Folyamatos járat innen: Minami Daito repülőtér (MMD)

Közvetlen járatok 2 célállomásra 1 légitársaság által üzemeltetve.

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Minami Daito repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
OKA Okinawa

1-2 járat naponta

1ó 10m Ár megjelenítése
KTD Kitadaito
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 20m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Minami Daito repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Minami Daito repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MMD
Város Minami Daito
Ország Japan (JP)
Teljes cím Minami Daito repülőtér
Szélességi fok 25.841389
Hosszúsági fok 131.247220
Weboldal Pref.okinawa.jp
Megjelenítés a térképen Google maps

A Minami Daito repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Minami Daito repülőtér, Minamidait távoli szigetén található? Japánban ez a festői trópusi úticél létfontosságú kapuja. Kis mérete ellenére a repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok kényelmes utazási élményéhez.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér modern és jól karbantartott, minden szükséges kényelemmel felszerelt terminálépülettel rendelkezik.
 • Bejelentkezési pultok: Az utasok egyszerűen elvégezhetik a bejelentkezési eljárásokat a kijelölt helyen. pultok állnak rendelkezésre a terminálon.
 • Poggyászkiadás: Az utasok érkezéskor egy kijelölt területet biztosítanak poggyászuk átvételéhez.
 • Autóbérlési szolgáltatások: Azon utazók számára, akik saját tempójukban szeretnék felfedezni a szigetet, autóbérlési szolgáltatások állnak rendelkezésre a repülőtéren.
 • Éttermek és kávézók: Számos étkezési lehetőség, többek között a helyi finomságoktól a nemzetközi konyháig kéznél vannak azok számára, akik egy gyors harapásra vagy egy kellemes étkezésre vágynak.
 • Ajándékboltok: A látogatók különféle bájos szuvenírek között böngészhetnek üzletek, ahol hagyományos kézműves termékeket és helyi specialitásokat mutatnak be.

Szolgáltatások

 • Információs pult: A terminálon belül információs pult található épület, ahol a barátságos személyzet segíti az utasokat kérdésekkel vagy utazással kapcsolatos igényekkel kapcsolatban.
 • Elveszett és megtalált: Elveszett vagy eltévedt tárgyak esetén elveszett és megtalált szolgáltatás elérhető a repülőtéren, biztosítva az ilyen helyzetek gyors kezelését.
 • Elsősegélynyújtás: Az utasok jólétének biztosítása érdekében a repülőtér elsősegélynyújtó állomással van felszerelve, személyzettel képzett szakemberekkel, akik szükség esetén orvosi segítséget tudnak nyújtani.
 • Csecsemőgondozási létesítmények: A csecsemőkkel való utazást megkönnyíti az erre a célra kialakított babagondozási lehetőség, amely kényelmes helyet kínál a csecsemőgondozáshoz. szükségleteit.
 • Ingyenes Wi-Fi: Az utasok a repülőtéren elérhető ingyenes Wi-Fi-szolgáltatás révén egész utazásuk során kapcsolatban maradhatnak.
 • ATM: Az utazók kényelmét szolgálja, hogy a terminálon belül kényelmesen elhelyezett egy ATM, amely lehetővé teszi számukra készpénzfelvételt vagy szükséges banki műveletek végrehajtását.

A Minami Daito repülőtér biztosítja, hogy a látogatók kellemes és problémamentes élményben részesülnek, amikor megérkeznek vagy távoznak erről a gyönyörű szigeti célpontról. A kínált létesítmények és szolgáltatások skálája tükrözi a repülőtér azon elkötelezettségét, hogy minőségi kényelmi szolgáltatást nyújtson az utazóknak, hozzájárulva egy emlékezetes Minamidait utazáshoz?


Minami Daito repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Minami Daito repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A MMD kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Minami Daito repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Minami Daito repülőtér repülőtérről indul?

A Minami Daito repülőtér és a Naha Airport (OKA) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 10m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Minami Daito repülőtér repülőtérről?

A(z) Minami Daito repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Japan Transocean Ai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Minami Daito városából repülővel távozik?

Utazók, akik Minami Daito-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Minami Daito repülőtér (MMD)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Minami Daito közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella