Közvetlen járat innen: Monbetsu repülőtér (MBE)

Közvetlen járatok 1 célállomásra 1 légitársaság által üzemeltetve.

Napi Indulási Menetrend a(z) Monbetsu repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
HND Tokió

1 járat naponta

1ó 53m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Monbetsu repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Monbetsu repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MBE
Város Monbetsu
Ország Japan (JP)
Teljes cím Monbetsu repülőtér
Szélességi fok 44.306983
Hosszúsági fok 143.407762
Weboldal Ok-m.jp
Megjelenítés a térképen Google maps

A Monbetsu repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A japán Hokkaidóban található Monbetsu repülőtér egy kis regionális repülőtér, amely Monbetsu városát és környező területeit szolgálja ki. Mérete ellenére a repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasoknak.

Terminállétesítmények

 • Check-In pultok: A Monbetsu repülőtér külön check-in pultot biztosít minden, a repülőtéren működő légitársaság számára, így az utasok könnyedén elvégezhetik a bejelentkezési folyamatot.
 • Poggyászkiadási terület: Érkezéskor az utasok a kijelölt poggyászfelvételi területen vehetik át a feladott poggyászukat, amely kényelmesen a terminál épületében található.
 • WC: a terminál egész területén tiszta és jól karbantartott mosdók állnak rendelkezésre, beleértve a fogyatékkal élők számára felszerelteket is.
 • Wi-Fi: A Monbetsu repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést kínál minden utas számára, lehetővé téve számukra, hogy kapcsolatban maradjanak és böngészhessenek. az internetet a repülőtéren töltött idő alatt.

Kiskereskedelem és étkezési lehetőség

 • Vámmentes üzletek: Az utasok különféle lehetőségeket fedezhetnek fel. a Monbetsu repülőtér vámmentes üzletei, amelyek számos terméket, például kozmetikumokat, elektronikai cikkeket és ajándéktárgyakat kínálnak.
 • Kisbolt: Bármilyen utolsó pillanatban történő vásárlás vagy utazási szükséglet esetén, egy kényelmes üzlet található a terminálon belül, ahol harapnivalók, italok és mindennapi cikkek széles választékát kínálják.
 • Éttermek és kávézók: A Monbetsu repülőtér számos étkezési lehetőséget kínál, köztük éttermeket és kávézók, ahol az utasok étkezhetnek vagy meleg italt fogyaszthatnak a repülés előtt.

Szállítás

 • Autókölcsönzés: Utasok akik saját tempójukban szeretnék felfedezni a régiót, könnyen bérelhetnek autót a Monbetsu repülőtéren elérhető egyik jó hírű autókölcsönző cégtől.
 • Taxi: A taxiállomás kényelmes helyen található. közvetlenül a terminál épületén kívül, problémamentes szállítási lehetőséget biztosítva az utasoknak a kívánt célállomásig.
 • Tömegközlekedés: A Monbetsu repülőtér jól kapcsolódik a helyi tömegközlekedési hálózathoz, buszok és vonatok a közelben közlekednek, könnyű hozzáférést biztosítva a közeli városokhoz.

További szolgáltatások

 • Információs pult: A barátságos és segítőkész repülőtéri személyzettel rendelkező információs pult az utasokat bármilyen kérdésben segíti, útmutatást és útmutatást ad.
 • Csomagmegőrzés: A Monbetsu repülőtér csomagmegőrzőt kínál, lehetővé teszi az utasok számára, hogy biztonságosan tárolják csomagjaikat, és fedezzék fel a területet a túlzott poggyász terhe nélkül.
 • Csecsemőgondozási szolgáltatások: A csecsemőkkel utazó szülők igénybe vehetik a babagondozási lehetőségeket, beleértve a speciális szoptatást is. pelenkázóasztalokkal és kényelmes pihenősarokkal felszerelt szobák.

Összességében a Monbetsu Repülőtér lehet kompakt, de számos létesítmény és szolgáltatás megfelel az utasok igényeinek, biztosítva a kellemes és élvezetes utazás az elejétől a végéig.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Monbetsu repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Monbetsu repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, MBE azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Monbetsu repülőtér repülőtérről indul?

A Monbetsu repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Monbetsu repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Monbetsu repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: AN

Melyik repülőteret kell használni, amikor Monbetsu városából repülővel távozik?

Utazók, akik Monbetsu-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Monbetsu repülőtér (MBE)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Monbetsu közvetlen közelében?

Monbetsu környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella