Megfizethető járatok innen: Közép-Georgia regionális repülőtér (MCN)

Közvetlen járatok 1 célállomásra 1 légitársaság által üzemeltetve.

Napi Indulási Menetrend a(z) Közép-Georgia regionális repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
BWI Baltimore

1-Feb járat naponta

1ó 45m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Közép-Georgia regionális repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Közép-Georgia regionális repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MCN
Város Macon
Ország United-States (US)
Teljes cím Közép-Georgia regionális repülőtér
Szélességi fok 32.701987
Hosszúsági fok -83.651882
Weboldal Iflymacon.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Közép-Georgia regionális repülőtér

Közép-Georgia regionális repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A Georgia állambeli Macon városában található Közép-Georgia regionális repülőtér a régió kulcsfontosságú közlekedési csomópontja. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy zökkenőmentes és hatékony utazási élményt biztosítson mind az utasok, mind a légiközlekedési szakemberek számára.

Utasszolgáltatások

 • Repülőtér termináljai: Middle Georgia Regional Airport modern és jól felszerelt fő terminálépülettel rendelkezik. A terminálban vannak check-in pultok, biztonsági ellenőrző pontok, beszállókapuk és poggyászkiadó területek.
 • Vásárlás és étkezés: Az utasok különféle vásárlási és étkezési lehetőségeket élvezhetnek a repülőtéren. A terminál számos kiskereskedelmi üzletnek, étteremnek és kávézónak ad otthont, termékek és konyhák széles választékát kínálva.
 • Parkolás: A repülőtér kényelmes parkolási lehetőséget kínál, beleértve a rövid és hosszú távú parkolóhelyeket is, hogy elférjen az utasok és a látogatók igényeinek.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Az utasok könnyen bérelhetnek autót a helyszínen a jól ismert autókölcsönző cégektől, ami rugalmasságot és kényelmet biztosít utazásaik és felfedezéseik során.

Légiközlekedési szolgáltatások

 • Repülési műveletek: A Middle Georgia regionális repülőtér az általános repülés csomópontjaként szolgál, különféle repülési műveleteket támogatva. A repülőtér számos kifutópályával rendelkezik, amelyek különböző típusú és méretű repülőgépeket szolgálnak ki.
 • Repülőgépek karbantartása: A repülőtér karbantartási és javítási szolgáltatásokat nyújt a repülőgépek számára, ezzel biztosítva a légi flotta biztonságát és hatékonyságát.
 • Üzemanyag-szolgáltatások: Repülőgép-üzemanyag könnyen elérhető a repülőtéren, üzemanyag-utántöltési szolgáltatásokat kínál magán- és kereskedelmi repülőgépek számára egyaránt.
 • Hangárlétesítmények: A Middle Georgia Regional Airport hangárteret biztosít a repülőgépek tárolására és karbantartására, biztonságos és kényelmes létesítmények légiközlekedési szakemberek számára.
 • Képzés és oktatás: A repülőtér együttműködik a helyi légiközlekedési szervezetekkel és oktatási intézményekkel, hogy képzési lehetőségeket és programokat biztosítson a leendő pilóták és légiközlekedési szakemberek számára.

Kiegészítő szolgáltatások

 • Konferencia- és tárgyalótermek: A Middle Georgia Regional Airport konferencia- és tárgyalótermeket kínál az üzleti utazók számára, modern létesítményekkel felszerelve a produktív és kényelmes összejövetelek biztosítására.
 • Gépkocsiparkoló. Transzfer: A hosszú távú parkolási igényű utasok számára a repülőtér transzferszolgáltatást biztosít a parkolóhelyek és a terminál között, így biztosítva a kényelmet és a könnyű hozzáférést.
 • Szárazföldi közlekedés: A repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a város különböző földi közlekedési lehetőségeivel, beleértve a taxikat, telekocsi-megosztási szolgáltatásokat és tömegközlekedést.
 • Ügyfélszolgálat: A Middle Georgia Regional Airport külön ügyfélszolgálati csapattal áll rendelkezésére, hogy segítse az utasokat, és megválaszolja kérdéseiket vagy aggályaikat.

Közép-Georgia regionális repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Közép-Georgia regionális repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Közép-Georgia regionális repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, MCN azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Közép-Georgia regionális repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Közép-Georgia regionális repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Közép-Georgia regionális repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Contour Aviatio

Melyik repülőteret kell használni, amikor Macon városából repülővel távozik?

Utazók, akik Macon-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Közép-Georgia regionális repülőtér (MCN)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Macon közvetlen közelében?

Macon környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella