Közvetlen járat innen: Miyako repülőtér (MMY)

Közvetlen járatok 5 célállomásra 3 légitársaság által üzemeltetve.

Tájékoztató részletek a(z) Miyako repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Miyako repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MMY
Város Miyako
Ország Japan (JP)
Teljes cím Miyako repülőtér
Szélességi fok 24.779198
Hosszúsági fok 125.297780
Weboldal Miyakoap.co.jp
Megjelenítés a térképen Google maps

A Miyako repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Miyako repülőtér, amely a japán okinavai Miyakojima Cityben található, népszerű átjáró a gyönyörű Miyako-szigetre. A repülőtér belföldi és nemzetközi járatokat is kiszolgál, döntő szerepet játszik a Miyako-sziget és Japán többi részével és a világgal való összekötésében. Modern létesítményeivel és számos szolgáltatásával a Miyako Repülőtér arra törekszik, hogy kényelmes és kényelmes élményt nyújtson az utazóknak.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér tágas és kényelmes jól megtervezett terminálépület, amely biztosítja a zökkenőmentes és hatékony utasáramlást.
 • Check-in pultok: bőséges check-in pultok állnak rendelkezésre a különböző légitársaságok és utasok igényeinek kielégítésére.
 • Poggyász. Átvételi terület: A poggyászfelvételre kijelölt terület megkönnyíti az utazók számára, hogy érkezéskor átvehessék poggyászukat.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren különféle étkezési lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyek helyi és nemzetközi ételek széles választékát kínálják.
 • Üzletek: Az utazók számos üzletben vásárolhatnak, beleértve a vámmentes üzleteket, szuvenírboltokat és divatbutikokat.
 • Társalgók: A pihenésre vagy üzleti szolgáltatásokra vágyók számára a Miyako A repülőtér olyan társalgókat kínál, amelyek kényelmes ülőhelyeket, internet-hozzáférést és egyéb kényelmi eszközöket kínálnak.
 • Pénznemváltás: A valutaváltási szolgáltatások kényelmesen a terminál épületében találhatók azon nemzetközi utazók számára, akik helyi valutát igényelnek.
 • ATM-ek: A repülőtér egész területén több ATM is elérhető.
 • Autókölcsönző: Számos autókölcsönző cég rendelkezik pulttal a repülőtéren, így a látogatók könnyedén bérelhetnek járművet, és saját tempójukban fedezhetik fel a szigetet.
 • Parkolás: A Miyako repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőségeket is kínál, megbízható és biztonságos parkolóhelyeket biztosítva az utazóknak.

Szolgáltatások

 • Információs pult: Személyzeti információs pultok állnak rendelkezésre, hogy segítsenek az utasoknak a járatokkal, a repülőtéri létesítményekkel vagy a közlekedéssel kapcsolatos kérdéseikben.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi hozzáférés biztosított a terminál épületében, lehetővé teszi az utazók számára, hogy kapcsolatban maradjanak.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Ha az utazás során bármely holmi eltévedt vagy elveszett, egy külön elveszett és megtalált szolgáltatás áll rendelkezésre, amely segít az elveszett tárgyak visszaszerzésében.
 • Egészségügyi létesítmények: Vészhelyzetek vagy egészségügyi szükségletek esetére a repülőtér területén található egy klinika.
 • Gyermekfelszerelések: A Miyako repülőtér külön játszóterekkel és ápolószobákkal rendelkezik a kisgyermekekkel utazó családok számára.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér speciális segítséget nyújt a fogyatékkal élő vagy mozgásukban akadályozott utasok számára, biztosítva kényelmüket.
 • Szállítási lehetőségek: A repülőtér többféle szállítási lehetőséget kínál, beleértve a taxit, transzferbuszt és autóbérlés, hogy az utazók elérjék a kívánt úti célt.

A Miyako-sziget elsődleges kapujaként a Miyako repülőtér arra törekszik, hogy zökkenőmentes utazási élményt nyújtson minden utas számára. Modern létesítményeivel, széles körű szolgáltatásaival és hatékony működésével a repülőtér barátságos belépési pontként szolgál Miyako-sziget lenyűgöző szépségéhez.


Miyako repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Miyako repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Miyako repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, MMY azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Miyako repülőtér repülőtérről indul?

A Miyako repülőtér és a Tokyo International Airport (HND) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 25m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Miyako repülőtér repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Miyako repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Japan Transocean Air, ANA, JA

Melyik repülőteret kell használni, amikor Miyako városából repülővel távozik?

Utazók, akik Miyako-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Miyako repülőtér (MMY)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Miyako közvetlen közelében?

Miyako környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella