Mudanjiang Hailang repülőtér (MDG) repülőtere induló járatok

Fedezze fel 6 helyszínt 10 különböző fuvarozóval

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Mudanjiang Hailang repülőtér repülőtérről

Tájékoztató részletek a(z) Mudanjiang Hailang repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Mudanjiang Hailang repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MDG
Város Mudanjiang
Ország China (CN)
Teljes cím Mudanjiang Hailang repülőtér
Szélességi fok 44.524167
Hosszúsági fok 129.568889
Weboldal Haerbinairport.com.cn
Megjelenítés a térképen Google maps

A Mudanjiang Hailang repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Mudanjiang Hailang repülőtér a kínai Heilongjiang tartomány Mudanjiang városában található, modern repülőtér, amely a régió fontos közlekedési csomópontjaként szolgál. Létesítményeivel és szolgáltatásaival a repülőtér kényelmes és kényelmes élményt nyújt az utazók számára.

Terminál és parkoló

 • A repülőtér jól megtervezett terminálépülettel rendelkezik, tágas és kényelmes környezet az utasok számára.
 • A terminálon belül az utasok számos kényelmi szolgáltatást, köztük éttermeket, kávézókat és vámmentes üzleteket találnak, amelyek kellemes élményt biztosítanak a járatra várva.
 • Emellett több parkoló is elérhető azon utazók számára, akik szívesebben mennek autóval a repülőtérre. A parkolóhelyek kényelmes hozzáférést biztosítanak a terminál épületéhez.

Szállítási szolgáltatások

 • A repülőtérre és onnan történő szállítás megkönnyítése érdekében a Mudanjiang Hailang különféle lehetőségeket kínál:
 • A taxik könnyen elérhetők a kijelölt taxiállomásokon, kényelmes és gyors módot kínálva az úticél elérésére.
 • A repülőtérre és onnan is közlekednek tömegközlekedési buszok, amelyek gazdaságos közlekedést biztosítanak lehetőség az utazók számára. A városon belül a buszok különböző útvonalakon közlekednek, így biztosítva a különböző célpontok könnyű elérését.
 • Az autóbérlési szolgáltatás azon utasok számára elérhető, akik a városban tartózkodásuk alatt inkább saját közlekedést választanak.

Repülőtér társalgói és létesítményei

 • A Mudanjiang Hailang repülőtér olyan társalgókat kínál, ahol az utasok pihenhetnek és lazíthatnak a repülés előtt. A társalgók kényelmes ülőhelyeket, ingyenes frissítőket és ingyenes Wi-Fi hozzáférést biztosítanak.
 • A segítségre szoruló utasok számára a repülőtér külön ügyfélszolgálati központtal rendelkezik, ahol a barátságos személyzet készséggel válaszol a kérdésekre és útmutatást nyújt.
 • A repülőtér olyan létesítményekkel is rendelkezik, mint például mellékhelyiségek, babaöltözők és imaszobák, biztosítva minden utas kényelmét.

Poggyászszolgáltatás

 • A repülőtéren jól szervezett poggyászkezelési szolgáltatások állnak rendelkezésre, amelyek hatékony és biztonságos poggyászszállítást biztosítanak.
 • Az utasok érkezéskor könnyen megtalálhatják a poggyászkiadó területet, és elkötelezett személyzet áll rendelkezésére, hogy segítsen bármilyen kérdésben vagy kérdésben. problémákkal.
 • Az utasok számára csomagmegőrző is rendelkezésre áll, ha átszállás vagy tranzit közben átmenetileg tárolni kívánják holmijukat.

Biztonsági és biztonsági intézkedések

 • A Mudanjiang Hailang repülőtér elsőbbséget élvez utasai biztonságával. A repülőtér szigorú biztonsági intézkedéseket alkalmaz, beleértve a poggyász átvizsgálást és az alapos személyazonosság-ellenőrzést.
 • Képzett biztonsági személyzet mindig jelen van, hogy biztonságos környezetet biztosítsanak az utazók számára.

A A Mudanjiang Hailang repülőtér kiváló létesítményeivel és szolgáltatásaival igyekszik zökkenőmentes utazási élményt nyújtani minden utas számára, így kényelmes és megbízható belépési ponttá válik Mudanjiang gyönyörű városába.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Mudanjiang Hailang repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A MDG kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Mudanjiang Hailang repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Mudanjiang Hailang repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Qingdao Liuting International Airport (TAO) célállomásig ér el, körülbelül 2h 20m időtartam alatt a(z) Boeing 737-800 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Mudanjiang Hailang repülőtér repülőtérről?

A(z) Mudanjiang Hailang repülőtér repülőtérről induló utasok 10 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Air China, Shandong Airlines, China Southern Airlines, Chengdu Airlines, Shanghai Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Mudanjiang városából?

Általában a Mudanjiang Hailang repülőtér (MDG) a preferált választás a Mudanjiang-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Mudanjiang közvetlen közelében?

Mudanjiang környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella