Megfizethető járatok innen: Moshoeshoe I nemzetközi repülőtér (MSU)

Utazz 1 helyszínre a 1 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Moshoeshoe I nemzetközi repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
JNB Johannesburg

2 járat naponta

1ó 5m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Moshoeshoe I nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Moshoeshoe I nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MSU
Város Maseru
Ország Lesotho (LS)
Teljes cím Moshoeshoe I nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -29.455463
Hosszúsági fok 27.559059
Megjelenítés a térképen Google maps

A Moshoeshoe I nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Lesotho állambeli Maseru városában található Moshoeshoe I nemzetközi repülőtér az ország elsődleges nemzetközi kapuja. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kellemes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasok számára.

Létesítmények

 • Terminálépület: A Moshoeshoe I nemzetközi repülőtér modern és tágas terminálépülete a legújabb létesítményekkel rendelkezik, hogy megfeleljen az utazók igényeinek.
 • Check-in pultok: A repülőtér külön check-in pultokat biztosít a különböző légitársaságok számára, biztosítva a zökkenőmentes és hatékony bejelentkezési folyamatot.
 • Kiskereskedelmi és vámmentes: Az utasok kiskereskedelmi terápiát vehetnek igénybe a következő címen: a repülőtér bevásárlóközpontjai, amelyek különféle helyi és nemzetközi termékeket kínálnak. A nemzetközi utasok vámmentes vásárlást is igénybe vehetnek.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étterem és kávézó található, ahol az utazók gyorsan haraphatnak, vagy elfogyaszthatnak egy kellemes vacsorát a repülés előtt.
 • Társalgók: A Moshoeshoe I nemzetközi repülőtér kényelmes társalgókat kínál, ahol az utasok pihenhetnek és lazíthatnak, miközben repülőútjukra várnak. Sok társalgó olyan kényelmi szolgáltatásokkal rendelkezik, mint az ingyenes Wi-Fi, frissítők és üzleti szolgáltatások.
 • Kilátó: A repülés szerelmesei vagy azok számára, akik panorámás kilátást szeretnének a repülőtérre, egy kilátó pályaudvarra nyílik kilátás.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: A repülőtér valós idejű repülési információs kijelzőket biztosít a terminálon, tájékoztatva az utasokat az érkezésekről, indulásokról és a menetrendi változásokról.
 • Poggyászkezelés: A Moshoeshoe I nemzetközi repülőtér hatékony poggyászkezelést biztosít elkötelezett személyzettel és modern berendezésekkel, hogy minimálisra csökkentse a helytelen kezelés vagy a poggyász elvesztésének esélyét.
 • Biztonság: A repülőtér szigorú biztonsági intézkedéseket tart fenn. az utasok biztonságának biztosítása érdekében. Minden utas és poggyászuk alapos biztonsági átvizsgáláson esik át beszállás előtt.
 • Szállítás: Különféle szállítási lehetőségek állnak rendelkezésre a repülőtérre és onnan vissza, beleértve a taxikat, az autókölcsönzést és a transzferszolgáltatást.
 • Parkolás: A repülőtér rövid és hosszú távú tartózkodásra is kínál parkolási lehetőséget, kényelmet biztosítva azoknak az utazóknak, akik autót vezetnek.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér segítséget nyújt a mozgáskorlátozott vagy speciális igényű utasoknak.. Képzett személyzet áll rendelkezésre, hogy segítsen a beszállásban, a kiszállásban és a terminálon való navigálásban.
 • Orvosi szolgáltatások: Orvosi vészhelyzetek esetén a Moshoeshoe I nemzetközi repülőtér egészségügyi létesítményekkel és képzett személyzettel rendelkezik, hogy azonnali segítséget nyújtson az utasoknak..
 • Pénztaváltás: Az utasok könnyen átválthatják pénzüket a repülőtér devizapénztárainál, biztosítva, hogy a látogatáshoz a helyi valutával rendelkezzenek.

A Moshoeshoe I nemzetközi repülőtér elkötelezett a kényelmes és élvezetes utazási élmény biztosítása mellett. A legkorszerűbb létesítményekkel és a szolgáltatások széles skálájával a repülőtér igyekszik megfelelni utasai igényeinek, és a lehető legzökkenőmentesebbé tenni utazásukat.


Moshoeshoe I nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Moshoeshoe I nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A MSU kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Moshoeshoe I nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Moshoeshoe I nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Moshoeshoe I nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Moshoeshoe I nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Airlink (South Africa

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Maseru városából?

Általában a Moshoeshoe I nemzetközi repülőtér (MSU) a preferált választás a Maseru-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Maseru közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella