Megfizethető járatok innen: Mohamed Boudiaf nemzetközi repülőtér (CZL)

Folyamatos járatok 23 úti célra 6 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Mohamed Boudiaf nemzetközi repülőtér repülőtéren

Tájékoztató részletek a(z) Mohamed Boudiaf nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Mohamed Boudiaf nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CZL
Város Konstantin
Ország Algeria (DZ)
Teljes cím Mohamed Boudiaf nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 36.286272
Hosszúsági fok 6.618349
Megjelenítés a térképen Google maps

Mohamed Boudiaf nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Mohamed Boudiaf nemzetközi repülőtér az algériai Constantine városában található, az ország egyik legforgalmasabb és legfontosabb repülőtere. Jelentős közlekedési csomópontként szolgál mind a belföldi, mind a nemzetközi járatok számára, és a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy kényelmes és problémamentes élményt biztosítson az utazóknak.

Létesítmények

A a Mohamed Boudiaf nemzetközi repülőtér néhány kulcsfontosságú létesítménye:

 • Terminálépületek: A repülőtéren két modern és jól felszerelt terminálépület található, az egyik a belföldi járatok számára a másik pedig a nemzetközi járatokra. Ezek a terminálok különféle szolgáltatásokat kínálnak, beleértve a várótermeket, az ülőhelyeket, valamint a bevásárlási és étkezési lehetőségeket.
 • Bejelentkezési pultok: Az utasok a terminálokban kényelmesen megtalálhatják a bejelentkezési pultokat.. Ezeken a pultokon hatékony személyzet dolgozik, akik segítik az utazókat a repülőjegy-felvételi eljárásokban.
 • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt az utasok poggyászainak kezelésében. törődéssel. Poggyászkocsik és kocsik állnak az utazók rendelkezésére, hogy könnyen szállíthassák holmijukat.
 • Parkolási lehetőségek: A Mohamed Boudiaf nemzetközi repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál rövid és hosszú távú parkoláshoz egyaránt. követelményeknek. A parkolóhelyek kényelmesen helyezkednek el, így az utasok biztonságosan parkolhatják le járműveiket.
 • Információs pultok: Barátságos és hozzáértő személyzet található a repülőtéren a kijelölt információs pultoknál. Készen állnak a kérdések megválaszolására, útbaigazítást és segítséget nyújtanak az utasoknak.
 • Egészségügyi szolgáltatások: A repülőtéren van egy egészségügyi központ profi személyzettel, akik képzettek az egészségügyi vészhelyzetek kezelésére.. A központ fel van szerelve a szükséges orvosi felszereléssel, hogy szükség esetén azonnali segítséget nyújthasson.

Szolgáltatások

A létesítmények mellett a Mohamed Boudiaf nemzetközi repülőtér számos szolgáltatást is kínál az általános utazási élmény fokozása érdekében:

 • Éttermek és kávézók: Az utazók különféle étkezési lehetőségeket élvezhetnek a repülőtéren, beleértve az éttermeket, kávézókat és büféket. Ezek a létesítmények az ételek változatos választékát kínálják a különböző ízlések kielégítésére.
 • Vámmentes vásárlás: A repülőtéren vámmentes üzletek találhatók, ahol az utasok különféle árukat vásárolhatnak, többek között parfümök, elektronikai cikkek, ajándéktárgyak és egyebek. A vámmentes vásárlás lehetőséget ad kiváló minőségű termékek adómentes vásárlására.
 • ATM-ek és pénzváltó: A repülőtéren több ATM és pénzváltó szolgáltatás is elérhető, megkönnyítve az utasok számára, hogy készpénzt vegyenek fel vagy valutát váltsanak pénzügyi igényeik kielégítése érdekében.
 • Autókölcsönzés: Azok az utasok, akik felfedezni szeretnék a várost vagy a végső úti céljukhoz szeretnének utazni, autót bérelhetnek a repülőtér autókölcsönző szolgáltatásaiból. Ez rugalmasságot és szabadságot biztosít az utazóknak, hogy saját tempójukban mozogjanak.
 • Wi-Fi és töltőállomások: A reptéren ingyenes Wi-Fi-hozzáférés biztosított a vendégek kényelme érdekében. utasok. Ezenkívül töltőállomások is rendelkezésre állnak, amelyek biztosítják, hogy az utazók a repülőtéren töltött idő alatt árammal tölthessék fel elektronikus eszközeiket.
 • Fogyatékkal élők számára fenntartott létesítmények: A Mohamed Boudiaf nemzetközi repülőtér olyan létesítményekkel van felszerelve, amelyek célja az ellátás. a fogyatékkal élő utasok igényeihez. Ide tartoznak az akadálymentesített mellékhelyiségek, liftek és kijelölt ülőhelyek.

Létesítmények és szolgáltatások széles skálájával a Mohamed Boudiaf nemzetközi repülőtér arra törekszik, hogy zökkenőmentes és élvezetes utazási élményt nyújtson minden átutazó utas számára. az ajtóit. Akár Algérián belül, akár nemzetközi repüléssel utaznak, az utazók magas színvonalú kényelemre, kényelemre és hatékonyságra számíthatnak ezen a nyüzsgő repülőtéren eltöltött idő alatt.


Mohamed Boudiaf nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Mohamed Boudiaf nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A CZL kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Mohamed Boudiaf nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Mohamed Boudiaf nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Mohamed Boudiaf nemzetközi repülőtér és a Tindouf Airport (TIN) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 55m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Mohamed Boudiaf nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 6 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Mohamed Boudiaf nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Air Algerie, Turkish Airlines, Tassili Airlines, Volotea, Transavia Franc

Melyik repülőteret kell használni, amikor Konstantin városából repülővel távozik?

Utazók, akik Konstantin-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Mohamed Boudiaf nemzetközi repülőtér (CZL)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Konstantin közvetlen közelében?

Konstantin környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella