Monte Dourado repülőtér (MEU) repülőtere induló járatok

Utazz 1 helyszínre a 1 légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Monte Dourado repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
BEL Belém
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 0m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Monte Dourado repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Monte Dourado repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MEU
Város Almeirim
Ország Brazil (BR)
Teljes cím Monte Dourado repülőtér
Szélességi fok -0.885104
Hosszúsági fok -52.600044
Megjelenítés a térképen Google maps

Monte Dourado repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Monte Dourado repülőtér egy kicsi, de hatékony repülőtér a gyönyörű Monte Dourado régió szívében. Mérete ellenére a repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson mind a belföldi, mind a nemzetközi utasok számára. Fedezze fel a repülőtér néhány főbb jellemzőjét.

Létesítmények

 1. Terminálépület: A repülőtér modern és tágas terminálépülettel büszkélkedhet, amely az utasok kényelmét szolgáló összes szükséges felszereléssel rendelkezik.
 2. Bejelentkezési pultok: Az utasok könnyedén bejelentkezhetnek járataikra a kényelmesen elhelyezett pultoknál. A barátságos személyzet segít a bejelentkezési folyamatban, és válaszol minden kérdésre.
 3. Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtéren számos üzlet és étkezési lehetőség található, ahol az utasok különféle helyi és nemzetközi ételeket fogyaszthatnak, és vásároljon utazáshoz szükséges dolgokat vagy ajándéktárgyakat.
 4. Társalgók: Az exkluzívabb élményre vágyók számára a repülőtér olyan társalgókat kínál, ahol az utasok pihenhetnek, lazíthatnak és ingyenes frissítőket fogyaszthatnak.
 5. ATM-ek és pénznem. Csere: A Monte Dourado repülőtéren ATM-ek és pénzváltási szolgáltatások állnak rendelkezésre, így az utasok könnyen hozzáférhetnek a készpénzhez és a valutaváltáshoz, amikor csak szükséges.
 6. Csomagszállítási szolgáltatások: A repülőtér poggyászszolgáltatást biztosít, beleértve a poggyászkocsikat, a poggyászmegőrzőt és a poggyászszállítást. csomagolási szolgáltatások, így az utazók kényelmesen kezelhetik poggyászukat.
 7. Autókölcsönzés: Az utasok kényelmesen bérelhetnek autót a repülőtér területén található jól ismert kölcsönző irodáktól, így biztosítva a könnyű hozzáférést a szállításhoz érkezéskor.
 8. Parkolási lehetőségek: A Monte Dourado repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőségeket kínál azoknak az utasoknak, akik utazás közben szeretnék leparkolni járműveiket.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: Az utasok naprakész információkat találhatnak a repülőjáratok menetrendjéről, késéseiről és a kapuszámokról a repülőtéren a képernyőkön.
 • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt a vendégek számára. minimálisra csökkenti az elveszett vagy rosszul kezelt poggyász esélyét.
 • Biztonság: A Monte Dourado repülőtér robusztus biztonsági rendszerrel rendelkezik, beleértve az utasok és poggyászok alapos biztonsági ellenőrzését, így garantálva minden utazó biztonságát és jólétét.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett tárgyak esetén az utasok felkereshetik a repülőtér elveszett és megtalált részlegét, ahol elkötelezett személyzet segít a visszakeresésben.
 • Információs pult: A repülőtéren található egy információs pult, ahol a barátságos személyzet rendelkezésére áll, hogy útmutatást adjon, válaszoljon a kérdésekre, és segítséget nyújtson az utasoknak bármilyen problémájuk esetén.
 • Orvosi segítségnyújtás: Orvosi vészhelyzet esetén a repülőtéren elsősegélynyújtó szolgáltatások állnak rendelkezésre. A képzett személyzet készen áll az azonnali segítségnyújtásra, ha szükséges.
 • WiFi: a Monte Dourado repülőtér ingyenes Wi-Fi-t kínál a terminálépület egész területén, így az utasok kapcsolatban maradhatnak és böngészhetnek az interneten a repülőtéren töltött idő alatt.
 • Kiközelíthetőség: A repülőtér olyan létesítményekkel van felszerelve, amelyek kielégítik a mozgáskorlátozott utasok igényeit, és problémamentes és kényelmes élményt biztosítanak.

Létesítményei és szolgáltatásai révén, Monte Dourado Airport arra törekszik, hogy élvezetes utazási élményt nyújtson minden utasnak, aki áthalad az ajtókon. Legyen szó kényelmes társalgókról, kényelmes kiskereskedelmi lehetőségekről vagy hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokról, a repülőtér biztosítja, hogy az utazók mindennel rendelkezzenek, amire szükségük van ahhoz, hogy utazásukat kellemessé és stresszmentessé tegyék.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Monte Dourado repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Monte Dourado repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, MEU azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Monte Dourado repülőtér repülőtérről indul?

A Monte Dourado repülőtér és a Val de Cans–Júlio Cezar Ribeiro International Airport (BEL) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 0m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Monte Dourado repülőtér repülőtérről?

A(z) Monte Dourado repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Azu biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Almeirim városából repülővel távozik?

Utazók, akik Almeirim-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Monte Dourado repülőtér (MEU)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Almeirim közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella