Megfizethető járatok innen: Milánó Linate repülőtér (LIN)

Utazz 35 helyszínre a 17 légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Milánó Linate repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Milánó Linate repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LIN
Város Milánó
Ország Italy (IT)
Teljes cím Milánó Linate repülőtér
Szélességi fok 45.452176
Hosszúsági fok 9.276308
Weboldal Www1.seamilano.eu
Megjelenítés a térképen Google maps
Milánó Linate repülőtér
Milánó Linate repülőtér
Milánó Linate repülőtér
Milánó Linate repülőtér
Milánó Linate repülőtér
Milánó Linate repülőtér

Milánó Linate repülőtér

A milánói linatei repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Amikor az olaszországi Milánóba vagy onnan utazik, a milánói Linate repülőtér fontos csomópont, amely számos létesítményt és szolgáltatást kínál utasai zökkenőmentes és élvezetes utazásának biztosítása érdekében. Akár érkezik, akár indul, a repülőtér különféle igényeket kielégít, így kényelmes választás az utazók számára.

Létesítmények

 • Éttermek és kávézók: A milánói Linate repülőtér éttermek széles választékával büszkélkedhet, a gyors kiszolgálású kávézóktól az elegáns éttermekig. Az utasok ízlésüknek megfelelő ételek széles választékát kóstolhatják meg repülőjáratukra várva vagy érkezéskor.
 • Üzletek és vámmentesség: A repülőtéren számos üzlet található, amelyek széles választékát kínálják termékek, köztük luxusmárkák, divat, elektronikai cikkek, ajándéktárgyak stb. Ezenkívül az utasok a vámmentes vásárlás előnyeit is élvezhetik, így pénzt takaríthatnak meg különféle árucikkek esetén.
 • Társalgók: Azok az utazók, akik kényelmesebb és privát élményre vágynak, beléphetnek az egyik repülőtéri várók. Ezek a társalgók csendes és pihentető környezetet, ingyenes frissítőket, Wi-Fi-t és egyéb kényelmi eszközöket biztosítanak a nagyobb kényelem érdekében.
 • ATM-ek és pénzváltó: A milánói Linate repülőtér könnyű hozzáférést biztosít az ATM-ekhez., amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy szükség esetén készpénzt vegyenek fel. Pénzváltási szolgáltatások is rendelkezésre állnak, így az utazók gyorsan és kényelmesen hozzájuthatnak a helyi valutához.
 • Gyermekgondozási szolgáltatások: A kisgyermekekkel utazó szülők értékelni fogják a repülőtér gyermekfelügyeleti szolgáltatásait. Ezek a területek biztonságos és kényelmes teret kínálnak a gyermekek számára a játékhoz és a pihenéshez, lehetővé téve a szülőknek, hogy megfeleljenek szükségleteiknek, és felkészüljenek az utazásra.
 • Orvosi szolgáltatások: Bármilyen orvosi ellátás esetén vészhelyzet esetén a milánói Linate repülőtéren képzett szakemberekkel felszerelt egészségügyi központok állnak rendelkezésre a szükséges segítségnyújtás és ellátás biztosítása érdekében. Az utasok biztosak lehetnek abban, hogy egészségügyi szükségleteikről gondoskodnak a repülőtéren.

Szolgáltatások

 • Információs pultok: Utasok információs pultokat találhat kényelmesen az egész repülőtéren. Ezek az asztalok segítséget, repülési információkat, útbaigazítást és egyéb hasznos szolgáltatásokat nyújtanak a zökkenőmentes utazás érdekében.
 • Wi-Fi: A milánói Linate repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosít az egész területén. terminálépületek. Az utasok kapcsolatban maradhatnak, e-maileket nézhetnek vagy böngészhetnek az interneten, miközben a járatukra várnak.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászmegőrzőt biztosít azoknak az utasoknak, akik Milánót anélkül szeretnék felfedezni. holmiját. Poggyászcsomagolási szolgáltatások is rendelkezésre állnak a poggyász rögzítésére szállítás közben.
 • Közlekedés: A milánói Linate repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a városközponttal és más célpontokkal. Az utasok különféle közlekedési lehetőségek közül választhatnak, beleértve a taxikat, buszokat és autóbérlési szolgáltatásokat, így biztosítva, hogy könnyen elérjék a kívánt úti célt.
 • Elveszett és megtalált: A szerencsétlen esetben elveszett vagy eltévedt holmija esetén a repülőtér elveszett és megtalált szolgáltatása segít az utasoknak a tárgyak visszaszerzésében. Elkötelezett személyzet áll rendelkezésre az elveszett holmik megtalálásában és visszaküldésében.
 • Parkolás: Az autóval utazók számára a milánói Linate repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is kínál lehetőségek. Az utasok biztonságosan parkolhatják le járműveiket, miközben utazásuk során nyugalmat biztosítanak.

Létesítmények és szolgáltatások széles skálájával a milánói Linate repülőtér kényelmes és problémamentes élményt kíván nyújtani a termináljain áthaladó összes utazó számára. Legyen szó vásárlásról, étkezésről vagy alapvető szolgáltatások igénybevételéről, az utasok számos lehetőséget élvezhetnek igényeik kielégítésére és utazásuk javítására.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Milánó Linate repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A LIN kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Milánó Linate repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Milánó Linate repülőtér repülőtérről indul?

A Milánó Linate repülőtér és a Stockholm-Arlanda Airport (ARN) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 40m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Milánó Linate repülőtér repülőtéren?

Összesen 17 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Milánó Linate repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Alitalia, easyJet, Lufthansa, Air France, British Airway

Melyik repülőteret kell használni, amikor Milánó városából repülővel távozik?

Utazók, akik Milánó-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Milánó Linate repülőtér (LIN)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Milánó közvetlen közelében?

Milánó környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella