Folyamatos járat innen: Murmanszk repülőtér (MMK)

Utazz 9 helyszínre a 8 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Murmanszk repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
LED Szentpétervár

4-5 járat naponta

1ó 55m Ár megjelenítése
SVO Khimki

4-5 járat naponta

2ó 30m Ár megjelenítése
DME Moszkva

2 járat naponta

2ó 30m Ár megjelenítése
VKO Moszkva

1 járat naponta

2ó 35m Ár megjelenítése
ARH Arhangelszk

1 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése
CEE Cserepovets
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 45m Ár megjelenítése
GOJ Nyizsnyij Novgorod
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 35m Ár megjelenítése
PEE perm
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 30m Ár megjelenítése
KGD Kalinyingrád
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 50m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Murmanszk repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Murmanszk repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MMK
Város Murmanszk
Ország Russia (RU)
Teljes cím Murmanszk repülőtér
Szélességi fok 68.785095
Hosszúsági fok 32.759155
Weboldal Airport-murmansk.ru
Megjelenítés a térképen Google maps

A murmanszki repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Oroszország északnyugati részén, Murmanszk városában található murmanszki repülőtér az Északi-sarkvidéket kiszolgáló közlekedési csomópont. Modern létesítményeivel és számos kényelmes szolgáltatásával a repülőtér célja, hogy kényelmes és hatékony utazási élményt nyújtson az utasoknak.

Létesítmények

  • Terminálépület: A repülőtér egy jól megtervezett terminálépülettel rendelkezik, amely nagyszámú utast képes fogadni. A tágas és modern épület kényelmes és barátságos környezetet biztosít az utazóknak.
  • Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtéren számos üzlet, butik és vámmentes üzlet található, amelyek termékek széles választéka, például ruházat, ajándéktárgyak, kozmetikumok stb. Ezenkívül az utasok különféle kávézók és éttermek közül választhatnak, amelyek helyi és nemzetközi ételeket kínálnak.
  • Társalgók: A murmanszki repülőtér prémium lounge-okat kínál, amelyek exkluzív és nyugodt légkört biztosítanak az utasoknak. pihenni vagy nyugodt környezetben dolgozni. Ezek a társalgók kényelmes ülőhelyeket, ingyenes frissítőket és Wi-Fi-hozzáférést kínálnak.
  • Információs pultok: Az utasok a terminál épületében külön információs pultokat találhatnak, ahol barátságos személyzet áll a rendelkezésére. segítséget nyújt, válaszol kérdésekre, és útmutatást nyújt a repülőtér létesítményeivel és szolgáltatásaival kapcsolatban.

Szolgáltatások

  • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony poggyászkezelő rendszereket alkalmaz, biztosítva a poggyász biztonságos és gyors kiszállítását a kijelölt területekre.
  • Szállítás: A murmanszki repülőtér kényelmes szállítási lehetőségeket kínál a repülőtérre és vissza, beleértve a taxiszolgáltatásokat is, autóbérlés és tömegközlekedési kapcsolatok. Az utasok könnyen elérhetik a városközpontot és más úti célokat.
  • Különleges segítségnyújtás: A repülőtér elkötelezett amellett, hogy zökkenőmentes utazási élményt biztosítson minden utas számára. Speciális segítségnyújtási szolgáltatásokat kínál a csökkent mozgásképességű vagy egyéb speciális igényű egyének számára. A segítségre szoruló utasok érkezésük előtt előre egyeztethetik igényeiket a repülőtérrel.
  • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre a terminál épületében, így az utasok ott maradhatnak. csatlakozhatnak és böngészhetnek az interneten, miközben járatukra várnak.
  • Elveszett és megtalált: Elveszett tárgyak esetén az utasok kapcsolatba léphetnek a repülőtér területén található Elveszett és megtalált részleggel.

A murmanszki repülőtér tisztában van a kiváló létesítmények és szolgáltatások fontosságával az utasok általános élményének javítása érdekében. Azáltal, hogy folyamatosan fejlődik és alkalmazkodik az utazók igényeihez, a repülőtér arra törekszik, hogy olyan átjáró legyen, amely tükrözi a régió melegségét és vendégszeretetét.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Murmanszk repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A MMK kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Murmanszk repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Murmanszk repülőtér repülőtérről indul?

A Murmanszk repülőtér és a Khrabrovo Airport (KGD) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 50m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Murmanszk repülőtér repülőtérről?

A(z) Murmanszk repülőtér repülőtérről induló utasok 8 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Aeroflot, Nordavia Regional Airlines, S7 Airlines, Pobeda, Severstal Aircompan biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Murmanszk városából?

Általában a Murmanszk repülőtér (MMK) a preferált választás a Murmanszk-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Murmanszk közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella