Megfizethető járatok innen: Misratah repülőtér (MRA)

Fedezze fel 6 helyszínt 5 különböző fuvarozóval

Napi Indulási Menetrend a(z) Misratah repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
TUN Tunisz/Karthágó

2-3 járat naponta

1ó 25m Ár megjelenítése
IST Arnavutköy

1-3 járat naponta

3ó 30m Ár megjelenítése
SFA Sfax
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése
BEN Bengázi
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése
CAI Kairó
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 45m Ár megjelenítése
HBE Alexandria
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 0m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Misratah repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Misratah repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MRA
Város Misratah
Ország Libya (LY)
Teljes cím Misratah repülőtér
Szélességi fok 32.324750
Hosszúsági fok 15.059822
Megjelenítés a térképen Google maps

Misratah repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A líbiai Misratah városában található Misratah repülőtér egy virágzó nemzetközi repülőtér, amely a régió alapvető közlekedési csomópontjaként szolgál. Modern infrastruktúrájával és számos szolgáltatásával a Misratah repülőtér kényelmes és kényelmes utazási élményt kínál az utasoknak. Íme néhány a repülőtéren elérhető legfontosabb létesítmények és szolgáltatások:

Terminállétesítmények:

 • Tágas és jól megtervezett utasterminálok, amelyek a belföldi és nemzetközi járatokat is szolgálják.
 • Vámmentes bevásárlónegyed termékek széles választékát kínálja, beleértve az elektronikai cikkeket, kiegészítőket, parfümöket és helyi kézműves termékeket.
 • Számos étterem, kávézó és snack bár, amelyek különféle nemzetközi ételeket szolgálnak fel és a helyi konyhák, bőséges étkezési lehetőséget biztosítva az utasoknak.
 • Repülőtér társalgók, ahol az utasok nyugodt környezetben pihenhetnek vagy dolgozhatnak, kényelmes ülésekkel, töltőállomásokkal és ingyenes Wi-Fi-vel.
 • Egészségügyi létesítmények, beleértve a jól felszerelt klinikát, ahol képzett szakemberek dolgoznak, akik szükség esetén orvosi segítséget nyújtanak.

Közlekedés:

 • Taxi szolgáltatások a következő címen érhetők el: A repülőtér kényelmes és megbízható közlekedést biztosít Misratah különböző célpontjaira.
 • Megbízható nemzetközi és helyi márkák által üzemeltetett autókölcsönző pultok, amelyek rugalmasságot biztosítanak az utasoknak, hogy saját tempójukban fedezzék fel a várost.
 • Tömegközlekedési lehetőségek, beleértve a buszokat és a transzfereket, amelyek összekötik a repülőteret Misratah különböző részeivel és a közeli városokkal.

Kisegítő lehetőségek és segítség:

 • Tolókocsis- hozzáférhető létesítmények és szolgáltatások, amelyek biztosítják a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok könnyű mozgását.
 • Segítségnyújtás idős utasoknak és speciális igényű utasoknak, ideértve az elkötelezett személyzet tagjait, akik útmutatást és támogatást nyújtanak az utazásuk során.
 • Információs pultok hozzáértő személyzettel, akik segíthetnek az utasoknak kérdésekkel, repülési információkkal és általános útmutatásokkal.

Biztonság és biztonság:

 • Szigorú biztonsági intézkedések és a legmodernebb technológia minden utas és személyzet biztonságát és jólétét biztosítják.
 • A repülőtéren stratégiailag elhelyezett térfigyelő kamerák figyelik a tevékenységeket és biztosítják a biztonságos környezetet.
 • Hatékony poggyászkezelő rendszerek és eljárások, amelyek minimalizálják az utasok tárgyai elvesztésének vagy károsodásának kockázatát.
 • Sürgősségi szolgáltatások és eljárások bármilyen előre nem látható körülményre vagy egészségügyi vészhelyzetre.

A Misratah repülőtér célja, hogy zökkenőmentes és élvezetes utazási élményt nyújtson az utasoknak. Modern létesítményei, megbízható közlekedési lehetőségei és dedikált szolgáltatásai révén a repülőtér igyekszik megfelelni az utazók sokféle igényeinek és preferenciáinak. Akár érkeznek, akár indulnak, akár egyszerűen átmennek Misratah-n, az utasok kényelmes és stresszmentes élményre számíthatnak ezen a feltörekvő nemzetközi repülőtéren.


Misratah repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Misratah repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A MRA kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Misratah repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Misratah repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Istanbul Airport (IST) célállomásig ér el, körülbelül 3h 30m időtartam alatt a(z) Airbus A320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Misratah repülőtér repülőtéren?

Összesen 5 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Misratah repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Buraq Air, Afriqiyah Airways, Skypower Express Airways, Yunnan Ying'An Airlines, Libyan Airline

Melyik repülőteret kell használni, amikor Misratah városából repülővel távozik?

Utazók, akik Misratah-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Misratah repülőtér (MRA)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Misratah közvetlen közelében?

Misratah környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella