Folyamatos járat innen: Mount Wilson repülőtér (MWS)

Közvetlen járatok 1 célállomásra 1 légitársaság által üzemeltetve.

Napi Indulási Menetrend a(z) Mount Wilson repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
UPG Makassar

1 járat naponta

0ó 55m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Mount Wilson repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Mount Wilson repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MWS
Város Mount Wilson
Ország United-States (US)
Teljes cím Mount Wilson repülőtér
Szélességi fok
Hosszúsági fok
Megjelenítés a térképen Google maps

A Mount Wilson repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Mount Wilson repülőtér kiváló létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy zavartalan és élvezetes élményt biztosítson minden látogató számára. A festői hegyvidéki régióban található ez a repülőtér egyedülálló és lélegzetelállító élményt nyújt a pilóták és az utasok számára egyaránt.

Létesítmények

A repülőtér a legmodernebb létesítményekkel büszkélkedhet, amelyek a következőket szolgálják: az utazók igényeit. Ezek a következők:

  • Modern terminál: A repülőtér egy modern terminálépülettel rendelkezik, amely minden szükséges kényelmi felszereléssel rendelkezik. Az utasok kényelmes várakozási területeken pihenhetnek, miközben gyönyörködhetnek a környező hegyekre nyíló gyönyörű kilátásban.
  • Hangárok: A Mount Wilson repülőtér bőséges helyet kínál a repülőgépek tárolására. Hangárok bérelhetők vagy lízingelhetők rövid és hosszú távú időtartamra is, ezzel biztosítva a repülőgépek biztonságát és védelmét használaton kívül.
  • Karbantartási szolgáltatások: A repülőtér átfogó karbantartási szolgáltatásokat nyújt a repülőgépek számára. Tapasztalt technikusok és szerelők állnak rendelkezésre a karbantartási vagy javítási igények kielégítésére, biztosítva az összes repülőgép biztonságát és légialkalmasságát.
  • Üzemanyag-szolgáltatások: A Mount Wilson repülőtér teljesen működőképes üzemanyagtöltő állomásával gondoskodik arról, hogy a repülőgépeket mindig ellássák kiváló minőségű repülőgép-üzemanyag. A repülőtér Avgas és Jet-A üzemanyag-lehetőségeket is kínál.
  • Szárazföldi közlekedés: A látogatók kényelmét szolgálja a repülőtér egy sor földi szállítási szolgáltatást. Taxik, bérautók és transzferszolgáltatások állnak rendelkezésre az utasok reptérre és onnan történő szállítására.
  • Pilots' Lounge: A pilóták külön társalgója áll rendelkezésre a repülőszemélyzet számára. Ez a kényelmes tér pihentető környezetet biztosít, ahol a pilóták pihenhetnek, repülést tervezhetnek, vagy szocializálódhatnak repülőtársaikkal.

Szolgáltatások

Kivételes létesítményei mellett a Mount Wilson repülőtér különféle szolgáltatásokat kínál az utazók igényeinek kielégítésére:

  • Repülési képzés: A repülőtéren egy repülőiskola működik, amely professzionális repülési képzést biztosít a leendő pilóták számára. Tapasztalt oktatók tanfolyamok széles skáláját kínálják a magánpilóta-engedélytől a haladó minősítésekig, segítve az egyéneket repülési álmaik megvalósításában.
  • Repülőgép-kölcsönzés: A Mount Wilson repülőtér repülőgép-kölcsönzési szolgáltatásokat kínál engedéllyel rendelkező pilóták számára. Akár üzleti, akár szabadidős céllal, az egyének modern repüléselektronikával és korszerű berendezésekkel felszerelt repülőgépet bérelhetnek a biztonságos és élvezetes repülési élmény érdekében.
  • Légi túrák: A látogatók megtapasztalhatják a Wilson-hegy és környező területeinek szépségét, ha utaznak lélegzetelállító légi túrák. Helikopter vagy kisrepülőgép bérelhető, hogy felejthetetlen kalandot nyújtson lenyűgöző panorámával.
  • Charter szolgáltatások: A repülőtér privát charter szolgáltatásokat kínál magánszemélyek vagy csoportok számára, akik személyre szabott utazási élményt keresnek. Az indulási időpontok és úti célok rugalmas megválasztásával a charter járatok kényelmet és kényelmet kínálnak.

Csúcsminőségű létesítményeivel és változatos szolgáltatásaival a Mount Wilson repülőtér elkötelezett amellett, hogy kivételes légi közlekedést biztosítson. tapasztalat. Akár pilóta, akár utas, ez a repülőtér felülmúlja várakozásait.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Mount Wilson repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A MWS kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Mount Wilson repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Mount Wilson repülőtér repülőtérről indul?

A Mount Wilson repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Mount Wilson repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Mount Wilson repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: SW Itali

Melyik repülőteret kell használni, amikor Mount Wilson városából repülővel távozik?

Utazók, akik Mount Wilson-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Mount Wilson repülőtér (MWS)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Mount Wilson közvetlen közelében?

Mount Wilson környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella