Moruya repülőtér (MYA) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 1 célállomásra 1 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Moruya repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
SYD Kabala

1-Mar járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Moruya repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Moruya repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MYA
Város Moruya
Ország Australia (AU)
Teljes cím Moruya repülőtér
Szélességi fok -35.902519
Hosszúsági fok 150.146963
Weboldal Esc.nsw.gov.au
Megjelenítés a térképen Google maps

A Moruya repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Moruya repülőtér fontos közlekedési csomópont Ausztráliában, Új-Dél-Wales déli partján. Kapuként szolgál a festői Eurobodalla régióba, számos létesítményt és szolgáltatást kínálva, hogy kellemes utazási élményt biztosítson minden utas számára.

Terminál létesítmények

 • Bejelentkezés pultok: A Moruya repülőtér külön check-in pultokkal rendelkezik a repülőtéren működő légitársaságok számára. Az utasok könnyedén elvégezhetik a bejelentkezési folyamatot érkezéskor.
 • Poggyászkiadás: A repülőtéren van egy kijelölt terület a feladott poggyász átvételére. Az utasok kényelmesen átvehetik holmijukat érkezéskor.
 • Kiskereskedelmi és étkezési lehetőségek: Az utazók különféle vásárlási és étkezési lehetőségeket élvezhetnek a terminálon belül. A kávézóktól a szuvenírboltokig minden ízlésnek megfelel.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Számos autókölcsönző cég rendelkezik irodával a Moruya repülőtéren, így az utasok könnyedén bérelhetnek járművet, és fedezhetik fel a lenyűgöző környéket. saját tempójában.

Repülőtéri szolgáltatások

 • Információs pult: A repülőtéren információs pult áll rendelkezésre, amely segíti az utasokat bármilyen kérdésükben. A barátságos személyzet készen áll útmutatást adni és válaszolni a kérdésekre.
 • WiFi: a Moruya repülőtér ingyenes Wi-Fi-t kínál a terminál egész területén, így az utasok kapcsolatban maradhatnak és böngészhetnek az interneten, miközben járatukra várnak.
 • Parkolás: A repülőtérre autóval utazó utasok számára megfelelő parkolási lehetőség biztosított. Legyen szó rövid vagy hosszú távú parkolásról, különféle igényeknek megfelelő lehetőségek állnak rendelkezésre.
 • Akadálymentesség: A repülőtér elkötelezett amellett, hogy minden utas számára elérhető környezetet biztosítson. Kerekesszékes rámpák, akadálymentesített mellékhelyiségek és egyéb létesítmények állnak rendelkezésre a fogyatékkal élők elhelyezésére.

Szállítási lehetőségek

 • Taxiszolgáltatások: Az utasok könnyen találhatnak taxit a határon kívül. terminálépület, amely kényelmes utat biztosít a kívánt úti cél eléréséhez.
 • Tömegközlekedés: A repülőtér közelében közlekedő helyi buszjáratok megfizethető közlekedési lehetőséget kínálnak a közeli városok és látnivalók felé tartó vendégek számára.
 • Ingajárati szolgáltatások: Számos transzfertársaság kínál transzfert a Moruya repülőtér és az Eurobodalla régió népszerű úti céljai között, így problémamentesen érheti el végső úti célját.
 • Privát transzferek: azok számára, akik személyre szabottabb utazást keresnek. élmény, privát transzferszolgáltatások is elérhetők, amelyek segítségével az utasok kényelmesen és hatékonyan érhetik el úti céljukat.

A Moruya repülőtér arra törekszik, hogy minden utas számára zökkenőmentes és élvezetes utazási élményt nyújtson. Kiváló felszereltségével, szolgáltatásaival és kényelmes közlekedési lehetőségeivel jól felszerelt, hogy kielégítse a szabadidős és üzleti utazók igényeit egyaránt.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Moruya repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A MYA kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Moruya repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Moruya repülőtér repülőtérről indul?

A Moruya repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Moruya repülőtér repülőtérről?

A(z) Moruya repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Rex Regional Expres biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Moruya városából?

Általában a Moruya repülőtér (MYA) a preferált választás a Moruya-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Moruya közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella