Megfizethető járatok innen: Midland nemzetközi légi és űrkikötő (MAF)

Fedezze fel 8 helyszínt 3 különböző fuvarozóval

Lényeges részletek a(z) Midland nemzetközi légi és űrkikötő kapcsán

Repülőtér neve Midland nemzetközi légi és űrkikötő
Repülőtér (IATA) kód MAF
Város Belországi
Ország United-States (US)
Teljes cím Midland nemzetközi légi és űrkikötő
Szélességi fok 31.941739
Hosszúsági fok -102.204750
Weboldal Flymaf.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Midland nemzetközi légi és űrkikötő

Midland nemzetközi légi és űrkikötő létesítményei és szolgáltatásai

A Midland Nemzetközi Légi- és Űrkikötő a texasi Midlandben található, és széles választékot kínáló első számú légiközlekedési csomópont. létesítmények és szolgáltatások. A régió kulcsfontosságú közlekedési csomópontjaként a repülőtér mind a kereskedelmi, mind az általános légiközlekedési igényeket szolgálja, különféle kényelmi és erőforrásokat biztosítva az utazók és a vállalkozások számára.

Légitársaságok

 • Midland International A Air and Space Port járatokat kínál a főbb nemzeti és nemzetközi fuvarozóktól, és az utasokat a világ különböző pontjaira szállítja.
 • Az utasok kényelmes várakozótereket, poggyásztámogatást és a légitársaságok kényelmes bejelentkezési szolgáltatásait élvezhetik.
 • A nemzetközi utazók élvezhetik a repülőtéren elérhető vám- és bevándorlási lehetőségeket.

Általános légi közlekedés

 • A repülőtér a legkorszerűbb -művészeti létesítmények és támogató szolgáltatások általános légiközlekedési üzemeltetők számára, beleértve a magánrepülőgép-tulajdonosokat és a charter szolgáltatásokat.
 • Repülőgép-karbantartási szolgáltatások, üzemanyagtöltő állomások és hangárbérlések állnak rendelkezésre a magánrepülőgépek és egyéb általános repülés zavartalan működésének biztosítására repülőgépek.
 • A Midland Nemzetközi Légi és Űrkikötő kijelölt területeket is biztosít a repülőgépek parkolására és lekötésére.

Rakományműveletek

 • A repülőtér modern rakományozási létesítményekkel van felszerelve az áruk és az áruk hatékony mozgásának támogatására.
 • A hajózási társaságok kihasználhatják a repülőtér rakománykezelési szolgáltatásait, beleértve a tárolást, a biztonságos kezelést és a vámkezelést, megkönnyítve ezzel a zökkenőmentességet. logisztikai műveletek.
 • A repülőtér stratégiai elhelyezkedése lehetővé teszi a rakomány gyors és megbízható szállítását a nemzeti és nemzetközi piacokra.

Speciális űrkikötői létesítmények

 • Feltörekvő űrkikötőként a Midland Nemzetközi Légi és Űrkikötő speciális létesítményeket és szolgáltatásokat kínál az űrrel kapcsolatos tevékenységekhez.
 • Az űrrepülőtér külön felszállási és leszállóterületekkel, valamint átfogó támogató infrastruktúrával rendelkezik az űrben. járművek és kapcsolódó technológiák.
 • Az űrkutatásban és -fejlesztésben részt vevő vállalatok és kutatószervezetek olyan létesítményekhez férhetnek hozzá, mint például kutatólaboratóriumok és tesztelési helyszínek.

Utasszolgáltatások

 • A Midland nemzetközi légi és űrkikötő számos kényelmi szolgáltatással szolgálja az utasok kényelmét.
 • A terminálon éttermek, kávézók és üzletek állnak rendelkezésre, amelyek számos étkezési és vásárlási lehetőséget biztosítanak. lehetőség.
 • Ingyenes Wi-Fi, töltőállomások és üzleti társalgók állnak rendelkezésre az üzleti utazók igényeinek kielégítésére.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások, parkolási lehetőségek és földi közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre. az utasok kényelmét szolgálja.

Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Midland nemzetközi légi és űrkikötő repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A MAF kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Midland nemzetközi légi és űrkikötő repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Midland nemzetközi légi és űrkikötő repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) McCarran International Airport (LAS) célállomásig ér el, körülbelül 2h 20m időtartam alatt a(z) Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Midland nemzetközi légi és űrkikötő repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Midland nemzetközi légi és űrkikötő repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Southwest Airlines, United Airlines, American Airline

Melyik repülőteret kell használni, amikor Belországi városából repülővel távozik?

Utazók, akik Belországi-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Midland nemzetközi légi és űrkikötő (MAF)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Belországi közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella