Megfizethető járatok innen: Minot nemzetközi repülőtér (MOT)

Fedezze fel 4 helyszínt 3 különböző fuvarozóval

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Minot nemzetközi repülőtér repülőtérről

Tájékoztató részletek a(z) Minot nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Minot nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MOT
Város Minot
Ország United-States (US)
Teljes cím Minot nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 48.255651
Hosszúsági fok -101.291464
Weboldal Whyflyminot.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Minot nemzetközi repülőtér

Minot nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Áttekintés

Az észak-dakotai Minot városában található Minot nemzetközi repülőtér fontos közlekedési csomópont mind a helyi közösség, mind a régióba látogatók számára..

Terminálok

A repülőtér egyetlen terminálépületből áll, amely modern létesítményekkel és felszereltséggel biztosítja az utazók kényelmes és kényelmes élményét.

Indulások

 • Check-in pultok: A repülőtér több check-in pultot is biztosít az indulási eljárások hatékony lebonyolításához.
 • Biztonsági ellenőrző pontok: A terminál fejlett biztonsági intézkedésekkel van felszerelve a vendégek biztonsága érdekében. utasok és holmijuk.
 • Vámmentes vásárlás: Az utasok számos olyan kiskereskedelmi üzletet fedezhetnek fel, amelyek vámmentes áruk széles választékát kínálják, beleértve az elektronikai cikkeket, kozmetikumokat és luxuscikkeket.
 • Éttermek és kávézók: Az indulási területen számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, a gyors harapnivalóktól a teljes körű szolgáltatást nyújtó éttermekig.
 • Társalgók: Az utazók a repülőtér kényelmes társalgóiban lazíthatnak, amelyek ingyenes Wi-Fi-t biztosítanak. -Fi és frissítők.

Érkezések

 • Poggyászkiadás: A repülőtér hatékony poggyászfelvételi szolgáltatásokat nyújt, biztosítva, hogy az utasok azonnal megkapják poggyászukat.
 • Szárazföldi közlekedés: Különféle közlekedési lehetőségek, például autóbérlés, taxik és transzferszolgáltatások könnyen elérhetők az érkezési területről.
 • Információs pult: A terminálban egy külön információs pult található, amely biztosítja segítségnyújtás az utazóknak a repülőtéri szolgáltatásokkal, a helyi látnivalókkal és egyéb kérdésekkel kapcsolatban.
 • WC-k és pelenkázó helyiségek: A tiszta és jól karbantartott mellékhelyiségek, valamint a pelenkázó helyiségek kényelmesen elhelyezkednek a terminál egész területén.

További szolgáltatások

 • Wi-Fi: A Minot nemzetközi repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést kínál az egész terminálon, így az utasok kapcsolatban maradhatnak.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolási lehetőséget kínál, beleértve a rövid és hosszú távú parkolási lehetőségeket is, kényelmes transzferszolgáltatásokkal a terminál és a terminál között.
 • Autókölcsönzés: Számos autókölcsönző cég rendelkezik irodával a repülőtéren belül. a repülőtérre, így az utazók kényelmesen felfedezhetik a várost saját tempójukban.
 • Üzleti és konferencia létesítmények: Az üzleti utazók számára a repülőtér modern technológiával és felszereltséggel felszerelt tárgyalótermeket és konferenciatermeket kínál.
 • Kiközelíthetőség: A repülőteret úgy alakították ki, hogy megfeleljen a fogyatékkal élő utasok igényeinek, beleértve az akadálymentesített mellékhelyiségeket, lifteket és kijelölt parkolóhelyeket.

A Minot nemzetközi repülőtér a legjobb szolgáltatások széles választékát kínálja. -nock létesítmények és szolgáltatások, kellemes és problémamentes utazási élményt biztosítva minden utas számára. A bejelentkezéstől a poggyászfelvételig a repülőtér büszke arra, hogy elkötelezett az ügyfelek elégedettsége és kényelme iránt.


Minot nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Minot nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A MOT kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Minot nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Minot nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Minot nemzetközi repülőtér és a Phoenix-Mesa Gateway Airport (AZA) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 2m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Minot nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Minot nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 3 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Delta Air Lines, United Airlines, Allegiant Ai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Minot városából repülővel távozik?

Utazók, akik Minot-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Minot nemzetközi repülőtér (MOT)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Minot közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella