Folyamatos járat innen: Minszki Nemzeti Repülőtér (MSQ)

Közvetlen járatok 22 célállomásra 10 légitársaság által üzemeltetve.

Lényeges részletek a(z) Minszki Nemzeti Repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Minszki Nemzeti Repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MSQ
Város Minszk
Ország Belarus (BY)
Teljes cím Minszki Nemzeti Repülőtér
Szélességi fok 53.882500
Hosszúsági fok 28.032500
Weboldal Airport.by
Megjelenítés a térképen Google maps
Minszki Nemzeti Repülőtér
Minszki Nemzeti Repülőtér
Minszki Nemzeti Repülőtér
Minszki Nemzeti Repülőtér
Minszki Nemzeti Repülőtér
Minszki Nemzeti Repülőtér

Minszki Nemzeti Repülőtér

A minszki nemzeti repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A Fehéroroszország fővárosában található minszki nemzeti repülőtér az ország elsődleges nemzetközi repülőtere. Fontos közlekedési csomópontként szolgál, amely Fehéroroszországot a világ számos célpontjával köti össze. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kellemes és kényelmes utazási élményt biztosítson minden utas számára.

Létesítmények

 • Terminálok: A minszki nemzeti repülőtér két utastermináljával rendelkezik - Terminál 1-es terminál és 2-es terminál. Az 1-es terminál az elsődleges terminál, amely nemzetközi és belföldi járatokat is bonyolít, míg a 2-es terminál elsősorban fapados légitársaságokat szolgál ki.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtéren különféle vámmentes árukat árusító üzletek találhatók., helyi termékek, ajándéktárgyak stb. Az utasok különféle étkezési lehetőségeket is élvezhetnek, köztük kávézókat, éttermeket és gyorséttermeket.
 • Társalgók: A minszki nemzeti repülőtér exkluzív társalgókat kínál a magánéletre és kényelemre vágyó utasok számára. A társalgók kényelmes ülőhelyeket, ingyenes frissítőket, Wi-Fi hozzáférést és üzleti lehetőségeket kínálnak.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, így az utasok kapcsolatban maradhatnak és böngészhetnek a repülőtéren. internet a repülőtéren töltött idő alatt.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az utasok mindkét terminálon könnyen hozzáférhetnek az ATM-ekhez és a pénzváltó-szolgáltatásokhoz, így kényelmesen hozzáférhetnek a helyi vagy nemzetközi pénznemekhez.
 • Parkolás: A repülőtér hosszú és rövid távú parkolási lehetőséget biztosít az utasok számára. A parkolóhelyek biztonságosak és könnyen megközelíthetők, így rövid utakhoz és hosszabb utazásokhoz egyaránt kényelmesek.

Szolgáltatások

 • Utassegítés: A minszki nemzeti repülőtér segítséget nyújt mozgáskorlátozott vagy speciális igényű utazók számára. Képzett személyzet áll rendelkezésre, hogy segítséget nyújtsanak a repülőtéri utazás során.
 • Információs pultok: A terminálokon belül stratégiailag elhelyezkedő információs pultok segítik az utasokat a járatokkal, földi szállítással, repülőtéri létesítményekkel és egyebekkel kapcsolatos kérdésekben.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászcsomagolási szolgáltatásokat kínál a poggyász rögzítésére és a szállítás közbeni sérülések elleni védelmére. Elveszett és talált szolgáltatások is rendelkezésre állnak, hogy segítsék az utasokat az elveszett tárgyak nyomon követésében és visszaszerzésében.
 • Egészségügyi szolgáltatások: A repülőtér egészségügyi létesítményekkel rendelkezik, beleértve az elsősegélynyújtó állomásokat is, amelyekben képzett szakemberek gondoskodnak a szükséges orvosi segítségnyújtásról.
 • Közlekedés: Különféle közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre a repülőtérre és a repülőtérről, beleértve a taxikat, autókölcsönzést, transzferszolgáltatást és tömegközlekedést, amelyek kényelmes hozzáférést biztosítanak az utazók számára.
 • Gyermekek: Minszk A nemzeti repülőtér a gyermekek számára külön játszótereket kínál, amelyek szórakozási lehetőséget kínálnak a fiatal utasok lebilincselésére, miközben a repülőjáratukra várnak.

A minszki nemzeti repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utazási élmény fokozása érdekében. utasok. Modern felszereltségével, hatékony személyzetével és kényelmes közlekedési kapcsolataival a repülőtér arra törekszik, hogy minden utazó számára kényelmes és élvezetes utazást biztosítson.


Minszki Nemzeti Repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Minszki Nemzeti Repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Minszki Nemzeti Repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, MSQ azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Minszki Nemzeti Repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Hohhot Baita International Airport (HET) célállomásig ér el, körülbelül 8h 0m időtartam alatt a(z) Airbus A330-300 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Minszki Nemzeti Repülőtér repülőtérről?

A(z) Minszki Nemzeti Repülőtér repülőtérről induló utasok 10 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Belavia, Aeroflot, Pobeda, flydubai, Uzbekistan Airway biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Minszk városából repülővel távozik?

Utazók, akik Minszk-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Minszki Nemzeti Repülőtér (MSQ)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Minszk közvetlen közelében?

Minszk környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella