Norton Shoresben található regionális repülőtér. Muskegon megye kapujaként szolgál, és kényelmes hozzáférést biztosít mind az üzleti, mind a szabadidős utazók számára. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és hatékony utazási élményt biztosítson utasai számára.

Létesítmények

  • Modern terminál: A repülőtér egy modern és tágas terminálépülettel rendelkezik, amely minden szükséges kényelemmel rendelkezik az utazók számára. A terminál kényelmes ülőhelyeket, mellékhelyiségeket és töltőállomásokat kínál az elektronikus eszközök számára.
  • Wi-Fi hozzáférés: Az utasok ingyenes Wi-Fi-kapcsolatot élvezhetnek a terminál egész területén, lehetővé téve számukra, hogy Maradjon kapcsolatban, és legyen eredményes a járataikra várva.
  • Parkolás: A Muskegon megyei repülőtér kényelmes parkolási lehetőségeket kínál rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt. A parkolók jól karbantartottak, és megfizethető árakat kínálnak.
  • Autókölcsönzési szolgáltatások: Az utazók a repülőtérre érkezéskor könnyen bérelhetnek autót különböző neves autókölcsönző cégeken keresztül. Ez a szolgáltatás rugalmasságot biztosít Muskegon megye és környező területeinek saját tempójuk szerinti felfedezéséhez.
  • Étterem és büfé: A repülőtéren van egy étterem és egy büfé, ahol az utasok gyorsan elfogyaszthatnak egyet. harapni vagy étkezni repülésük előtt. A lehetőségek között számos konyha áll rendelkezésre a különböző ízlések kielégítésére.

Szolgáltatások

  • Légitársasági szolgáltatások: A repülőteret a több légitársaság, amely számos belföldi és nemzetközi repülési lehetőséget kínál. Akár üzleti, akár szabadidős céllal utaznak, az utasok különféle légitársaságok közül választhatnak igényeiknek megfelelően.
  • Poggyászszolgáltatás: A Muskegon County Airport hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat kínál a biztonságos és időben történő kézbesítés érdekében. a poggyászból. Az utasok kényelmesen átvehetik csomagjaikat érkezéskor, vagy leadhatják őket indulás előtt.
  • Biztonság: A repülőtér elsőbbséget élvez az utasok biztonsága és védelme. Képzett biztonsági személyzet és fejlett átvizsgáló berendezések állnak rendelkezésre, hogy mindenki számára biztonságos utazási környezetet biztosítsanak.
  • Szárazföldi szállítás: Az utasok többféleképpen is eljuthatnak a repülőtérre és onnan vissza. A taxik, a transzferek és a tömegközlekedési szolgáltatások könnyen elérhetők, hogy problémamentesen szállíthassák a kívánt célállomásokat.

Összességében a Muskegon megyei repülőtér a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy megfeleljen a város igényeinek. az utasai. Legyen szó modern kényelmi szolgáltatásokról, kényelmes parkolásról vagy hatékony szolgáltatásokról, a repülőtér arra törekszik, hogy zökkenőmentes utazási élményt nyújtson a termináljain áthaladó összes utazó számára. Kényelmes elhelyezkedésével és az ügyfelek elégedettsége iránti elkötelezettségével a Muskegon megyei repülőtér előnyben részesített választás a régióba utazók számára.


Muskegon megyei repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Muskegon megyei repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A MKG kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Muskegon megyei repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Muskegon megyei repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Muskegon megyei repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Muskegon megyei repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Southern Airways Expres

Melyik repülőteret kell használni, amikor Muskegon városából repülővel távozik?

Utazók, akik Muskegon-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Muskegon megyei repülőtér (MKG)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Muskegon közvetlen közelében?

Muskegon környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella