Megfizethető járatok innen: Monterey regionális repülőtér (MRY)

Közvetlen járatok 8 célállomásra 4 légitársaság által üzemeltetve.

Tájékoztató részletek a(z) Monterey regionális repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Monterey regionális repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MRY
Város Monterey
Ország United-States (US)
Teljes cím Monterey regionális repülőtér
Szélességi fok 36.588269
Hosszúsági fok -121.849109
Weboldal Montereyairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Monterey regionális repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Monterey regionális repülőtér, amely Kalifornia központi partján található, számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok zökkenőmentes és élvezetes utazási élményéhez. A kényelmes felszereltségtől a hatékony közlekedési lehetőségekig a repülőtér igyekszik kielégíteni látogatói igényeit.

Létesítmények

 • Terminálok: A repülőtér a következőkből áll: két terminál, az A terminál és a B terminál, amelyek egyaránt jól felszereltek a belföldi és nemzetközi járatok lebonyolítására.
 • Éttermek és üzletek: Az utasok különféle étkezési lehetőségeket élvezhetnek és böngészhetnek válogatott üzleteken keresztül, lehetőséget biztosítva számukra ajándéktárgyak vagy alapvető utazási cikkek vásárlására.
 • WiFi: A Monterey regionális repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosít a terminálokon, így az utazók ott maradhatnak összekapcsolt és produktív, miközben várakozik járataikra.
 • Társalgók: Az exkluzívabb élményre vágyók számára a repülőtér hozzáférést biztosít privát társalgókhoz, ahol az utasok kényelmes környezetben, távol a légitársaságtól a fő terminál nyüzsgése.
 • Parkolás: A repülőtér kényelmes parkolási lehetőségeket kínál, beleértve a rövid és hosszú távú parkolóhelyeket. Az utasok kiválaszthatják a legmegfelelőbb lehetőséget utazási igényeik alapján.
 • Autóbérlési szolgáltatások: Autókölcsönző irodák állnak rendelkezésre a repülőtéren, amelyek különféle járműveket kínálnak a különböző preferenciáknak és igényeknek megfelelően követelményeknek. Ez lehetővé teszi az utazók számára a szabadságot és a rugalmasságot, hogy saját tempójukban fedezzék fel a gyönyörű Monterey régiót.

Szolgáltatások

 • Földközi közlekedés: A repülőtér különféle közlekedési lehetőségeket kínál, beleértve a transzfer-, taxi- és telekocsi-szolgáltatásokat, hogy megkönnyítse az utazást a repülőtér és a környező célpontok között.
 • Poggyászszolgáltatás: Az utasok megtalálhatják a poggyászkiadót. területek és asszisztens pultok a terminálokon. A barátságos személyzet készséggel áll rendelkezésére az utazók poggyászával kapcsolatos problémáinak vagy kérdéseinek megoldásában.
 • Kisegítő lehetőségek: A Monterey Regional Airport elkötelezett amellett, hogy akadálymentes létesítményeket biztosítson a fogyatékkal élő utasok számára. Akadálymentes parkoló, mellékhelyiségek és egyéb szolgáltatások állnak rendelkezésre, hogy mindenki kényelmesen navigálhasson a repülőtéren.
 • Információs pult: A fő terminálon egy információs pult található, ahol hozzáértő személyzet dolgozik. aki segítséget tud nyújtani a repülési információkkal, útbaigazítással és általános kérdésekkel kapcsolatban.
 • Elveszett és megtalált: Abban az esetben, ha az utazók elveszítik vagy elveszítik valamelyik tárgyat a repülőtér területén, egy dedikált és a talált részleg is rendelkezésre áll, hogy segítsen a helyreállítási folyamatban.
 • Biztonság: A repülőtér szigorú biztonsági intézkedéseket alkalmaz az összes utas biztonsága érdekében. A biztonsági személyzet jelen van az átvizsgálási eljárások lefolytatása és az esetlegesen felmerülő biztonsági aggályok megválaszolása érdekében.

Akár üzleti, akár szabadidős céllal érkezik Montereybe, a Monterey regionális repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál fokozza az általános utazási élményt. Az utasok érkezésétől indulásukig a repülőtér igyekszik kényelmet, kényelmet és nyugalmat biztosítani.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Monterey regionális repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Monterey regionális repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, MRY azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Monterey regionális repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Dallas-Fort Worth International Airport (DFW) célállomásig ér el, körülbelül 3h 35m időtartam alatt a(z) Airbus A319 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Monterey regionális repülőtér repülőtérről?

A(z) Monterey regionális repülőtér repülőtérről induló utasok 4 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a American Airlines, United Airlines, Alaska Airlines, Allegiant Ai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Monterey városából?

Általában a Monterey regionális repülőtér (MRY) a preferált választás a Monterey-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Monterey közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella