Momote repülőtér (MAS) repülőtere induló járatok

Utazz 5 helyszínre a 1 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Momote repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
KVG Kavieng
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 50m Ár megjelenítése
POM Port Moresby
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 20m Ár megjelenítése
WWK Wewak
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 50m Ár megjelenítése
LAE Lae
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése
MAG Madang
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 50m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Momote repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Momote repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MAS
Város Momote
Ország Papua-New-Guinea (PG)
Teljes cím Momote repülőtér
Szélességi fok -2.060708
Hosszúsági fok 147.425718
Megjelenítés a térképen Google maps

A Momote repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Pápua Új-Guinea Manus tartományában található Momote repülőtér egy kis regionális repülőtér, amely belföldi járatokat szolgál ki. A repülőtér mérete ellenére számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok kellemes és kényelmes utazási élményéhez. Íme a Momote repülőtér néhány fő jellemzője:

Terminálépület

A Momote repülőtér terminálépülete tiszta, modern és jól karbantartott. Kényelmes környezetet biztosít az utasok számára, amíg járatukra várnak. A terminálon ülősarok, mellékhelyiségek és egy kis kávézó található, ahol a látogatók harapnivalót vagy egy csésze kávét fogyaszthatnak.

Bejelentkezés és biztonság

  • A Momote repülőtér kijelölte check-in pultok, ahol az utasok könnyedén leadhatják poggyászukat és megszerezhetik a beszállókártyáikat.
  • Az összes utas biztonsága érdekében biztonsági átvizsgálási folyamat működik. Az utasoknak át kell menniük a fémdetektorokon, és át kell szkennelni a kézipoggyászukat, mielőtt belépnének az indulási területre.

Vámmentes vásárlás

A Momote repülőtéren vám- ingyenes bolt, ahol az utasok különféle termékeket vásárolhatnak, beleértve a helyi kézműves termékeket, ajándéktárgyakat, alkoholos italokat, dohányárut, kozmetikumokat stb. A vámmentes üzlet kiváló lehetőséget kínál az utazóknak, hogy egyedi ajándékokat és tárgyakat vásároljanak, hogy megemlékezzenek a Pápua Új-Guineában töltött időről.

Autókölcsönzési szolgáltatások

Azoknak az utasoknak, akik szeretnék felfedezni a Manus tartomány saját tempójában, a Momote repülőtér autóbérlési szolgáltatásokat kínál. Számos vezető autókölcsönző cég rendelkezik pulttal a repülőtéren, így az utazók már érkezéskor lefoglalhatják a járművet, és kényelmesen megkezdhetik útjukat magáról a repülőtérről.

Szállítás

  • A taxik könnyen elérhetők. elérhető a terminál épületén kívül, kényelmes közlekedési módot biztosítva Manus tartomány különböző célpontjaira. A viteldíjak rögzítettek és távolságon alapulnak.
  • Vannak transzferszolgáltatások is, amelyek a környék népszerű szállodáiba és üdülőhelyeibe szállítják az utasokat. A transzferszolgáltatás előre lefoglalható vagy megszervezhető érkezéskor.

Kiközelíthetőség

A Momote Airport elkötelezett amellett, hogy minden utas számára elérhetőséget biztosítson. A repülőtér fel van szerelve rámpákkal, liftekkel és kerekesszékkel megközelíthető létesítményekkel a mozgási nehézségekkel küzdő egyének elhelyezésére. Emellett képzett személyzet is rendelkezésre áll, hogy szükség esetén segítsenek az utasoknak.

Összességében a Momote Airport arra törekszik, hogy kellemes és problémamentes élményt nyújtson az ajtón áthaladó összes utazó számára. Tiszta terminálépületével, számos kényelmi szolgáltatásával és kényelmes közlekedési lehetőségeivel a Momote repülőtér gondoskodik arról, hogy az utasok utazásai zökkenőmentesen kezdődjenek és végződjenek.


Momote repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Momote repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A MAS kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Momote repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Momote repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Jacksons International Airport (POM) célállomásig ér el, körülbelül 1h 20m időtartam alatt a(z) Fokker 100 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Momote repülőtér repülőtérről?

A(z) Momote repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Air Niugin biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Momote városából?

Általában a Momote repülőtér (MAS) a preferált választás a Momote-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Momote közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella