Mo i Rana repülőtér Røssvoll (MQN) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 3 célállomásra 1 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Mo i Rana repülőtér Røssvoll repülőtérről

Tájékoztató részletek a(z) Mo i Rana repülőtér Røssvoll kapcsán

Repülőtér neve Mo i Rana repülőtér Røssvoll
Repülőtér (IATA) kód MQN
Város Mo i Rana
Ország Norway (NO)
Teljes cím Mo i Rana repülőtér Røssvoll
Szélességi fok 66.363889
Hosszúsági fok 14.301389
Megjelenítés a térképen Google maps

Mo i Rana repülőtér, Røssvoll Létesítmények és szolgáltatások

Létesítmények

 • Terminálépület: A Mo i Rana repülőtér, Røssvoll modern és tágas terminálépületet kínál, amely kényelmes kényelmet biztosít környezetet az utazók számára.
 • Check-in pultok: A repülőtéren több check-in pult is működik, hogy az utasok zökkenőmentes és hatékony bejelentkezési folyamatát biztosítsák.
 • Poggyászkezelés: Az utasok megbízhatnak a repülőtér hatékony poggyászkezelő rendszerén, biztosítva, hogy poggyászaik biztonságosan és gyorsan eljussanak a rendeltetési helyre.
 • Éttermek és kávézók: A terminálon számos étkezési lehetőség található, köztük éttermek és kávézók, ahol az utazók megragadhatnak egy harapni egyen vagy elfogyasztani egy csésze kávét.
 • Vásárlás: A Røssvoll állambeli Mo i Rana repülőtér üzletek széles választékát kínálja, ahol az utasok ajándéktárgyakat, vámmentes tárgyakat és egyéb utazási szükségleteket vásárolhatnak.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Az utazók kényelmesen bérelhetnek autót a repülőtéren található autókölcsönző irodák egyikétől, így szabadon fedezhetik fel a gyönyörű környezetet.
 • Parkolás: A repülőtér mindkét lehetőséget kínál rövid távra. és hosszú távú parkolási lehetőségek, amelyek megkönnyítik az utasok járműveiket utazásuk során.
 • Wi-Fi: Mo i Rana repülőtér, Røssvoll ingyenes Wi-Fi-t biztosít az egész terminálon, lehetővé téve az utasok számára, hogy ott maradjanak. csatlakozhat, és böngészhet az interneten.
 • Fogyatékkal élők létesítményei: A repülőtér olyan létesítményekkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a fogyatékkal élő utasok fogadását, kényelmes és hozzáférhető élményt biztosítva minden utazó számára.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: Az utasok naprakész repülési információs kijelzőket és képernyőket találhatnak a terminálon, amelyek információkat nyújtanak az érkezési és indulási időpontokról.
 • Információs pult: Ott. egy dedikált információs pult, ahol a barátságos személyzet rendelkezésére állnak, hogy segítsenek az utasoknak bármilyen kérdésükben vagy aggályaikban.
 • Elveszett és megtalált: Ha utazás közben bármilyen holmi elveszett vagy eltévedne, Mo i Rana repülőtér, A Røssvoll egy külön elveszett és megtalált szolgáltatással segíti az utasokat a tárgyakkal való találkozásban.
 • Egészségügyi szolgáltatások: A repülőtéren egészségügyi létesítmények és képzett személyzet állnak rendelkezésre, hogy segítsenek az utasoknak bármilyen egészségügyi vészhelyzetben vagy egészségügyi problémák esetén.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az utazók kényelmének biztosítása érdekében ATM-eket és valutaváltó-szolgáltatásokat biztosítanak a repülőtéren, lehetővé téve az utasok számára, hogy helyi valutát szerezzenek.
 • Gyermek játszótér: Mo i Rana A Røssvoll repülőtér a gyermekekkel utazó családokat is kiszolgálja, és játszóteret kínál a fiatal utazók számára, ahol a repülés előtt szórakozhatnak és energiájukat tölthetik.
 • Tárgyaló- és konferenciatermek: A repülőtér tárgyaló- és konferenciatermeket biztosít a vendégek számára. üzleti utazók számára, modern felszereltséggel a céges rendezvények lebonyolításához.
 • Közlekedés: Különféle közlekedési lehetőségek, például taxik és tömegközlekedési eszközök állnak rendelkezésre a repülőtér közvetlen közelében, így biztosítva a kényelmes továbbutazást.

Tapasztalja meg a Røssvoll állambeli Mo i Rana repülőtér kényelmét

A Røssvoll állambeli Mo i Rana repülőtér létesítmények és szolgáltatások széles választékát kínálja utasai utazási élményének fokozása érdekében. Akár üzleti, akár szabadidős céllal repül, a repülőtér modern terminálépülete és jól karbantartott felszereltsége biztosítja a kényelmes és élvezetes tartózkodást.

A repülőtérre érkezés pillanatától fogva problémamentes csekket kap. - folyamatban van, több bejelentkezési pult is rendelkezésre áll. Ha már bent van, használja ki a különféle étkezési lehetőségeket, beleértve az éttermeket és kávézókat, ahol elfogyaszthat egy étkezést vagy egy gyors harapnivalót kaphat a repülés előtt.

Ha vásárlásra van kedve, a A repülőtéren számos üzlet található, amelyek ajándéktárgyakat, vámmentes termékeket és egyéb utazási cikkeket kínálnak. Ezenkívül az autókölcsönzési szolgáltatások a repülőtéren belül találhatók, így Ön saját tempójában fedezheti fel a lenyűgöző környéket.

A Mo i Rana repülőtér, Røssvoll is bőséges parkolási lehetőséget kínál, mind rövid, mind hosszú távú futamidőre, biztosítva, hogy utazásai során biztonságos helyen parkolja le járművét. Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész terminálon, amely lehetővé teszi, hogy kapcsolatban maradjon és böngésszen az interneten várakozás közben.

A repülőtér elkötelezett amellett, hogy minden utas számára akadálymentesített létesítményeket biztosítson, a fogyatékkal élők számára pedig a kényelmes tartózkodás érdekében utazás a fogyatékkal élők számára.

A nagyobb kényelem érdekében a repülőtér számos szolgáltatást kínál az utasok segítségére az utazás során. Legyen naprakész a repülési információs kijelzők és képernyők segítségével, vagy kérjen segítséget az információs pult barátságos személyzetétől, ha bármilyen kérdése vagy aggálya van.

Ha bármilyen holmi eltévedne vagy elveszne, a repülőtér elveszett és megtalált szolgáltatása segít újra egyesíteni a tárgyakkal. A helyszínen orvosi szolgáltatások is rendelkezésre állnak, beleértve az elsősegélynyújtó létesítményeket és az egészségügyi vészhelyzetek kezelésére képzett személyzetet.

Tegye teljessé az utazási előkészületeket az ATM-ek és a pénzváltó szolgáltatások elérhetőségével, biztosítva, hogy a helyi valutával rendelkezzen a a rendelkezésedre. A gyermekkel utazó családok kihasználhatják a repülőtér játszóterét, ahol a fiatal utazók jól érezhetik magukat a repülés előtt.

Az üzleti utazók számára tárgyaló- és konferenciatermek állnak rendelkezésre, amelyek modern felszereltséggel és felszereltséggel rendelkeznek. technológiát, hogy megfeleljen vállalati igényeinek. Ha pedig itt az ideje, hogy a repülőtéren túlra is folytassa az utazást, a közelben különféle közlekedési lehetőségek, például taxik és tömegközlekedési eszközök állnak rendelkezésre.


Mo i Rana repülőtér Røssvoll Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Mo i Rana repülőtér Røssvoll repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A MQN kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Mo i Rana repülőtér Røssvoll repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Mo i Rana repülőtér Røssvoll repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Trondheim Airport Værnes (TRD) célállomásig ér el, körülbelül 1h 5m időtartam alatt a(z) De Havilland (Bombardier) DHC-8-100 Dash 8 / 8Q fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Mo i Rana repülőtér Røssvoll repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Mo i Rana repülőtér Røssvoll repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Widero

Melyik repülőteret kell használni, amikor Mo i Rana városából repülővel távozik?

Utazók, akik Mo i Rana-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Mo i Rana repülőtér Røssvoll (MQN)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Mo i Rana közvetlen közelében?

Mo i Rana környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella