Közvetlen járat innen: Monterrey nemzetközi repülőtér (MTY)

Folyamatos járatok 46 célállomásra 12 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Monterrey nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Monterrey nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MTY
Város Monterrey
Ország Mexico (MX)
Teljes cím Monterrey nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 25.777819
Hosszúsági fok -100.107985
Weboldal Oma.aero
Megjelenítés a térképen Google maps
Monterrey nemzetközi repülőtér
Monterrey nemzetközi repülőtér
Monterrey nemzetközi repülőtér
Monterrey nemzetközi repülőtér
Monterrey nemzetközi repülőtér
Monterrey nemzetközi repülőtér

Monterrey nemzetközi repülőtér

Monterrey nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Monterrey nemzetközi repülőtér, más néven General Mariano Escobedo nemzetközi repülőtér, a mexikói Nuevo León állambeli Apodaca városában található. Mexikó egyik legforgalmasabb repülőtereként szolgál, létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálva az utazók igényeinek kielégítésére. Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik, ez a repülőtér kellemes és kényelmes élményt biztosít az utasok számára.

Létesítmények

A Monterrey nemzetközi repülőtér modern infrastruktúrával és korszerű művészeti létesítmények, javítva a látogatók általános utazási élményét. Néhány kulcsfontosságú létesítmény a következők:

  • Terminálépület: A repülőtér egy nagy terminálépülettel rendelkezik, amely különféle felszereltséggel rendelkezik, hogy megfeleljen az utazók igényeinek. Számos check-in pultot, tágas várótereket és kényelmes ülőhelyeket kínál.
  • Üzletek és éttermek: Az utasok számos kiskereskedelmi üzletben és étkezési lehetőségben kényeztethetik magukat, miközben járatukra várnak. A luxusmárkáktól a vámmentes üzletekig széles választék áll rendelkezésre a különböző ízlések és preferenciák kielégítésére.
  • Wi-Fi kapcsolat: A Monterrey Nemzetközi Repülőtér ingyenes Wi-Fi-t kínál a zökkenőmentes csatlakozás érdekében utazók. Ez lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak szeretteikkel, felzárkózhassanak a munkába, vagy egyszerűen csak böngészhessenek az interneten.
  • Parkolási lehetőségek: A repülőtér kényelmes parkolási lehetőségeket kínál bőséges hellyel rövid és hosszú távon egyaránt. parkolás. Az utasok kedvüktől függően választhatnak fedett parkolók vagy nyitott parkolók közül.

Szolgáltatások

A Monterrey Nemzetközi Repülőtér lenyűgöző létesítményei mellett számos szolgáltatást is kínál az utasok kényelmének és kényelmének fokozása érdekében:

  • Információs pultok: A repülőtéren stratégiailag elhelyezett információs pultok segítik az utazókat bármilyen kérdésükben vagy aggályaikban. A hozzáértő személyzet rendelkezésére áll, hogy repülési információkat, útbaigazítást és egyéb segítséget nyújtson, ha szükséges.
  • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony és biztonságos poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt. Az utasok bízhatnak abban, hogy a repülőtéri személyzet biztonságosan szállítja csomagjaikat a járataikra és vissza.
  • Autókölcsönzés: Az utazók könnyedén bérelhetnek autót a repülőtéren, hogy saját tempójukban fedezzék fel a várost és környékét. Számos autókölcsönző cég rendelkezik pultokkal, amelyek kényelmesen elhelyezkednek a terminál épületében.
  • Gyermekgondozási szolgáltatások: A Monterrey nemzetközi repülőtér megérti az utazó családok igényeit, és gyermekgondozási lehetőségeket kínál a szülők utazásának megkönnyítésére. A szülők megbízható személyzetre bízhatják gyermekeiket, miközben ők gondoskodnak a repülés előtti előkészületekről.

Mexikó egyik legforgalmasabb repülőtereként a Monterrey International Airport arra törekszik, hogy világszínvonalú létesítményeket és szolgáltatásokat nyújtson zökkenőmentes utazási élményt biztosít minden utas számára. Legyen szó modern infrastruktúrájáról, változatos kiskereskedelmi lehetőségeiről vagy kényelmes szolgáltatásairól, a repülőtér igyekszik megfelelni minden, a kapuján áthaladó utazó igényeinek és elvárásainak.


Monterrey nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Monterrey nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Monterrey nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, MTY azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Monterrey nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Monterrey nemzetközi repülőtér és a Adolfo Suárez Madrid–Barajas Airport (MAD) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 10h 5m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Monterrey nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Monterrey nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 12 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a VivaAerobus, Volaris, Aeromexico, American Airlines, United Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Monterrey városából repülővel távozik?

Utazók, akik Monterrey-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Monterrey nemzetközi repülőtér (MTY)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Monterrey közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella