Minatitlán/Coatzacoalcos nemzetközi repülőtér (MTT) repülőtere induló járatok

Fedezze fel 1 helyszínt 1 különböző fuvarozóval

Napi Indulási Menetrend a(z) Minatitlán/Coatzacoalcos nemzetközi repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
MEX Mexikó város

1-Feb járat naponta

1ó 26m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Minatitlán/Coatzacoalcos nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Minatitlán/Coatzacoalcos nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MTT
Város Cosoleacaque
Ország Mexico (MX)
Teljes cím Minatitlán/Coatzacoalcos nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 18.102478
Hosszúsági fok -94.577981
Megjelenítés a térképen Google maps

Minatitlán/Coatzacoalcos nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Minatitlán/Coatzacoalcos nemzetközi repülőtér, amely a mexikói Veracruz államban található, kulcsfontosságú közlekedési csomópont, amely belföldi és nemzetközi utazókat egyaránt szolgál. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és problémamentes élményt biztosítson minden utas számára.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér modern terminálépülettel büszkélkedhet. jól megtervezett és tágas váróterekkel.
 • Kiskereskedelem és étkezés: Az utasok különféle bevásárlási és étkezési lehetőségeket élvezhetnek a terminálon belül, amelyek helyi és nemzetközi ételek széles választékát kínálják.
 • Parkolás: A repülőtér kényelmes parkolóhelyeket biztosít rövid és hosszú távú tartózkodáshoz, biztosítva az utasok járműveinek biztonságát és megközelíthetőségét.
 • Megközelíthetőség: A Minatitlán/Coatzacoalcos nemzetközi repülőtér teljesen megközelíthető, rámpákkal felszerelt, liftek és kijelölt létesítmények a fogyatékkal élő utasok számára.
 • Társalgók: Az extra kényelemre és magánéletre vágyók számára a repülőtér exkluzív VIP-társalgóival rendelkezik, ahol az utazók pihenhetnek, ingyenes frissítőket fogyaszthatnak, és üzleti létesítményeket is igénybe vehetnek.
 • ATM-ek és valutaváltó: Az utasok kényelmesen megtalálhatják az ATM-eket és a pénzváltó-szolgáltatásokat a terminálon belül, így minimálisra csökkenti a szolgáltatásokat máshol történő keresés szükségességét.

Szolgáltatások

 • Bejelentkezés és poggyász: A repülőtér hatékony utasfelvételi pultokat és poggyászkezelési szolgáltatásokat kínál az indulási folyamat egyszerűsítésére.
 • Elveszett és megtalált: Elveszett tárgyak esetén egy dedikált elveszett tárgyakat biztosítunk. és a megtalált részleg segít az utasoknak holmijaik megtalálásában és visszaszerzésében.
 • Információs pultok: A személyzettel ellátott információs pultok stratégiai helyen találhatók a terminál egész területén, hogy segítséget nyújtsanak és válaszoljanak az utazók kérdéseire.
 • Vámügy és bevándorlás: A repülőtér zökkenőmentes és problémamentes vám- és bevándorlási eljárásokat biztosít a nemzetközi utazások megkönnyítése érdekében.
 • Egészségügyi szolgáltatások: A Minatitlán/Coatzacoalcos nemzetközi repülőtér egészségügyi létesítményekkel és képzett szakemberekből álló személyzettel rendelkezik, hogy szükség esetén azonnali orvosi segítséget nyújtsanak.
 • Szárazföldi közlekedés: Az utasok különféle közlekedési lehetőségek közül választhatnak, beleértve a taxikat, az autókölcsönzést és a közeli városokba közlekedő transzferszolgáltatást, így kényelmessé válik a repülőtérre és onnan történő utazás.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész terminálon, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy a repülőtéren töltött idő alatt kapcsolatban maradjanak, és hozzáférjenek az internethez.

A Minatitlán/Coatzacoalcos nemzetközi repülőtér elkötelezett a zökkenőmentes utazási élmény biztosítása mellett. minden utas számára. A modern létesítmények és szolgáltatások sorával a repülőtér biztosítja, hogy az utazók mindennel rendelkezzenek, amire szükségük van ahhoz, hogy utazásukat kényelmessé és élvezetessé tegyék.


Minatitlán/Coatzacoalcos nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Minatitlán/Coatzacoalcos nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Minatitlán/Coatzacoalcos nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, MTT azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Minatitlán/Coatzacoalcos nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Minatitlán/Coatzacoalcos nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Minatitlán/Coatzacoalcos nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Aeromexic

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Cosoleacaque városából?

Általában a Minatitlán/Coatzacoalcos nemzetközi repülőtér (MTT) a preferált választás a Cosoleacaque-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Cosoleacaque közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella