Repülőjárat akciók innen: Mopah nemzetközi repülőtér (MKQ)

Folyamatos járatok 3 úti célra 4 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Mopah nemzetközi repülőtér repülőtéren

Tájékoztató részletek a(z) Mopah nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Mopah nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MKQ
Város Merauke
Ország Indonesia (ID)
Teljes cím Mopah nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -8.518089
Hosszúsági fok 140.416579
Megjelenítés a térképen Google maps

Mopah nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

 • Helyszín: Az indonéziai Pápua állambeli Jayapurában található Mopah nemzetközi repülőtér átjáróként szolgál Pápua gyönyörű és változatos régiójához.
 • Modern infrastruktúra: Az elmúlt években felújított Mopah nemzetközi repülőtér a legmodernebb infrastruktúrával és létesítményekkel büszkélkedhet, hogy zökkenőmentes és kellemes utazási élményt biztosítson az utasok számára.
 • Kifutópálya és terminál: A repülőtér rendelkezik egy egyetlen kifutópálya, amely képes nagy repülőgépek kezelésére. Terminálja tágas és jól karbantartott, kényelmes környezetet kínálva az utasok számára.
 • Repülési célpontok: A Mopah nemzetközi repülőtér belföldi és nemzetközi járatokat üzemeltet, amelyek Pápuát Indonézián belüli nagyobb városokkal, valamint nemzetközi célpontokkal kötik össze.
 • Bejelentkezés és biztonság: A repülőtér hatékony check-in szolgáltatásokat és szigorú biztonsági intézkedéseket kínál minden utas biztonságának és kényelmének biztosítása érdekében.
 • Poggyászkezelés: Poggyászkezelési szolgáltatások a Mopah nemzetközi repülőtéren megbízhatóak, biztosítva, hogy poggyászait biztonságosan és gyorsan eljuttassák úti céljára.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet és étkezési lehetőség áll rendelkezésre, így az utasok ajándéktárgyakat találhatnak, vagy elfogyaszthatnak egy étkezést. járatuk.
 • Társalgó: A nagyobb kényelemre és magánéletre vágyó utasok számára a Mopah Nemzetközi Repülőtér társalgókat kínál, ahol pihenhetnek és lazíthatnak.
 • Közlekedés: Kényelmes közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre oda és vissza. a repülőtérre, beleértve a taxikat, a bérelt autókat és a tömegközlekedést. Javasoljuk, hogy előre foglaljon, vagy kérjen segítséget a repülőtér információs pultjánál.
 • Kiközelíthetőség: A repülőtér felszereltsége a fogyatékkal élő utasok fogadására alkalmas, így biztosítva a kényelmét és az utazás egyszerűségét.
 • Vámügy és bevándorlás: A Mopah Nemzetközi Repülőtér vám- és bevándorlási eljárásai hatékonyak és jól szervezettek, leegyszerűsítve az érkező és távozó utasok folyamatát.
 • WiFi és csatlakozás: Az utasok a kapcsolattartási idő alatt a a repülőtérre a biztosított ingyenes Wi-Fi-szolgáltatáson keresztül.
 • Orvosi segítségnyújtás: Vészhelyzetek vagy egészségügyi szükségletek esetén a Mopah nemzetközi repülőtér egészségügyi létesítményekkel és személyzettel rendelkezik, hogy szükség esetén segítséget nyújtson.
 • Elveszett. és megtalált: Az elveszett vagy rosszul elhelyezett tárgyakat a repülőtér elveszett és megtalált pultjánál lehet jelenteni és visszaszerezni, így biztosítva az utasok nyugalmát.

Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Mopah nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Mopah nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, MKQ azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Mopah nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Sultan Hasanuddin International Airport (UPG) célállomásig ér el, körülbelül 3h 25m időtartam alatt a(z) Boeing 737-800 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Mopah nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Mopah nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 4 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Lion Air, Trigana Air, Garuda Indonesi biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Merauke városából repülővel távozik?

Utazók, akik Merauke-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Mopah nemzetközi repülőtér (MKQ)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Merauke közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella